חולה- דלקת גרון

חולה- דלקת גרון

מיקום- מיטתי היקרה, לעיתים על המחשב מעלות חום לעכשיו- 38.1 תעסוקה- שיעמום רצון לחיות בין 1 ל10- 3 רצון לחברה בין 1 ל-10- 12 (כולם נסעו) רצון לאכול- בא לי להקיא... אה ושכחתי, שנה טובה..

עד החתונה זה יעבור ! ויש לי שאלה...

מי זאת המלאכית שהצילה את החיים שלך בחתימה שלך !?!!?!? שתהי בריאה..שנה טובה !

רותם טל

New member
אויששששששש

דווקא בראש השנה.. אורוששששששש תרגישי טוב אני אוהבת אותך.. ואל תעזי להקיא!

Silviya Bamper

New member
../images/Emo41.gifאור../images/Emo41.gif

תרגישי טוב ילדה אוף! שהחום הזה ירד כבר
תשתי תה... עם דבש אולי
מקווה שתרגישי טוב שיפסיק לכאוב
באהבה, לימור

משעמם..............................

מצ´עמם לי ! יש פה מישהו ????@@@@!!!!!!$#@!$!%#$@$^%$#%$~!%T$!#^$#@^@%

רותם טל

New member
כןןןןןןןןןןן אני פה

לא הייתי פה כמה ימים ונראה שהרבה התרחש.. צריכה להשלים את החסר מצטערת שנעלמתי בלי התרעה.. אך קרה דבר בלתי צפוי ועכשיו חזרתי... אז מה איתך אלינורוש?????.

רותם טל

New member
אני יספר שאני יחזור

כי אנחנו הולכים.... שנה טובה וארוחה טעימה לכולם........

אוף, עכשיו לא רק ש...

הכאב גרון החמיר, אני תקועה בחולצת גולף שלבשתי לחג ואני לא יכולה להוריד אותה כי חרם לי על התסרוקת...:)

אני כל כך בדדית! אז ככה אף אחד כאן

לא שם לב שלא הייתי יומיים! תודה רבה לכם!!!! גררררר טוב אני יסלח רק כי עוד מעט יום כיפור! חוץ מזה כולם נסעו או יצאו ורק אני תקוע כמו נוד בבית! בעעעעע עלי! וגם אני ציכה להגיש בוק ריפורט באנגלית ואמרתי שאני יעשה כבר על שר הטבעות 2 כי ראיתי את הסרט ואני טיפה במתח אבל יש לנו את זה גם באנגלית וגם בעברית אז אמרתי שאני ירמה והתחלתי לקרוא בעיברית ואז אמא שלי תפסה אותי ונתנה לי הרצאה שאני מרמה את עצמי ועבר לי החשק ועברתי לאנגלית......

רותם טל

New member
חזרתי עכשיו מהארוחה

או יותר נכון עכישו כולם הלכו מאיתנו וזה היה בלעעעעע אחד גדול מישהו פה? ואור עשית פן?????? לכבוד החג?

רותם טל

New member
מה בעעעע?????

את יודעת כמה משלמים לפן? אני חושבת שכל יום מהיום את צריכה להגיד תודה שנולדת עם שיער חלק :) איפה חגגתם?

רותם טל

New member
הייתי פה

ומי לא בא הדודה ההיא והדודה ההיא וההוא וההיא חצי אין לי מומשג מי הם והעיקר באים לנשק אותי,ולחבק אותי לכווווו ממני אני בכלל לא מכירה אותכם בלעטטטטט וכמה אוכל אני לא יכולה לזוזזזז

מממממ איזה?....מממממ

את מדברת על ההוא החמוד מהשדה תעופה?! ...סתם לא מעניין אותי כבר...חחחחחח נכנסתי לתאוריה חדשה, בלי אהבה.... ומה איתך? משהו באופק? שאלה, ילדה בגילי 16.5 עם מישהו בן 22, זה נורא? מעוות או משהו אחר?

רותם טל

New member
אהמממממממ

לא אין אצלי משהו.. אם את זוכרת שפעם עשינו דיון על אהבה אני אמרתי שאני הולכת להתנזר ואני לא מאמינה באהבה אז אין מישהו!! ונראה לי זה מוגזם לא..... את נחשבת קטינה.. ולמה יש לך מישהו,?! :))

למעלה