חויות מהסיבוב בדיזינגוף

dorlim

New member
חויות מהסיבוב בדיזינגוף ../images/Emo68.gif

קודם כל שוב תודה לכולן על העצות וההערות - אני חייבת לציין שהרגשתי שזה ממש עוזר לי בהרבה מקומות. תודה רבה
אם לסכם במשפט אחד - זו היתה חוייה כיפית, נהנתי מכל רגע. קבעתי עם שני מקומות שראיתי אצלהם דברים שאהבתי ולמקומות אחרים סתם נכנסנו (שתי חברות ואני) כבדרך אגב (את יאיר ג´רמון, כהמלצתכן, אני שומרת לפעם הבאה...). סה"כ הייתי בערך בחמש חנויות וזה היה ממש ממש מרגש (במיוחד בחנות הראשונה, שם מדדתי שתי שמלות ממש שוות). בהתחלה, מרוב התרגשות היתי קצת בשוק - ולא ידעתי כ"כ מה לעשות עם עצמי בתוך השמלות האלה. לחברות שלי היתה הרגשה שהן מתרגשות יותר ממני, אבל מהר מאד הן הבינו שהשקט שלי (אני לא ידועה כשקטה במיוחד...) נובע מהתרגשות ומהלם... לשמחתי, היו פחות ניג´וסים מצד המוכרות/מעצבים/ות וברוב המקומות קלטו די מהר את הראש שלי והציעו לי שמלות שמתאימות לי ... באחת החנויות (השם שמור במערכת
) קלטו מיד איך שנכנסתי את הראש שלי והציעו לי שמלה חדשה לגמרי (אני הראשונה שמדדה אותה) מיוחדת ושונה (זה כל מה שאני יכולה לפרט...), ולמרות שהיתה מהממת, השוני שלה מותיר אותי עם הרבה סימני שאלה גם בנוגע למחיר (גבוה מידי לטעמי)... ומחזיר לשאלה של רבות מאיתנו - האם לא כדאי, פעם אחת בחיים (בתקווה...) ללכת על משהו "כלתי".... בקיצור, בנות אני כרגע בהתלבטויות... שלכן באהבה, לימור

nikit1

New member
איזה כיף! ../images/Emo9.gif

אני חייבת לציין שיחד עם ההנאה הרבה בחיפוש שמלה באיזשהו שלב כבר התעייפתי
. אין פירוט לגבי השמלה שאהבת מטעמי ביטחון שדה (דורון)?

dorlim

New member
בדיוק כך!

אגב, איך אתן מצליחות/הצלחתן להסתיר מהבן זוג את הנושא? רק סיבוב ראשון וכבר ממש קשה לי, איך מחזיקים מעמד חמישה חודשים??? בחיי היום יום, אנחנו משתפים אחד את השניה (ולהיפך) בהכל, כך שלא לשתף במשהו מהותי כ"כ שקשור בחתונה - זה ממש קשה לי עכשיו הוא לידי וצוחק בקול גדול
ומציע שאני אספר לו ואז לא תהיה לי הבעיה הזו

nikit1

New member
האמת ש... ../images/Emo8.gif

אסף ואני סיכמנו שהוא לא יראה את השמלה עד יום החתונה אבל על מנת להקל על המתח ולא ליצור מצב בו הוא ממש לא אוהב את השמלה הוחלט שהוא יקבל תיאור כללי של השמלה ואפילו הראיתי לו את השרטוט שעשה יאיר ז´רמון על ההזמנה...
כולם מרוצים.

סיגל2

New member
גם אצלי אילן לא ראה את השמלה, אך

תיארתי לו באופן כללי איך השמלה תיראה.

*שיר

New member
ככה בדיוק היה אצלנו!!

גם אנחנו סיכמנו שהבחור לא ייראה את השמלה אבל כדי למנוע פדיחות אדירות והיות ורציתי ללכת על משהו קצת פחות קונבנציונלי (הבטן והפופיק
) אז הראיתי לו תמונות של שמלות דומות והסברתי לו את הרעיון הכללי. מרגע מתן האישור לקונספט, הוא לא ראה ולא שמע יותר דבר על השמלה (פחות או יותר -))..

אצלי בהתחלה הוא התעקש לראות

אבל קצת שכנועים מסביב, והספיק לו לקבל תאור כללי של השמלה , ואחרי שהוא ראה אותי , הוא ממש שמח שלא ראה קודם

שירי71

New member
לי היתה בעיה דומה

כי לא רציתי שהוא ידע, אבל לי היה אתכן...וזה המון. אז ככה כמובן מעבר להיתייעצות עם חברות שראו את יכולה לשלוח לי ולכל מי שרוצה גם, תעשי לך רשימת תפוצה במייל ותתיעצי אינו ככה את יכולה לצרף גם תמונות וכאלה ... ואז דורון לא ידע...

