חויות מהפאב...

orengolan

New member
חויות מהפאב...

היה ממש מרתק. לא הפסקנו לקשקש אפילו לשניה. הקטע הכי מעניין מבחינתי היה החברים שהבאתי, שהכירו אתכם בלי שלכם היה מושג מי הם. פשוט טרחתי לספר להם כול מה שאני למדתי עליכם והם טרחו לעקוב אחר הטלנובלה באינטרנט וברדיו - הם יודעים מי כול אחד אוהב ,ומי אתם שונאים, מי הואשם בפדופיליה, למי יש זין קטן, למי יש ביצים שעירות ולמי לא, מי חרמן ומי פוסטמה, מי כלבה, מי שקרן פתלוגי ומי השרוט האמיתי בחבורה. הנה ראשי פרקים: שחר ניסה לחרמן את ידידה שלי כדי שנחשוב שהוא סטרייט, , עדי שתה יותר מדי ולא הפסיק לדבר, רמי ניפץ כוס על הקיר "כי הוא רוסי מחתרתי" ויונתן כמעט היכה אותו מרוב עצבים, עדי ורמי כמעט הלכו מכות, מירב נעמה וסמואל התקפלו די מוקדם, ג'ני פטפטה קצת יותר אבל גם נטשה לפני השיא של הערב, עודד בא עם חברה מרשימה בבגדים צחורים, אלוהים הסתובב עם מזרון והלך לישון בים ב-5 בבוקר וכרמל באה עם נעלים חמודות.. רמי סימן בעיגול את 4 הנזרקים הבאים (אני מקוה שלא תכעס שפרסמתי את זה, אני פשוט אוהב הימורים..). עדי, עודד, כרמל, שירלי לי זה כמו רשימה של מי שהוא פשוט לא מחבב, אבל תקן אותי אם אני טועה. רמי, הפתעת אותי לרעה בתגובה שלך לדברי עדי, אבל אולי כשאהיה אבא אחשוב אחרת. עדי, הסיפור עם הערסים והפלמ"ח ומה שקרה הערב עם רמי צריך להדליק אצלך אור אדום - לפעמים לא צריך להגיד את כול מה שרץ במוח, בעיקר אם מולך מישהו שיכור (או ערס) ויונתן-אחלה מקום!

נעמה 103

New member
איזה מוזה בשש בבוקר...

אורן, בניגוד לרוב האנשים, שמגיעים גמורים אחרי פאב ורק רוצים להיכנס למיטה הקרובה, אנשי ההייטק (...) שולפים את המחשב ומזינים נתונים.... נראה שהפסדתי את פסגת הערב, אבל יהיו עוד פעמים, תבוא- נכון?? אגב- יש תמונות? הקלטות? אתר?? יאללה גבר סופשבוע טוב! (ובהצלחה עם כל הראיונות)

רמי 103

New member
אורן - אתה שקרן פתולוגי אחי

אין לי מושג ירוק על איזה סימונים אתה מדבר, ואם יש לי הימור הוא לא בהקשר למחבב לא מחבב אלא עניינית ליכולות שלו. (עליך למשל הייתי מהרמר בטוח שאתה עף, - ואופס, באמת עפת) אין לי מושג מדוע אתה מנסה לסכסך ככה ביני לבין אנשים אחרים, הרי שום דבר טוב כבר לא יכול לצמוח לך מזה. באת לשבת איתנו, עשינו לך כבוד, הבאתי עוד 3 חברים - אחלה, אבל לא באת על תקן של מציץ ורץ לספר אחלא על תקן של חבר. וחברים אחי, שומרים אחד לשני על הגב ולא תוקעים בו סכיני מטבח בלי סיבה. כתבת הרבה שטויות, כנראה מתוך שיכרות, לכן אני גם לא שופט אותך עליהם, אבל את הקמפיין שתכננתי להרים עם שחר אני אגנוז בשלב זה, אם לא איכפת לך.

עדי 103

New member
../images/Emo128.gif

נורות אדומות יש ברמזורים. אני בעד כביש פתוח.

ענבר 103

New member
איך היה אתמול ????

חבר'ה.....אני מקווה שהיה כיף בפאב ונהניתם. הבנתי שהשעה האחרונה של השידור הייתה די שערורייתית בעקבות "תקרית אלוהים" שאולי טוב שהחמצתי. מאחלת לכולכם סופשבוע מקסים ושבת שלום. אשמח לשמוע חוויות נוספות ורגע.... כולם היו ???

דניאל 103

New member
הקולה שלי הייתה משו משו.. :]

סתם... קיצר המקום חמוד לאללה, מצטער שהייית שם 10,15 דקות פשוט אחרת לא היה לי איך לחזור הביתה ואני ממש לא בקטע של לישון בת"א בים עם אלוהים (יווו איזו סיטואציה מפחידה...). אז הבנתי שאת האקשן הפסדתי, אבל לא נורא אל תשכחו שהייתי עד לתקרית "אחותי זונה!!" אה?! סמואל !?! :] למי שאין לו מושג אני מדבר על הערבי שחסם את הוולוו של סמואל הוציא לו סכין קפיצית וביקש ממנו לצעוק שאחותו זונה, חחחחח לא הפסקנו לצחוק שיאללה :]. אה ושחר.. רציני אלוהים הלך לישון בים ?:] אה ולמה אתם לא מדברים על ההשידור המזעזע שהיה אתמול או שטחנתם את זה מספיק בפאב ??

