חוכמת חיים-"חברים של אמת"

דפנה מי

New member
חוכמת חיים-"חברים של אמת"../images/Emo35.gif

מי מכיר
אני מחפשת את זה... ובאותו עניין האם אתם באמת מאמינים שיש חברים של אמת, שיודעים לא לדבר על דברים שרגישים לכם כשאתם בסביבה, שמרימים טלפון גם לא כשצריך, שנמצאים ב"אזור" ובודקים מה קורה ולא שצריך לרדוף אחריהם ושהתקשורת הטלפונית אינה רק חד צדדית שלכם... ובכלל - חברים עבור אנשים שעובדים מהבית או מובטלים - האם מי שעבד איתם עוד בקשר או שהוא עסוק/ה בחיי העבודה שלו/ה ומזמן "שכח" מכם (למרות הבכי שלהם ביום הפיטורים)

חברות ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אני אישית לא מצפה מאף אחד מלבד בעלי ומשפחתי הקרובה לחברות של אמת ... ולכן אם לא מצפים ...לא נפגעים ...!!! יש לי חברים ...ואפילו חברים טובים ..אבל לכל אחד יש את מהלך החיים שלו , שמתאים אז יחד ושלא ..אז לא .... ושוב אני אומרת גודל האכזבה הוא כגודל הציפייה .. בכל מקרה שולחת לך
והנה עוד אחד

מנורה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifהיי לי חבר היי לי אח

חבר קרוב טוב יותר מאח רחוק . לא משנה עד כמההחיים דורשים מאיתנו להיות רציניים כל אחד זקוק לחבר כדי ל"הסטלבד" לילה טוב

דפנה מי

New member
../images/Emo51.gif על כל ה../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif חזרה

הבעיה אצלי שאני באמת יותר מדי מצפה, מכל אחד (וגם לכן מתאכזבת הרבה). אפילו יש צדדים במשפחה (חמות וגיסות וגם בעליהן) שמאכזבים. בסיכומו של דבר אני באמת מגלה שבעלי הוא הכי בשבילי וגם משפחתי (הוריי אחי ומשפחתו ומדי פעם הוריו של בעלי) - הם תמיד לצידי. ומה קורה (כמו שיהיה לי בשבוע הבא) שהוריי נוסעים לחו"ל, בעלי יוצא למיל' וחבר ממש טוב גם נוסע לחו"ל. ברור לי שאקטר לכם.... ואתם תהיו כבר
עליי - אבל תסבלו אותי, נראה לי.... ובכלל, לפעמים גם לי ולבעלי ביחד משעמם קצת ואנחנו רוצים חברים ולעתים הם מאכזבים או שסתם אחד מאיתנו (בד"כ אני) פחות נהנה ואפילו קצת סובל...

דפנוש אנחנו נהיה תמיד ../images/Emo24.gif

ובחיים לא
גם אם תהייה מאוד
או
או סתם
...

למעלה