חוכמית???? אם נקבל אותך????

magy

New member
חוכמית???? אם נקבל אותך????

פתחתי לכבודך/ך......הודעה חדשה......... בואו בהמוניכם......חוכמיות וחוכמיים......... פעם, כשיהיה לך זמן.....תתחיל/י בדף הראשון........ולך/י קדימה.... גם פה....יש כבר נוסטלגיה.....בפורום עצמו...... ברוכה הבאההההההההההההההההההההההההההההההה

magy

New member
שוב הרסתי את הפורום......./images/Emo13.gif))

צריך רק להזיז....את הפס למטה....שמאלה......אני והחלליות שלי....... פנטזיה....כל יום אני טועמת קצת מהיין - ליקר רימונים.... בעוד שבוע.......לא אוכל להתלונן על הצבע..... כי זה כל כך טעים......שלא יהיה לי מה לבדוק בעוד שבוע.......... מוכן או לא מוכן..............טעים......אז טועמים......... נוסע........אברהם היה חורני.......בא מחרן...... כמו אדם שגר בגולן....הוא גולני ומהגליל.....גלילי..... ומהנגב.....נגבי...... לא להאמין......אבי האומה....היה חורני......
))))) לא זוכרת מה עוד רציתי להגיד.... מקווה שראיתם את המונה ליזההההההההההה

חוכמית

New member
אתן פשוט נפלאות . תודה....... ../images/Emo41.gif

לאט לאט, אוריד את הספרים הישנים מלאי האבק אצלי במדפי המוח ואתחיל לדלות את הפרטים..... בינתיים, אני ממש נהיינת...........

שקדי

New member
ברוכה הבאה חוכמית............... ../images/Emo132.gif

מענין איך כל הטובים והטובות מתקבצים הנה אחד אחד ובאין רואה שבי איתנו כאן.................

חוכמית

New member
ברוכים הנמצאים ../images/Emo13.gif

נראה לי שאשב לי קצת כאן באמת תחת עץ הפיקוס הענק שעדיין קיים בחיפה שתחתיו קיבלתי את הנשיקה הראשונה..... זוכרים אותה?????? את השיר: הנשיקה הראשונה על הספסל בגן הייתי כה קטנה וכן הלאה......

זוכרת משהו

שאליו מייחסת את הראשונה מעניין אם הזכרון שלי לא בוגד בי ברוכה הבאה חוכמית

נתיבה

New member
החורן הוא חבל ליד הגולן.תרגעי.

חרן זה לא החורן. חרן זה באור[כשדים]היתה עיר גדולה גדולה בשפ אור. ומצאו את חורבותיה באיזור עירק לא שזה כבוד גדול כל כך. אור כשדים כתוב.? כתוב.! הכשדים היו העם שממנו באנו. אתמול קראתי מאמר ב´קתדרה´ 100 החדש על מקורות התנ"ך הכתוב. טוען פרופ´ נדב נאמן שבעת הקדומה לא היה דבר כזה שעם מלוכד פתאום קם והתחיל ללכת, ולכבוש ולהתנחל, יענו מעשה הכיבוש וההתנחלות של יהושע. בס"ה היתה משפחה אחת שהתיישבה בתוך העממים בכנען ולאט לאט תפסה תחת וראש. ואליה התחברו כמו הגבעונים ועוד כמה שבטים. לכן גם מסופר על משפחות ושבטים. ענין הממלכות ישראל ויהודה..הוא תוספות מאוחרות של מיתוסים שנכתבו בזמן גלות בבל. הבעיה שעל סמך מה שהיה מקובל..קמת קשה לקבל הנחות. עוד בעיה היא שבכתובת מרנפתח מלך מצרים מוזכר העם בכנען בשם ישראל..או יהודה. אבל זוהי העדות היחידה בכתב..! מעניין מה היה יאמרו בעוד 2000 שנה הצלומדים על עם ישראל[שלנו הציוני] שפתאום התחיל ללכת וגם גירש עם אחר..והתיישב במקומו..למרות שזה לא מקובל..כאמור לעיל. ובכלל מי גירש הם התחילו והם ברחו..!

למעלה