חולה, גוסס, מת..

gilmorefreak

New member
חולה, גוסס, מת..../images/Emo4.gif

מכירים את המשחק??? נו לא משנה..סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל..הפורום מת וזה עצוב..
אז אממ..זה בניסיון החייאה..תעלו משחקים, הצעות, משהו..שיהייה מעניין..
אוווף, אני כבר בקושי נכנסת כי די גוסס כאן..וזה עצוב..
טוב נו..תעשו משהו!

joyalfa

New member
הוא לא מת

הוא גוסס. עדיין אפשר להרים אותו בידיים ולהחיות אותו לדחוף לו הנשמה כבדה מפה לפה או לעשות לו bip bip bip /// clear/

joyalfa

New member
יש אפשרות

להחיות אותו טיפה ונתחיל מזה שצריך לשנות את הסקר הזה כבר. ולעשות דברים מעניינים יותר מהשעה מעודפת לשידור. זה אחד. 2 אפשר לעשות שרשורים של תמונות חברי הפורום 3 אפשר לעשות משחקון שלא קשור לאליאס סתם כדי שיהיה לנו כיף פה. למישהו יש עוד הצעות?

inbal145

New member
שאלונים ^_______^../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

וכל מיני כאלה :| שאלונים מעצבנים זה כיף ^__^

joyalfa

New member
סביר

לא מעצבנים מידי ולא מציקים דברים מעניינים על החיים כדי להכיר את חברי הפורום מקרוב יותר.

joyalfa

New member
אפשר משהו אחר

נכניס את מי שרוצה לשחק ונתחלק לקבוצות וכל שבוע קבוצה תתן לקבוצה היריבה משימה שהם יצתרכו לצלם סטילס או משהו דומה אבל לא מופרע מידי.

gilmorefreak

New member
אממ..

מההכוונה לצלם סטילס? כמו screen caps? איך עושים את זה בכלל?? אהה..ולא אכפת לי להשתתף!
אהההה..ולא קשור, רציתי לחלוק, איך קוראין לשחקן שמשחק את סלואן? בכל מקרה..אממ..הוא כבר יומיים מופיע בפרקים של אי.אר..בשידורים חוזרים בהולמרק..ב21:15 הוא משחק שם איזה רופא דגול שכולם מפחדים לפשל עם החולים שלו או לטעות באבחנה..אבל זה לא משנה, בשבילי הוא תמיד יהייה סלואן, ואני אשנא אותו..
אז זהו..אהה..ויש לו זקן ארוך ושפם..בעע..

למעלה