חויות מההופעה ברחובות

דלית47

New member
חויות מההופעה ברחובות

אני עדיין נפעמת איזה סופרסטאר אדיר עד הרגע האחרון לא ידעתי אם אוכל להגיע . הוא הודה לבנות הפורום שהיו שם.לצערי לא הצלחתי ליצור קשר עם הבנות שהיו שם .הוא עלה לבמה ושר לסרוגין עם מורן . הוא שר יקירתי תגידי הייתי בגן עדן גשם ומאבד אותך . הוא הצליח לסחוף את הקהל האדיש .אישי היקר שליוה אותי אמר שאין ספק שהוא יצליח. ראו על גקו שהוא מאושר להופיע ומאןשר מקבלת הפנים הנלהבת. בעיר שלי הןפיעו נינט מיה רוטמן ורפאל אבל ברור שגקו מאפיל על כולם.

דלית47

New member
רנה אל תתעצבי

הוא עוד יופיע המון כי אין כיום עוד זמר ברמתו בארץ ולדעתי גם בעולם הגדול

kapit5

New member
דלית-תודה על ששיתפת אותנו

לא היה לי ספק שג'קו יסחוף את כולם

talytal

New member
דלית, למה לא הצטרפת אלינו?

עשינו חתיכת "מובלעת אוהבות ג'קו" בשורות הראשונות! מקווה שבפעם הבאה תבואי להגיד שלום, נשמח להכיר.
ואמנם כבר פתחתי אשכול ברשמי, אבל רק להגיד - היה אדיר אדיר אדיר, וסוף סוף קיבלנו יותר מ-4 שירים! ג'קו תעשה לי תשששששוש!!!

rootteem1

New member
גמני לא הייתי שירוש

אבל ראיתי את בעלה העתידי, הישראלי של דידה.. חח את האמת שבהתחלה הייתי ממש מבואסת מזה שלא ראיתי את ג'קוש.. אבל אוקי לקחתי דברים בפרופורציות והבנתי שיהיו עוד הופעות ושמשינה ומוניקה סקס לא כאלו גרועים.. חח סתם... קיצר צ'יר אף! ג'קוש עוד לא הוציא דיסק ומצפה לנו עוד הרבה טו קאם=]

kapit5

New member
רותמוש מתוקה

יהיו עוד הרבה הופעות כמו שאת אומרת. יש למה לצפות.

רנה6

New member
ברור, יהיו עוד הרבה...

אבל בכ"ז אתמול זה היה מין יום מיוחד שכזה...בא לי לעשות שוב את אחד הדברים המשוגעים שלי, אלא שלא שיתפו איתי פעולה...ניחא, מחר תזרח השמש.

dor and more

New member
היה מקסים, איך נהנתי.

הוא מדהים, העדינות באישיות יחד עם העוצמה של המוסיקה- די צעקתי כמו ילדה קטנה ג'קו ג'קו... קפתצי מאושר שראיתי אותו. דלית- רציתי לראות את בנות הפורום- ולא קבעתי איתן, אז חיכתי לסיום ההופעה והלכתי לאיפה שאפשר לפגוש אותו- סמכתי עליהן שיגיעו לשם.... אז זהו זה היה מדהים, משמח שזה היה קרוב אליי כל כך אבל היית נוסעת גם יותר רחוק מזה. שמחתי להכיר אותכן, לצרף פנים לשמות, ככה יהיה לי קל יותר לכתוב כאן. (אני חסידת תפוז לא בקטע של הרשמי)

talytal

New member
היי מתוקיזה!

ממש שמחתי שבאת להגיד שלום! נעים להכיר, ומקווה לראות אותך כאן ובעוד הופעות.

kapit5

New member
טליטל-תודה שכבר פתחת שירשור חוויות

אני כל כך מאושרת בשבילכן.

talytal

New member
כפיתוש מתוקה! ../images/Emo24.gif

תדעי לך שחסרת לי המון היום, אבל לא נורא, כי ניפגש בהופעה בחולון, וניסיתי לתפוס כמה שיותר בוידאו כדי להביא לכל מי שלא היה טעם מההופעה. שולחת לך חיבוקים וירטואלים! היתה הופעה נהדרת, אבל מבחינתי עיקר החשיבות שלה היא בלהראות שג'קו יכול להתמודד עם ארועי ענק כאלה, ולא סתם להתמודד, אלא לצאת מלך. מקווה שזה רק פתח לעוד הרבה הרבה הופעות בקנה מידה גדול.

dor and more

New member
הוא ממש יצא מלך!!

שאוו.. כל מה שגרם לי להתאהב בו מלכתחילה- יש בו מדהים הבן אדם. היא הוא התבלבל ושיפשף את המיקרופון כאילו יצא ממנו איזה ג'יני

רנה6

New member
טליטל....

האם צריך להזמין כרטיסים לערב ההתרמה בחולון כבר עכשיו?!....עשו לי סדר במחשבות, כדי שגם הפעם לא אשאר לי בבית עצובה וגלמודההההההההה...( אוף, לא ממש!)

titi5

New member
מישהו יכול למסור פרטים על ההופעה בחולון ?

תודה.

rifkin1

New member
היי titi

ברוכה הבאה לפורום המשוגע שלנו !!! את יכולה לקרוא הרבה חוויות ואפילו לראות תמונות בפורום הרישמי של ג'קו תהני!

שונית 7

New member
ריפ בבקשה תני לינק לפורום השמי .יש גם חדש

מרחובות בהודעה למטה שמתעניין.תחשבו שעוד אחד מספר החברים בפורום יהיה עגול!

למעלה