חולדה

roni362

New member
חולדה../images/Emo54.gif

הצילוווווווווווווווווווו יש בבית חולדה איך נפתרים מזה ומהיכן היא מגיעה בברכה רוני

Sweet Fantasy

New member
מגיעה מבחוץ .. דה ../images/Emo3.gif

איך מוציאים אותה? חתול או מלכודת הומנית ושחרור לשדה פתוח רחוק מהבית. רק זהירות חולדות עלולות לשאת מחלות.

Bakura

New member
טריק יעיל.

לוקחים דלי, ושמים בתוכו במבה טעימה וריחנית. את הדלי שמים בחדר בו החולדה נראתה לאחרונה. שמים לחולדה איזה מגדל-מדרגות של גלילי נייר טואלט ליד. החולדה מטפסת, נכנסת, נופלת ולא יכולה לצאת (אבל לפחות מקבלת קצת במבה כפיצוי). משחררים את החולדה בשדה קרוב לבית. היא לא עשתה לך שום דבר רע ואני בטוחה שאם היא הייתה יודעת שהיא מפריעה לך כל כך היא הייתה הולכת בעצמה. אל תפחדי ממנה. היא יכולה לשאת מחלות, אבל כל עוד היא לא תנשך אותך (והיא לא, אלא אם תדחפי את היד שלך לפה שלה), אין לך מה לדאוג.

פורטבלו

New member
אוקיי... אז בזה יש לי קצת ניסיון ../images/Emo8.gif

תרכשי מלכודת-תיבה כזו, שלא הורגת אותה, ותיתלי חתיכה של גבינה צהובה או נקניק על הוו שיש במלכודת (אני קניתי את שלי ב ace, אם תהית איפה קונים...). תניחי את זה במקום שאת יודעת שהיא מגיעה אליו. תוך יומיים-שלושה את תופסת אותה, לכל היותר. והחלק הכי (!!) חשוב - לשחרר אותה רחוק מאוד מהבית, משהו כמו 4 קילומטר. כי הן חוזרות... אני עשיתי את הטעות הזו ושחררתי אותה בשדה קרוב לבית, והיא חזרה אלי תוך יומיים... בפעם השניה שתפסתי אותה - שחררתי אותה ממש רחוק, והיא לא חזרה מאז. הבנתי שהן ממש חכמות ויש להן חוש ריח מאוד מאוד מפותח, והן חוזרות למקום שבו הן היו קודם, אז ראי הוזהרת. בהצלחה!

Sweet Fantasy

New member
לא לשים במלכודת גבינות

מיתוס .. עכברים\חולדות לא מתות על גבינות (גם לא אלו עם החורים
) יותר מומלץ במבה כמו שנרשם או משהו דומה.

למעלה