חויות מטיול התרת נדרים אחרי המשפה

salpter

New member
חויות מטיול התרת נדרים אחרי המשפה

מבעוד מועד תככנו לסוע לירושלים לטיול לילי מ00:00- 05:00 יום התרת הנדרים לקראת יום הכיפורים, בבוקר הופיעה המכשפה ועם כל הצער והכאבים של המחזור עלינו לירושלים לטיול התרת נדרים זה אומר: אני יכולה להתפקד כי אין הריון , אני יכולה להסתפר למרות שאין הריון, אני יכולה למכור את הבית כי אין הריון כל מיני נדרים דפוקים שאני ממציאה במהלך השנה שאם ...אז ממש לוגיקה. בקיצור הגענו, הורדנו את ממוצע הגיל של משתתפי הטיול , לאחר מכן גילנו שאין אוטובוס כפי שהובטח, אלא הולכים רגלית עד הבוקר ומסתובבים בין בתי הכנסת השונים מיד בעלה של חברתי הוציא את כל זכרונות הניווטים מהצבא והתחילו צחוקים בנושא. נכנסו לבתי כנסת אכלתי שתיתי כל מיני משקאות ומאכליים שחשוב לשתות כי זה עוזר ל.... במקומות המתאימים הדלקתי נרות לקברי צדיקים וכמובןהכל בצחוקים (מי היה מאמין שכבר יבשו הדמעות) בקיצור ספגנו מן האווירה אבל בשבילי זה בדיוק בזמן ועם המנה התאימה. טוב נסחפתי קצת , צום קל לצמות חג שמח לכל השאר וחתימה טובה בספר הפוריות העליון. ביי דפנה.

זה שלא היה אוטובוס זה מעורר חשד

כי אם הבטחה אחת לא קויימה אז איך יקיימו את היתר ? כנראה שזה היה עוד אחד מכלל הנסיונות שהם בחזקת - אם לא יועיל לא יזיק. מאחל לך מכירת בית, תספורת קצוצה קצוצה בקרוב !!! ליאור

מרב.

New member
להסתפר יותר קצר ממה שאת??? ../images/Emo2.gif

זה מצחיק, כי גם אני, מתוך מקריות שחיברה בין תספורת ליום ההזרעה הראשון, נדרתי נדר שלא אסתפר עד ההריון. אחרי 5 חודשים ששיערי צימח פרא ולא ניאות להיכנע תחת שום מסרק- נשברתי. מאז הסתפרתי כבר פעמיים
שהטיול המשעשע הזה יביא איתו את השחוק ורוח הההומור שנבהלו מבוא המכשפה, מרב

נועם@בת

New member
אלהינו שבשמים

אלהינו שבשמים ריבה ריבנו וגאלנו, ראה בעוני עמך ישראל, רפא כל חולי עמך, ראה בדוחק השעה. אלהינו שבשמים שעה את שועתנו, שית שלום בינינו, שית שלוה בארמונותינו. אלהינו שבשמים תן שלום בארץ, תן שבע בעולם, תן שלום במלכות, תן טל ומטר לברכה בעתו בארץ, תן זרע לזורע ולחם לאוכל, תן לחם לפי הטף. ומי שלא שמע את שלמה (שֵ-לוֹ-מוֹ במבטא בולגרי מודגש) אומר את הפיוט הזה בכל יום כיפור, פשוט לא יודע מה הוא מפסיד. שהקב"ה יזכור ויחתום את כולנו בספר הפוריות (אהבתי את הרעיון דפנה) במהרה בימינו אמן
שנה טובה נועם

למעלה