מסכימה עם משל333.
האנשים עם השוקולד באמת מזעזעים, אבל אנשים מגעילים יש בכל מקום ולא רק אצלנו. ביחוד כשהם שיכורים, כמו שהיו החברה' בישראיר. במהלך השנים נתקלנו בהמון "עמך ישראל" שהיו דוקא גויים כשרים למהדרין, ובחברות תעופה מזעזעות. אגב, הכי שיכורים והכי מגעילים כשהם שיכורים, זה אנגלים וגרמנים, לפחות מהנסיון שלי כברמנית ברשת מלונות עולמית.
החוויות הכי גרועות שלי היו דוקא מאיר קנדה. עד כדי כך שבטיסה ישירה מישראל לטורונטו, עם שלוש ילדות קטנות (הגדולה היתה בת חמש) הדיילת התנהגה כאילו הן שקופות. היא כעסה בכל פעם שקמתי אתן מהמושב להסתובב קצת, היא דילגה עליהן בכל פעם שהציעו שתייה והייתי צריכה לקרוא לה לחזור והיא פשוט היתה מגעילה באופן כללי. כך היה גם היחס שלהם כשטיסה נדחתה לבוקר ונתקענו עם ארבע ילדות בשדה בגללם, או כשכמעט פספסנו טיסת המשך בגלל שהטיסה שלהם יצאה באיחור, לקח להם המון זמן להוציא את העגלה וכשהגעתי לטיסת ההמשך בשנייה האחרונה ועם הלשון בחוץ הם כבר הבטיחו את המקומות שלנו למשפחה שהיתה בסטנד ביי ואמא שלי היתה צריכה לריב אתם כדי שיאפשרו לנו לעלות לטיסה ולא ישאירו אותנו עם שלוש ילדות קטנות בגרמניה. רוצה לקרוא לי ישראלית מכוערת כי רבתי אתם? בבקשה. תתקעי את בשדה עם ילדים קטנים בגלל מחדלים שלהם ותהיי פולניה מנומסת.
אגב, גם החרדים באל על, שכולם מקטרים עליהם, תפסו אותנו דוקא בטיסה של איר קנדה. הדייל ביקש שבעלי ישב באמצע בינו לבין המושב השני שלנו, כי אנחנו משפחה של בנות ובעל. בעלי קצת קלסטרופוב ולא אהב את זה בלשון המעטה, אבל הדייל (ישראלי לשעבר) היה כל כך נחמד, שלא רצינו שיהיו לו צרות אז התגמשנו.
לגבי הנמכת הכיסא, אנחנו גרים בקנדה. הטיסות שלנו לארץ אינסופיות. איך אפשר בלי להנמיך טיפה את הכיסא?????