חולאי אכזרי לבעלי חיים

חולאי אכזרי לבעלי חיים

חולדאי מתעמר בבעלי חיים מאחורי אתר האינטרנט של העירייה מסתתר רצון של חולדאי לכסות על מחדלי העירייה ועל ההתעמרות בבעלי חיים

ג ל ע ד ס

New member
על פי הידוע לי

היחס בעיריית תל אביב לבע"ח טוב יותר מהיחס בערים אחרות במדינה דוגמאות: לא מוסרים חיות למעבדות ניסויים, מעקרים חתולי רחוב בחינם אגרת חיסון כלבת במחיר נמוך.

Weird Eyal 21

New member
אם יורשה לי להגיב כאן על משהו

צער בעליי חיים בארצינו לא קשורים אחד לשני בחיפה למשל לא ממיתים כלבים וכן יש להם כמה כלבים שחיים אצלם כבר 10 שנים בחיפה מטפלים יפה בכלבים ובחתולים ומנסים למצוא להם בתים כמה שיותר מהר לצערי אנשים לא יקחו כלב בוגר אלא יעדיפו גור וכך זה תמיד יהיה אני אישית מבקר שם הרבה כי חשוב לי לדעת שהכלבים והחתולים שם במצב טוב אני אישית רציתי לקחת שם כלב אבל יש לי 2 ואמא שלי נורא מתנגדת לעוד אחד צער בעליי חיים ת"א למשל נתנו לידידה שלי כלב עם סרטן עור לפניי כמה שנים כשהיא באה איתו והתלוננה שלפחות יכלו לומר לה את זה הם פשוט לקחו ממנה את הכלב ולמחרת הוא כבר לא היה בחיים מאז היא לא נכנסת לשם ואני מאוד מבין אותה לשמחתי לפחות בחיפה זה לא קורה יש וטרינר צמוד שבודק את החיות יש אוכל ושתיה נגישים תמיד לכלבים ה"עצבניים" יש כלוב גדול מאוד או שהם קשורים בחוץ בחצר ביום בכל אופן לבעל האמסטף.. כמה שזה נוגד את מה שאני מאמין בו אני אישית הייתי ממליץ לך למסור את הכלב לצעב"ח בחיפה כי שם לפחות הוא לא ימות אתה גם יכול ליצור קשר עם מאלפים ואולי הם מכירים מישהו שרוצה כלב כזה להגנה או משהו כזה באהבה רבה אייל

babe10

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Weird Eyal 21

New member
אגב חיפה

הוטרינר העירוני אצלינו הוא צייד מה שמוזר אבל שיהיה חוץ מזה הוא כמעט הרג לי את הכלבה כשהוא נתן לה חיסון כלבת שהיא לא אמורה לקבל כי היא אלרגית לחומר הספציפי וזה היה כתוב לה בפנקס חיסונים היא אמורה לקבל חיסון אחר של כלבת כשהיא איבדה את ההכרה והתחילה לפרפר הוא לא ידע מה לעשות ואחריי שהוטרינר שלנו(לא של העירייה) בדק אותה הוא אמר לו באיזו זכות נתת לה חומר שאסור לה לקבל אז הוא אמר לו שהוא לא שם לב וחוץ מזה מה זה עוד כלב או פחות כלב על זה הוא קיבל ממני אגרוף ישר לאף כי אין לו שום זכות לדבר ככה על הכלבה שלי למזלי הוטרינר שלי שיכנע אותו לא לתבוע כי גם אני יכול לתבוע אותו על מה שהוא עשה לכלבה שלי אגב למי שמתעניין הכלבה שלי עכשי בסדר גמור ואנחנו לא מתקרבים יותר לוטרינר בעירוני(למרות שהוא יותר זול) וזהו באהבה רבה אייל נ.ב. רציתי לדעת אם אנונימוס עושים משהו לגביי הפרסומת של המנה חמה עם הכבשה(שעברה התעללות רצינית) ביי אייל

Weird Eyal 21

New member
עריית אילת

כשגרתי באילת(לפניי שנה) נוכחתי למצב ממש מזוויע קבוצת תיירים אמריקאים הגיעו לעיר לטיול וראו הרבה כלבים משוטטים פנו באמריקה ל"אגודת אוהביי הכלבים" שם והם הציעו לראש עריית אילת (גבי קדוש) לעזור לו במימון חיסול הכלבים המשוטטים מאותו יום פשוט הפקחים באילת תפסו כל כלב שמסתובב ברחוב בין אם יש לו קולר עם מספר ובין אם אין לו ועוד באותו יום שהם תפסו את הכלב הם פשוט הרגו אותו על ידי זריקת רעל(חומר ישן שלקח חצי שעה עד שהכלב מת) היה מקרה של שכנה שלי שם שהייתה לה באסטה בטיילת הכלב שלה היה מגיע איתה לבאסטה כל יום ולא היה לו קולר יום אחד הגיע פקח ורצה לקחת את הכלב(רועה בלגי) הבחורה הסבירה לו שהלב הוא שלה אבל את הפקח זה לא עניין הוא אמר לה לבוא בערב למכלאה של הערייה(מה שהיה עד לא מזמן מקום יותר סודי מכל מקום אחר בארץ) ולהביא פרטים מזהים של הכלב כדיי להןוכיח שהוא שלה היא הגיעה באותו ערב למכלאה ושם אמרו לה שרועה בלגי אכן הגיע למכלאה אבל תוך חצי שעה הרגו אותו ואין שום רישום ושום דבר זה הרס אותה לגמריי אני לפניי שבוע חזרתי לביקור באילת ונדהמתי אין שום כלב ברחוב פשוט לא היו כלבים בכלל ורק לידע כללי אף כלב משוטט באילת בחיים לא נשך אלו כלבים שהיו מסתובבים בעיקר במרכז התיירות החדש ופשוט מחפשים אוכל בין המסעדות והם בחיים לא תקפו ולא נשכו אני אישית הייתי מגיע לשם כל יום כדעיי להאכיל את הכלבים והם לא הפריעו לאף אחד חוץ מבעצם לקבוצת תיירים אמריקאים שחרצו את גורלם המר לדעתי לא קיימת עיר שיש בערייה שלה יותר שנאה לחיות מאשר אילת ועל כך נורא חבל לי

shanty.G

New member
שלום אייל

כפי שענו לך לפני, עד כמה שידוע לנו עיריית ת"א עושה הרבה מעבר למה שרשויות אחרות עושות למען בע"ח בעיר. אולי אתה יודע יותר מאיתנו על דברים המתרחשים בת"א שיש מקום להתייחס אליהם; אם כן, אתה בהחלט מוזמן לעדכן אותנו! *אגב, למיטב ידיעתי צב"ח אינו קשור לעירייה (הוא גוף עצמאי).

Weird Eyal 21

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני מרגיש נבוך... מין חיוך של מבוכה על פניי... לא משנה העיקר ששנטי פותרת כל בעיה
אייל

למעלה