חולה כל הזמן-הצילו!

markdor

New member
חולה כל הזמן-הצילו!

היי אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון ושתוכלו לעזור לי. אז ככה, יש לי ילד בן שנתיים ומאז שהכנתי אותו לגן בגיל 3 חודשים הוא כל הזמן חולה וכמובן שמדביק אותי. אני חושבת שבשנתיים האחרונות הייתי חולה עשרות פעמים, מעולם לא הייתי חולה כ"כ הרבה פעמים. בחודש האחרון חליתי פעמיים בהפרש של שבוע וחצי. ב-2 הפעמים זה היה סטרפטוקוקוס מקבוצה A. בתור ילדה הייתי גם חולה בזה ובייתי מקבלת רפאפן כתרופה מניעתית. נמאס לי מזה שאני חולה כל הזמן ומרגישה חרא, המליצו לי לקחת כל מיני דברים לחיזוק כמו ויטמין C ואסטרוגולוס. האם זה באמת מומלץ? מה עוד ידוע כמחזק? אהה ועוד דבר, הסטרפטוקוקס הזה גם אחרי שהוא עובר ואני מרגישה טוב אני עדיין לא מצליחה להפטר ממנו כי הוא חוזר לי בצורה של פריחה על כל הגוף (קצת כמו פסוריאזיס, נדמה לי שקוראים לזה פסוריאזיס גוטטה). הקיצקצ, אודה ואשמח לכל רעיון אני כבר די מיואשת. תודה.

לא נעים בכלל...

כן, מוכר היטב... הם/הן באים עם נזלת פשוטה ואותך זה מפיל לשבוע... בכל מקרה, העובדה שצרכת הרבה אנטיביוטיקה בילדות, כמו הרבה אחרים בדור הזה, לא ממש מסייעת לך עכשיו ובכל זאת לא צריך להשלים עם המצב הזה ויש מה לעשות. כל עצות התעשי ככה.. ותקני תכשיר כזה או אחר הם לא מהסוג שנוגע בשורש החולשה הבסיסית שלך וצריך לטפל בזה בצורה יסודית. אני מציע לך לפרסם מהיכן את ובטח תקבלי פנית ממטפלים שישמחו לעזור לך על ידי דיקור שיחזק אותך ואת המערכת החיסונית שלך בשילוב עם צמחי מרפא שממש חשובים בבעיות 'תשתיתיות' כגון אלה.

markdor

New member
אני מרמת השרון

אתה בטוח שאני חייבת דיקור, אין משהו אחר שאני יכולה לקחת באופן קבוע שהוא טבעי?

לא חייבת

יש המון שיטות ריפוי, רפואה קונבנציונלית וסוגי רפואה משלימה טיבעית שונים ורבים. הפורום הזה עוסק ברפואה סינית ובזה אני עוסק ומכאן מגיעה המלצתי על אף שאני בטוח ששיטות אחרות יכולות להתאים גם כן. במסגרת הרפואה הסינית ישנו שימוש גם בהרבולוגיה סינית אם את לא מעוניינת בדיקור אבל שני התחומים - הדיקור והצמחים פועלים יד ביד ומשלימים זה את זה ומומלץ לא לשלול אחד מהם כשניגשים לטיפול. היופי בדיקור הוא היכולת לעורר את הגוף לתקן טעויות באופן עצמאי ללא גורמים מבחוץ. מדוע את חוששת מדיקור?

RanLoel

New member
מחלות חוזרות

שלום מרקדור, בשבוע שעבר התארחה אצלנו בפורום רויטל לב ארי המתמחה בטיפול בתינוקות וילדים. אני מפנה אותך למאמר של רויטל בנושא המחלות החוזרות אצל הילד. ובקשר אליך, כאשר את רצה, מתרוצצת, עובדת, מטפלת, מסדרת ומתעייפת, את שוחקת את האנרגיה המגינה שלך עצמך. את מחלישה את מערכת החיסון הפרטית שלך. כאשר הילד חולה כל הזמן והאנרגיה המגינה שלך חלשה, אין הפתעות, גם את חוטפת... וכאן אני מצטרף לעצת חברי - מטפל ברפואה סינית יוכל לחזק גם את הילד וגם אותך. מעבר לדיקור או למגע יוכל המטפל לתת המלצות תזונה ספציפיות גם לך וגם לילד. כל זאת בהתאם לאבחנה. בהצלחה, רן

הורים חולים

היי, התשובה שלי מורכבת משני כובעים- כובע האמא וכובע הרפואה הסינית: בשנתיים הראשונות אחרי הלידה של שחר (היום בן 3.5)- פחות או יותר- הייתי חולה המון. גם אני לא בדיוק האדם החזק בתבל, אבל זה כבר הגיע למצב מגוחך- כל הזמן יש משהו, כל הזמן תחושה של "כמעט מחלה"... זה מעצבן, זה מטריד, וזו ממש לא דרך כייפית להעביר את החיים. דווקא הרופא משפחה המופלא שלי (באמת מצוין) אמר לי משהו מאוד חכם- כשפניתי אליו ואמרתי לו "תקשיב, אני חולה כל הזמן, מה נהייה??", הוא חייך ואמר שיש תקופות בחיים בהן האדם נוטה להיות יותר חולה: שינויים בעבודה, סטרס וכן- גם הורות. זה לא רק העובדה שיש ילד שחוטף כל מיני דברים ומדביק אותנו (אגב, אני הייתי יותר חולה משחר, שחר לא היה חולה המון- טפו טפו, כמובן), אלא השינוי הגדול. השינוי העצום הזה שההורות זורקת אותנו אליו הוא לא פשוט ולוקח זמן לעכל את זה, וזה יכול לבוא לידי ביטוי בהרבה מאוד אופנים- אחד מהם הוא חולי חוזר. רפואה סינית יכולה לעזור, כמובן, אבל אין לה איזה פתרון פלא. תוספי תזונה כמו מה שאת מחפשת הם לא ממש רפואה סינית, אבל היא עדין יכולה להיות לך לעזר באמצעות צמחי מרפא סיניים שיכולים להיות מותאמים לך על ידי מטפל שייפגש איתך ויאבחן אותך בצורה מדויקת ויוכל לעזור לך. דיקור גם יוכל לעזור, וגם טיפולי המגע המוצעים בתחום יוכלו לעזור לך. המלצות כלליות כגון אלו שקיבלת הן פחות חביבות עלינו, שכן אנחנו רואים כל אדם בצורה נפרדת, ולכל אחד מתאים משהו אחר- גם אם יש מצבים שנראים דומים בין אדם לאדם. לגבי הסטרפטוקוק- האם התייעצת עם רופא המשפחה שלך? יכול להיות שאת נשאית, ואת צריכה לבדוק את העניין, לדעתי זה אפשרי בצורה של משטח גרון רגיל. חשוב לדעת אם את נשאית או לא, יש לחיידק אפשרויות לסיבוכים לא נעימים, ואפשר וצריך להימנע מהם. אז אם טרם בדקת את זה- לכי על זה. תרגישי טוב, יעל

למעלה