חויות מסמינר פתיחת שנה

חויות מסמינר פתיחת שנה

הוא היה לנו עוד בסוף החופש הגדול אבל עכשיו חברה שלי סיכמה את החויות לאתר שלנו אז הנה הם למי שמתעניין: השנה התחילה בגדול עם סמינר פתיחת שנה של שבט הדר. מה לא היה לנו שם? מריקודי בומבה סוערים ועד לרחצה בעירום, רק נהנינו וצחקנו. אין כמו לקום בבוקר מוקדם, לצאת מהאוהל, ולראות את הים, או כמו לעבור פעילויות מגניבות עם השכב"ג במקום כל כך יפה וקסום. הכל התחיל כשהגענו לחוף כורסי שבטבריה. ירדנו מהאוטובוס לגלות מקום מדהים ביופיו: רחבת דשא גדולה ,קיוסק שנוהל ע"י כמה וונאבי היפים וכמובן: הכינרת. זה היה הרגע בסמינר שיכולת ממש להזדהות עם כל אותם שירים ישנים שחוברו על הכינרת. קטנה קטנה אבל מכשפת. הקמנו את האוהלים (חבורת השישיסטיות קצת הסתבכה עד שנחלצו לעזרתה), והתחלנו להסתובב. פערנו את הפה שלנו לרווחה כשגילינו מקלחות מסודרות ושירותים מסודרים שעלו על כל הציפיות שלנו שהיו כמובן- כלום או מקסימום שירותים כימים! הפתעה נעימה! ואם כבר מדברים על הפתעות נעימות, גילנו מאוחר יותר שממש בסמוך אלינו הקימה את אוהליה משפחה ישראלית ממוצעת. אנשים מאוד נחמדים אם אתם בוחרים שלא להתייחס לאמא המקטרת (איך העובדה שאנחנו לא בשקט קשורה לזה שיש לך 3 ילדים להשגיח עליהם?!?), ולאבא הבבון (שיכניס את מירית חזרה ל-$%&$). אבל בואו נתעלם מהדברים הרעים, הרי לא בשביל זה אנחנו כאן! אני חייבת לציין שהשוס של הסמינר היה לא אחר ממזרוני הים המגניבים. ואם אתם רוצים לדמיין איך זה נראה, דמיינו לכם את שכב"ג 2003 צף כדגני קורנפלקס בכינרת המדהימה. והודות להמצאה הגאונית של יצירת העוגן למזרן-גם לא נסחפנו!!! כל מה שנשאר זה לחכות לסמינר הבא. ועד אז, כולם יחד: "בווו בוווו בוווו בוווו בומבה!!!" ---------------- אם אתם לא מבינים משהו אתם מוזמנים לשאול... אה... ורציתי לשתף אתכם במשהו
יש לי חברה שהיא תדריך השנה גדוד ח´... והיא מחר הולכת לקום ב-4 בבוקר ותעבור בכל באר יעקב ותחלק בכל בית של ה"חניכים לעתיד" שלה שקית שוקו ולחמנייה.... זה לא נשמע לכם מפגר ובזבזני במקצת

למעלה