מה ההכשרה של הסקסולוגית הזו?
כדאי לך לפגוש מישהו מקצועי, עדיף ד"ר.
האם לא הוזכרה המילה סרוגייט? אני מאמינה שאם תלך לאיש מקצוע רציני והוא יחשוב שזה הטיפול הרצוי הוא יציע סרוגייט ואף יפנה.
נערת ליווי היא מילה מכובסת למילה שפעם אמרו אותה זונה והיום קוראים לה בשמה האמיתי אישה בתעשיית המין. אך אדם, גבר או אישה לא בוחר למכור את גופו. אנשים עושים את זה מאין ברירה, כלכלי או נפשי בעיקר שניהם יחד. הרב המוחלט של העובדים בתעשיית המין עברו התעללות מינית בילדות.
תנסה לחשוב על אדם שאתה רוצה לקנות את גופו, כילדה קטנה, בת 7 או כל גיל אחר שאתה יכול להתחבר אליו אמפטית, שאתה זוכר את הרגשות שלך בתור ילד. ותחשוב שבוצעו בה פשעים, התייחסו אליה כמו אל רהיט, שאפשר לבעוט בו אם רוצים, ולא התייחסו אליה כאל בנאדם שיש לו רגשות, כמו רגשות שיש לך.
פגעו באמון שלה באנשים. וגדעו את התמימות הילדותית שזה משהו שאין להשיב אותו.
--
סרוגייט בניגוד לכך (ואני מזמינה אותך ללמוד על זה ברשת) היא אישה (או גבר) מתחום המקצועות הטיפוליים שעובר הכשרה איך לעזור לבנאדם לעבור תהליך טיפולי שקשור לבעיות בתחום המין, ובניגוד לסוגי טיפול אחרים טיפול זה כן כולל מגע גופני ואף מגע מיני.
אבל זה נעשה בליווי של אנשי מקצוע, יש תוכנית עבודה שעובדים על פיה כדי לשקם את המטופל בבעיה שהוא סובל ממנה.
אני לא יודעת בדיוק פרטים אבל שמעתי על זה שנכים פרפלגים (משותקים בכל הגפיים) או רמה אחרת של נכות קשה זכאים למפגשים עם סרוגייט וזה גם מסובסד.
אז הדרך שאתה מציג היא לגרום נזק לאדם אחר בשביל לפתור בעיה או קושי שלך. וזה כמו לגנוב במקום לבקש. או לרצוח בנאדם כי הוא יושב בכסא שאתה רוצה לשבת בו.
זה שיש לך בעיה שווה התיחסות ראויה ומציאת הפתרון שגם יועיל לך בצורה הכי טובה וגם לא יפגע במישהו אחר.
האם יש תחומים אחרים שבהם אתה חושב על הרגשות של האדם האחר שנמצא איתך באינטראקציה?