יעלי2

New member
לדורלים ../images/Emo3.gif

בענין השימלה, גם אני עדין מחפשת, אך כמו ניקיט עדכנתי את החתן (שכבר מחזיק בגרדרובה מדופלמת מא´ ועד ת´, ז"א עד רמת הנעלים) בסגנון השימלה כדי לראות איך הוא יגיב - אוהב/לא אוהב, אך הוא לא יידע בדיוק מי נגד מי. מה שכן, למרות החשאיות של השב"כ והזהירות בברירת המילים כאן בפורום, אולי תספרי לפחות באלו חנויות היית. הרי הוא לא ידע איזה שמלות מדדת בחנויות אלה. ואם את מספרת לו בקווים כלליים, אל תשכחי לעדכן אותנו. אני גם חושבת שזה עוול לחלוק הכל ביחד ואז להתאפק עם ענין השימלה כל כך הרבה זמן.

dorlim

New member
יעלי, אני מסכים עם כל מילה...

וחוצמזה, אני גם מת מסקרנות... האת היא שקשה לה לומר באילו חנויות היא היתה, כי לפני כחודש הלכתי איתה כדי לקבל קצת מושג ( וגם כדי להראות לה מה מותר ומה אסור...

shelycat

New member
לספר או לא ../images/Emo8.gif ../images/Emo68.gif

אני סיפרתי לו וגם רציתי שהוא יבוא לראות אותה ברגע האחרון אבל הוא לא נתן לי. מצד שני חברה טובה שלי לא נתנה לאף אחד (חוץ מאמא) לראות את השמלה לפני החתונה והחתן שלה הסתקרן ואפילו קצת כעס (ברוח טובה) וניסה לשכנע אותה לספר לו על זה. אז לסיכום תנו להם להחליט כמה הם רוצים לדעת ומניסיון... זה לא משנה כלום כי ברגע שהם רואים אותך עם השיער והאיפור וההינומה וכל יתר הדברים הם חושבים שהם צדקו ואת באמת הכי יפה בעולם.

שרונס

New member
וואו! זה נשמע כיף!

אני תמיד בעד ללכת על הסגנון היותר כלתי ופחות להתפרע, אך זו אני... אני בטוחה שיש שמלות מהממות ומיוחדות ולא בהכרח כלתיות קלאסיות. לי היה תמיד ברור שאני רוצה להראות כלה בחתונה ולאו דוקא מיוחדת. מצד שני, אני טיפוס די ביישן וסביר להניח שלא תמצאי אותי דופקת את ה-הופעה של החיים בחתונה שלי. בקיצור, לימור היקרה, הכל תלוי בך ובאופייך ובמה שבא לך. חוץ מזה, אני מבינה שדורון הנחה אותך בקשר למה שאסור ומותר? אתם נורא חמודים... בקשר לאיך לא מספרים לדורון: זה באמת מאוד קשה, בייחוד כשחוזרים ממדידות והכל נראה מדהים ומתרגשים ורצים לספר לכולם. ודים (בן זוגי) לא מוכן בשום פנים ואופן לשמוע ולו את הפרט הכי קטן. הוא צייר לי איך השמלה צריכה להראות לפני שהלכתי לתופרת. השמלה מאוד רחוקה ממה שהוא צייר ואני מקווה שזה יהיה בסדר. אז מה שקורה זה שאני מתפוצצת כל הזמן מזה שאני רוצה לספר לו והוא בורח וסותם את האוזנים. אולי תסתפקי בלתת לדורון פרטים מאוד כלליים ותשאירי את התוספות המיוחדות לעצמך? כך הוא ידמיין לעצמו בערך איך השמלה תראה ויופתע בסוף מהיופי של הפרטים הקטנים? בכל מקרה, בהצלחה עם השמלה ותעדכני בכל מה שכבר חשפת בפני דורון! שרון.

*שיר

New member
אני שמחה לשמוע שזה היה לך כיף ../images/Emo9.gif

ושאפילו מצאת כמה שמלות "מעניינות" - לפי התיאור שלך (כלומר של עצמך) נשמע לי דווקא מעניין ללכת על שמלה יותר מיוחדת. לגבי עניין המחיר, זו באמת החלטה שלכם, אבל את יכולה לנסות לשאול את יאיר ג´רמון אם הוא יכול לעשות לך משהו בסגנון. המחירים שלו הוגנים מאוד. אני ממש מבינה את ההלם של להכנס לתוך שמלת כלה. זו תחושה מוזרה ביותר, קצת כיף מעורב בפניקה עם המון התרגשות...

למעלה