חוכמת ההמונים נדרשת (יו כמה זמן לא פתחתי תפוז)

חוכמת ההמונים נדרשת (יו כמה זמן לא פתחתי תפוז)

קי"ה \ ביטוח רכב... נניח שחברת הביטוח שלכם מציעה לכם הנחה של 25 אחוזים מסך הביטוח השנתי לרכב, באם תסכימו להוריד אפליקציה שלהם שאמורה לספר להם איזה נהג\ת טובים אתם. לעקוב אחרי הרגלי הנהיגה שלהם במכונית. (לגלות אם אתם מאיצים, ללא סיבה, או בולמים תכופות בפתאומיות, שומרים על קצב נסיעה קבוע, (אמרו שאין קשר לתאונות או עברות תנועה, רק רוצים לראות אורח קבוע בנהיגה בטוחה.) בעלי טוען שאני מתאימה לקריטוריונים שלהם, ושכדאי לעשות. אני טוענת שאני לא אוהבת שעוקבים אחרי ולא מכניסה זרים לאוטו שלי. וכן אני יודעת שאפל וגוגל עוקבים אחרי בכל מקרה, אבל זה מספיק למה להוסיף עוד כאלה. איפה הקאץ בדבר הזה. בכל זאת 25 אחוזים זה סכום משמעותי. תודה מראש.

*גילוי נאות- שאלתי גם בקבוצה בפייסבוק *

איי ל

New member
מנהל
אני מחשיב את עצמי נהג זהיר. אז התשובה שלי היא כן.

25% מסכום הפוליסה עבורי מתורגם ל- $450 לשנה. באיזו חברת ביטוח מדובר?

xbuffalomen

New member
אני בעדך - כמה שפחות עקבות ושימותו הרשעים

placid1

New member
לא, גם אם זה היה יותר מעשרים וחמישה אחוז. אני יודעת

שעוקבים אחרי גם בדרכים אחרות, אבל אני לא מעוניינת להתנדב ולתת להם אישור לשבת איתי באוטו, ומי יודע לאן האינפורמציה הזאת תתגלגל אחכ, כי כל חברות הביטוח משתפות מידע....

Boston Guy

New member
אין לי דעה בנושא.

אורך החיים המוגזם של רפידות הבלמים במכוניות שלי מלמד שאני כנראה לא נוהג בפראות, ולא "רוכב על הבלמים".

אני נוהג יחסית רגוע ולרוב במהירות החוקית, לא מנסה לשרוף גומי בזינוקים ברמזור ולא טס עד הרמזור ושם נעמד על הברקס.
אבל כן יוצא לי לפעמים למצוא את עצמי מעל המהירות המותרת. למשל, כשאני עושה את הדרך בין בוסטון לאוטאווה והשעה היא מאוחר מאוד בלילה או מוקדם מאוד בבוקר (והכביש מאפשר זאת) - יש מצב שהספידומטר יחרוג מ 55 מייל לשעה על ה I-87.

אני לא בטוח עד כמה הקריטריונים של הביטוח מחמירים, אבל לא בטוח שאני רוצה לקחת מעצמי את היכולת לעשות זאת.

debby12

New member
מנהל
כיף לראותך! בחיים לא הייתי מסכימה...

התשובה תלויה בכמה הפרטיות שלך יקרה לליבך. 25% מסך הביטוח השנתי שלי לרכב לא שווה לי את זה. לא רוצה אפפ שישדר למישהו לאן אני נוסעת ובאיזו מהירות (ולכי תדעי אם היא גם לא מקליטה אותך)

גם אם תגידו לי שבמילא אין היום פרטיות - לא הייתי מוותרת על מילימטר נוסף ממנה. אם היו מכסים לנו את המשכנתא הקיימת על הבית הייתי שוקלת את זה
.

אני חושבת שהקאץ שלרוב האנשים הפרטיות שלהם לא שווה הרבה. לי היא כן שווה - אחרת כבר הייתי בפייסבוק....

לכולכם ועדכון.

אז ככה: הצלחתי לשכנע את בעלי לרדת מהעץ ולשכוח מההצעה הזו. נכון שמדובר בסכום לא קטן. אבל אני מעדיפה לשלם כמו כולם ולא לזכות בהנחות משונות שנועדו לאני לא יודעת מה. כמו שהוזכר כאן, אני כן בפייסבוק, וכן משתמשת בגוגל. ובוויז וגם יש לי איפון. יודעת בוודאות ש האחים הגדולים שומרים עלי. למדתי לחיות עם זה.ואפילו להפוך את המעקב לבדיחות.אבל אין שום סיבה שאתרום אינפורמציה כל שהיא לחברת ביטוח. אני אמשיך לנהוג כמקובל עלי. לפי החוק ותוך שמירה על הברקסים ועל הרכב. ובעיקר על בטחון הנוסעים. מודה לכל אחד ואחת מכם שתרמו להחלטה שלי. בשמחות..

למעלה