איש25

New member
היה נעיםםםם

בזכות מבצע חבר מביא חבר בחסות אורן גולן, התוודעתי אתמול לאנשי התחרות במציאות. אני חייב לציין שכבר הרבה זמן לא פגשתי כל כך הרבה אנשים שנונים אך קרועים במקום אחד. מדובר בסוג של "פופוליטיקה" במציאות, מפגש של פנים שונים של התרבות הישראלית - כאשר כל יחיד מנסה לצבור יח"צ ותהילה כאילו היא מחולקת חינם. בכל מקרה היה תענוג לפגוש את כולכם, וחבל שלא תיעדנו את המפגש המרתק במצלמה או מיקרופון - שכן לכל אחד מכם יש דעה נחרצת על השני וזה פשוט ענקקקק. מקווה להפיגש איתכם בשנית איל ולרמי/פרבר -> תגידו "לא" לאלימות! :) נ.ב. שחר אתה ענק..אז מה הקטע אתה נמשך למבוגרות? או לאמריקאיות ?

שחר 103

New member
חחחח ת'שמע

בתחלס חח אמרתי כבר שאני מעדיף אותן בשלות אך לא יותר מדיי, אני לא אוהב ללקט את הפירות מהרצפפה :) אז קרא לי בנאדם בעל תסביך אדיפוס חחח אין בעיה, אבל אל תחשוב רק ככה חחח גם בחורה בת 20 תתקבל בברכה P: (אולי) בקשר אליה, אההה היא ילדונת, חמודה חחח, :) אבל עם OCD כאילו ! הבחורה עושה לי כזה, אל תיגע בי(מדובר על נגיעות ידידותיות בלבד, בכתף ובמותן מדיי פעם חחחח), והיא! האמריקקית !נוגעת בי כל הזמן, אני עושה, טוב אם אני לא בך אז את לא בי , חאלס !אם התגרשנו אז עד הסוף ! היא עושה לי להההההההההההההההההההההה היית קודם עצבנית או משו בסגנון חחח , צ'יגעה אותי! לא משנה, פעם הבאה בואו לפאב שלי P: בראשון לל-BARCA אורן, מה עם הישיבה שלנו בסוף? יש סופ"ש ? או לא (ישיבת בבני ברק )

orengolan

New member
OCD??

למה אתה עושה לה OUTING יא הומו. אם היא תקרא את זה אני מת..

איש25

New member
ואל תציין את זה בשידור בטעות

כי אז היא תוציא נגדך תביעת דיבה אני מקווה שאל הוים לא קורא את זה, שלא יקבל רעיונות :)

רמי 103

New member
שחר יש לזה שם - קאק-טיזר

(אורן בטח ירוץ לספר לה), אבל האמריקאית החמודה שהביא הייתה לפחות אתמול באטטיוד של קאק-טיזינג, יענו חיפשה להפלרטט קצת בלי להכנס לעומק הקורה. אגב היא בת 27, בערך 10 שנים מעליך, ועדין החזקת לא רע, בהתחשב בכל האלכוהול והבלאגן שהיא ייצרה סביבה. אבל היא הייתה בהחלט במקום, בהתחשב בכך שכל שאר הבנות באיזור פרשו בערך בשעה שפורשת סינדרלה, ונותרנו חבורת זאבים גבריחם שיכורים ואבודים במרכז מסחרי ישן בשלוש בבוקר.

שחר 103

New member
חחח אין לי מושג מה זה

OCD למעט האמת שכחתי, ואגב, חחח הייתי בטוח שאתה מדבר עליה, חחח אחריי מה שאמרת חח רמי חחח הרגה אותי עם הקטע של הגילאים למרות שזה לא כל כך משנה אבל שערתי שהיא קרובה לגיל של אורן, אמרה לי בן 22 ואחריי זה 25 ואז 29 ואז 35 חח שהיא הגיע לגיל 50 הייתי חייב לעצור אותה ורמי חחח אתה לא מספר לי חחח קלטתי את זה עליה מהרגע הראשון (הזוי) ובייחוד אחריי שהיא התלהבה מזה כל כך חחח, אבל סתם ת'יודע , זורמים , אבל יש לי גם ת'פניות שלי, ולא הייתי שיכור, הייתי פשוט מאוד מאוד מאודדדדדדדדדדדדדד עייף וחאלס עם התביעות דיבה האלה, כאילו מה נסגר איפה חופש הביטוי?! וחוצמזה שזה פורום, לא משנה, הראשון שיתבע אותי על תביעת דיבה נשבע לו אני מוריד לו את השפתיים עם הסכין של הערבי P: נראה אותו אחוריי זה מדבר

למעלה