מיקום- מיטתי היקרה, לעיתים על המחשב מעלות חום לעכשיו- 38.1 תעסוקה- שיעמום רצון לחיות בין 1 ל10- 3 רצון לחברה בין 1 ל-10- 12 (כולם נסעו) רצון לאכול- בא לי להקיא... אה ושכחתי, שנה טובה..
לא הייתי פה כמה ימים ונראה שהרבה התרחש.. צריכה להשלים את החסר מצטערת שנעלמתי בלי התרעה.. אך קרה דבר בלתי צפוי ועכשיו חזרתי... אז מה איתך אלינורוש?????.
לא שם לב שלא הייתי יומיים! תודה רבה לכם!!!! גררררר טוב אני יסלח רק כי עוד מעט יום כיפור! חוץ מזה כולם נסעו או יצאו ורק אני תקוע כמו נוד בבית! בעעעעע עלי! וגם אני ציכה להגיש בוק ריפורט באנגלית ואמרתי שאני יעשה כבר על שר הטבעות 2 כי ראיתי את הסרט ואני טיפה במתח אבל יש לנו את זה גם באנגלית וגם בעברית אז אמרתי שאני ירמה והתחלתי לקרוא בעיברית ואז אמא שלי תפסה אותי ונתנה לי הרצאה שאני מרמה את עצמי ועבר לי החשק ועברתי לאנגלית......
ומי לא בא הדודה ההיא והדודה ההיא וההוא וההיא חצי אין לי מומשג מי הם והעיקר באים לנשק אותי,ולחבק אותי לכווווו ממני אני בכלל לא מכירה אותכם בלעטטטטט וכמה אוכל אני לא יכולה לזוזזזז
את מדברת על ההוא החמוד מהשדה תעופה?! ...סתם לא מעניין אותי כבר...חחחחחח נכנסתי לתאוריה חדשה, בלי אהבה.... ומה איתך? משהו באופק? שאלה, ילדה בגילי 16.5 עם מישהו בן 22, זה נורא? מעוות או משהו אחר?
לא אין אצלי משהו.. אם את זוכרת שפעם עשינו דיון על אהבה אני אמרתי שאני הולכת להתנזר ואני לא מאמינה באהבה אז אין מישהו!! ונראה לי זה מוגזם לא..... את נחשבת קטינה.. ולמה יש לך מישהו,?! )