חויות שרציתי לחלוק

ענבץ בץ

New member
חויות שרציתי לחלוק ../images/Emo13.gif

טוב אז אתמול הייתי בתוכנית של יאיר לפיד ומאוד רציתי לשתף אתכם בחויה שלי..
אוקיי אז בסביבות 5 הלכנו אנוכי אסיף אפרת וליאור לתחנת האוטובוס בחנניה הצומת היקרה של קריית טבעון..... חיכינו לצערינו הרב 3\4 שעה בתחנת אוטובוס כשכמובן היינו צריכים לחכות רק כ20 דקות.... אך לבסוף הגיע האוטובוס המיוחל במספרו 826 ולהפתעתינו הרבה הנהג היה דומה טיפת מיים וחצי (בכלזאת הוא היה יותר צעיר..
) לשמעון המורה הציני ("אתה מכתיב? לא אני רוקד סטפס") שלנו להיסטוריה אבוי הוא לא היה דומה רק בציניות הוא היה דומה במראה אה אמאלה..... ירדנו לנו מאוטובוס ההזויים עייפים ובאותו זמן גם מלאים מרץ וקופאים מקור..... עלינו לנו חיש מהר למונית ומספרה 29 והגענו למרכז הרצליה .... מכייון שלשפכתכן היקרה אין שעון היא שאלה מה השעה בערך כל דקה.. חברי הקבוצה התעצבנו עליה ולכן כאשר הקבוצה הנחמדה הלכה לאכול שפחתכם היתה לחוצה עד מאוד.... כאשר יצאה לה החבורה סבאה אך ספק מרוצה מרשת המזון המהיר דחקה השפחה בחבירה למהר לאולפני הרצליה וכך באורך פלא פגשה הקבוצה אישה נחמדה וחביבה אשר התנדבה להראות להם את הדרך ואמרה כי בעבר עבדה שם... טוב היא הראתה את הדרך והלכה לה לדרכה...תודה רבה..... כאשר נכנסה החבורה לרחוב הקסם הוקתה בפחד... הרחוב היה חשוך ובלי אדם הצועד למרגלותיו.... חברי הקבוצה חיש קל נצמדו האחד לשנייה והתחילו את מסעם ברחוב חשוך בשם הקסם..... בעוד החבורה מהלכת לה בטור אחרי אמא אווזה (שוב שפחתכם הנאמנה) דרכה לה הקבוצה על 20 שקלים חדשים.....וכך אפי מצאה אותם וזכתה בהם! סימן מובהק למזל קבוצתי... בעוד הקבוצה הולכת לה בחשיכה פתאום ללא כל אזהרה מוקדמת הופיע אור בוהק בקצה המנהרה אולפני הרצליה עמדו מוארים ובוהקים בסופו של הרחוב.... אצה רצה לה הקבוצה לכניסה ושם חיכתה לה אשה חביבה בשם גילי... שאלה לה גילי אם פניה של הקבוצה מועדת ליאיר לפיד מייד קפצנ אמא אוזה בצרחות של כן כן זה על שם ענבל שנברגר! וכך נכנסה לה הקבוצה לאולפני הרצליה בסיור הקטן שעשתה מצאה לה את הרקע של ערוץ הילדים אמא אווזה היתה נרשת מכיוון שהיא הולכת לרטאות את יאיר והולכת לפגוש את מילי... עוד מבעוד מועד במסעדת המזון המהיר בשרותים הכינה אמא אווזה שלט עליו כתוב בץ וכך נחזור לנו להרצליה לאולפנים שם אמרו לנו לשבת בחוץ ןלחכות מכייון שעוד לא מכניסים ... כך הקבוצה התחילה להיות ממש מוזרה התיישבה לה על הרצפה והתחילה לשחק קואקווה דה לאומר.... ולכל מי שנכנס האווזה צעקה: "מילי" מילי??? עד שהקבוצה כבר התחרפנה.... גם בגלל שהאווזה שרה את שיר ההתחלה של סבונג בוב וגם בגלל שהיא צעקה לכל עובר ושב : "מילי??" והנה הגיע הרגע שלו הקבוצה חיכתה כל הזמן הכניסו את הקבוצה... בהתחלה זה מבוכונציק של א הבמה ואז רואים את העולם! אמא אווזה שלכם היתה המומה!!!! הבמה של הלהקה הייתה ענקית בעוד שהשולחן של יאיר היה רחוק וקטן... אבל היי לי זה לא כזה הפריע רק המהמ..... אוקיי הנה אנחנו ממש לפני התוכנית רגעי שיא מטורפים אוחזים אותנו ואז הוא בא!!!! איש שעל חולצתו תלויה האות "א" (?) הוא אמר לנו: "שבו שבו"וכך התחיל במסע הפחדות מטורף! בהתחלה הוא היה נחמד... אוו אתם נראים קהל נהדר (אתה אומר את זה לכל קהל...) אתם באתם לכאן בשביל להנות ואנחנו נדאג שישאר כך ........ ואז הוא התחיל לחלק הוראות ששפחתחם פחדה אפילו לחשוב על להטעתש במקרה באמצע ..... ואז בסיביבות ה7 דקות לתחילת התוכנית כששפחתכם לחוצה מכל ההסבירים ומהרצון שלא לטעות בטעות..... בא יאיר...
הוא הסביר לכולם על מה תהיה התוכנית וכולי ומי יהיה וביקש הרבה כפיים למישהו מסויים.. חח הוא היה נחמד... וגם היה קטע שהיה קשר עין.. חח
כך התחילה לה התוכנית אני מוכנה להודות שבחיים לא צפיתי בה בזוית מוזרה יותר.... צפיתי בה כאילו מרחוק ומהצד..
) וגיליתי שבשלום אסייג צולמתי וגם בקליפ של דניאל סלומון אני וחבר שלי צילמו אותו בערך 10 שניות ואז התחילו לבבות על המסך..... ובספו של ערב זה... היה מרגש ומדהים הדבר המצער היחיד שהיה זה שבסוף התוכנית ששפחתכם רצתה לגשת עליו הוא נעלם פופ הרגע נגמרה התוכנית ואז הוא נעלם!!!!
אני ממש התבעסתי..... אבל לא נורא שפחתכם עדיין מחכה לתשובה (וחסר לה שלא תגיע..) אגב רק שתדעו שבמציאות שחר מזה נחמד כאילו לפני שהוא עלה לבמה רואים אותו והוא מחייך ושונה כזה חח :) טוב זהו סיפורי מקווהשנהנתם חג שמח טוב מאושר כשר נפלא לכוווולםםםםםםםםםםםםםםםםם
--------------------------------------------------------------------- "אוווו אהבה....."

מילי17

New member
ייייאאא חמודה ../images/Emo99.gif

אוף... עשית לי כ"כ חשק, אני אוהבת את דניאל והשיר היפיפה שלו..
ואיך שהראו את האולפן עם כל הלבבות
... לא הצלחתי ליצור איתך קשר כי מישהי < הממ הממ> לא נתנה לי את הפלאפון ... שמחה שנהנת...
יאיר היה הפעם מסוקס מתמיד
. אבל חכי חכי שאני אבוא.. אנחנו נצליח להשיג אותו אחרי השידור
ולא אכפת לי את מי נצטרך להוריד בדרך
שיהיה לך חג שמח
.
אוהבת בובה, מילי. נ.ב אגב מה לבשת? אולי נצליח לזהות אותך?

ענבץ בץ

New member
חחח אני הייתי

זאת שהתחבקה עם החבר שלה ואז שמו עלינו את הלבבות... חח שער חלק...
מילי שלחתי לך את הפלאפון בעבר גם במסר גם באייסי ............................ כן רציתי להשיג אותו אבל פתאום פופפפפ אין אפחד... זה היה מוי מוזר חחח חג שמח לך ולכוולם!!!!!!!

למעלה