חוי 15 מפריחת הבועות סבון מפ"ת

רובי ו

New member
חוי 15 מפריחת הבועות סבון מפ"ת

ישבת בפ"ת והפרחת בועות סבון, התישבתי לידך ואמרת לי שאת מעריצה את אביב גפן, שאת היית דתיה, והיו לך מלא צמידים ביד. רציתי להמשיך לשוחח אתך ולהכיר, אז אם במקרה את נתקלית במודעה הזו, תני סימן חיים!!!!.. אמרת שקוראים לך חוי, וחיכית לחברים שלך.. להשתמע...

מה לא הבנת??

לנקד לך??? להסביר לך עם בדידים????? הוא מחפש ילדה אחת שהוא דיבר איתה,מה כל כך מסובך? אלוהים ישמור.

אביתר28

New member
טוב אמא

אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

דיי איזה קטע אני מכיר אותה

היא גרה בכפר גנים מין הסתם היא בדוגית עכשיו לך תחפס אותך

רובי ו

New member
יש לך עוד מידע אביתר?

היי אביתר, יש לך עוד מידע שתוכל להעביר לי או למסור לה מסר? איפה היא לומדת? מה הכוונה שהיא בדוגית וכו..? אודה לך על המאמץ למצוא אותה..או לקשר אותי אליה.. רובי

אנלא בטוח שהיא לומדת

היא גרה בכפר גנים בפתח תקוה ודוגית זה חוף של סטלנים אם ת לא יודע והיא שורצת שמה... אין לה פלאפון (לפני שלושה חודשיים אני מדבר יעני יש מצב שהיום יש לה..) מחר אני אנסה לבדוק תמספר בבית שלה ואני אשלח לך מסר....

..... נדלקת עליה קשות אה?

לא יודע מה השם משפחה שלה ולא השגתי עליה מידע היא איזה 5 שנים מתחתי ככה שזה בעיה ת מבין?? אבל אם אני אמצא איזה מידע אני אגיד לך...

אביתר28

New member
"מאוד מעניין"

חרררר פשששש.... אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?! יש 1=אביב!!!

ors2005

New member
חווי חויי מי ביקש את חווי??

היא גרה שלוש וחצי ד' מביתי ואנחנו חברים די טובים רק שלפעמים היא ממש ממש מעצבנת -יצור כזה שבא לך להרוג אותו המשפחה משהו גרוד השם הוא חווי רק באאמת תזהר יש לה נטיות אובדניות וקורה שהיא חושבת שהיא בובות וודו והיא מתחילה לדקור עצמה וזו הסיבה שאינה לומדת בשום מוסד לימודים שהרי ברור שזה אינו יכול להחזיק בה מחוסר אמצעים שהמדינה מעמידה לרשותו. לטיפול בסוג כזה של בני אדם! אני לא ממליץ לך לפגוש בה אבל עם תרצה אתה יכול לקחת תאאוטו לסוע לכיוון נפתלי שם היא בטח עם החבר המכוער שלה על איזה שולחן פיקניק במשחק ששבש סוער !!! הטלפון שלה נגנב ככה שלא יעזור המספר אבל אני יגיד לה שאתה מחפש אותה יום טוטבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב חג כשר ושמח "היא לא ידעה שהוא שלה וכמה היא שלו ""

רובי ו

New member
התאהבתי בנערה הזו

וואי, איזה יופי שיש לך פרטים עליה. אני נפגשתי איתה במקרה ברחוב ודיברנו קצת, וגיליתי נערה מעניינת, מיוחדת, אובדנית, ויפה. לא הספקתי לדבר איתה מה שרציתי כי החברים המוזרים שלה באו מייד ולקחו אותה. אני הרגשתי צורך לנסות "להציל" את הנערה הזו. אם תוכל לברר לי בדיוק את שם משפחתה, כתובת, או תוכל למסור לה שאני מחפש אותה אז זה יהיה אדיב מצדך. בכל מקרה תודה.

רובי ו

New member
נו אז היא גרה לידך ואין לך פרטים?

אמרת שחוי גרה לידך, אתה יכול לברר שם משפחה, כתובת, משהו?.. תודה רובי

למעלה