חוכמת חיים...

King Of Kromags

New member
חוכמת חיים...../images/Emo103.gif

בנאדם הולך על חוף הים, מביט לשמיים בעודו שקוע בשיחה עם אלוהים. פתאום הוא אומר: "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו זה הזמן שתראה לי שאתה עומד במילה שלך ושתקיים את מה שאבקש ממך". פתאום, השמיים התכסו בעננים, ואלוהים, בקול רועם ענה לו : "חיפשתי עמוק בליבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין, לכן אני מוכן להעניק לך משאלה אחת". האיש התיישב וחשב מה לבקש ופאתום קם ואמר לאלוהים : "תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה היא שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להכנס לאוטו ולנסוע. אלוהים צחק ואמר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר הזה ידיעו לתחתית האוקיינוס ? תחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית. קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת. האיש ישב הרבה זמן וניסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואמר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי. הייתי נשוי כל-כך הרבה שנים, ובכל השנים האלו אישתי תמיד אמרה לי שלא אכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הן מרגישות ועל מה הן חושבות כשהן עושות את הפרצופים האלה שלהן... אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר"... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת...זאת המשאלה שלי, אלוהים". אחרי כמה דקות אלוהים חוזר אל האיש ושואל אות: "אתה רוצה שני מסלולים או ארבעה על הגשר שלך?"

SaberTooth

New member
הממ...

לא יותר פשוט לבקש מאלוהים לרפא את הפחד שלו מטיסות ו/או את מחלת הים שלו

Ophel McNeil

New member
ה-י-כ-נ-ס-ו-!-! >< ../images/Emo28.gif

אם אתה לא יודע פועל פשוט כזה אתה כל כך תכשל בבגרות בלשון!!!!!! (ולא, לא אכפת לי שבכלל אין דיוקי הגיה בפעלים השנה).

למעלה