חולה נפש לשמור מרחק

aviad3333

New member
חולה נפש לשמור מרחק

אתה באמת ימני או שאתה סתם מנסה ליצור נזק הסברתי לעמדות הימין היהודי? אם אתה באמת מנסה לעזור דע לך שאתה פשוט יוצר אנטיגוניזם, ומעודד שנאה כנגדנו, בתואנה שאנו גזענים שונאי ערבים. אולי כדאי שתנסה להיות שותף ופחות להטיף לשינאה. בינתיים אתה פוגע בדיעות שאתה מתיימר לייצג.

סליחה אבל מה הבעיה בדיוק?

אני אומר את האמת בפרצוף אני לא צבוע כמו מרבית הגולשים כאן שמצד אחד מדברים על דו קיום ומצד שני בסתר ליבם לא סובלים את הצד האחר

aviad3333

New member
הבעיה היא שאמינותך מוטלת בספק

בשל העובדה שרוב אנשי הימין הם אנשים ערכיים עם אידאולוגיה ולא סתם שונאי ערבים. מעבר לשנאתך כלפי המגזר, לא העלית נקודות משמעותיות שאמורות להשכיל אותנו או לשנות את יחסנו אליהם. אתה לא מנסה להוכיח נקודה, אתה מנסה רק להתבטא בגנות הערבים בצורה קיצונית. והעובדה שאתה עדיין לא חסום לא מוסיפה למיהמנותך. לו אני הייתי מנהל הפורום כבר מזמן היית חסום ואני ימני בדיעותיי. ובעיה נוספת היא שאח"כ חברי הפורום לוקחים את הודעותיך כמייצג המגזר אליו אתה מתיימר להשתייך, ואני אישית יודע שלפחות אותי אתה לא מייצג, כמו גם לפחות שני חברים שתמכו בדיעתי. לכן, לו באמת באתלהעשיר אותנו ולנהל דיון נסה לעשות זאת באמצעות העלאת טענות ולא הטחת האשמות. ובכלל אם תישאר חיובי תאריך ימים, אומרים שלצחוק צחוק אמיתי אחד ביום וללטף בע"ח במשך 15 דקות מאריך ימים.

חחחחח אתה ימני??חחחחחחח ימין מאיזה מפה??

תקשיב אני לא באתי לכאן על מנת לשכנע לא אותך ולא אף אחד אחר אני באתי להגיד מה שאני חושב תאמין או לו זו זכותך אבל לבוא ולהגיד שאתה בעל השפת עולם ימנית יש גבול לכל תעלול

aviad3333

New member
אני בעל השקפת עולם ימנית יותר ממך זה בטוח

אני לפחות לא עושה מאמצים להסית כנגד מי שאני אמור לייצג. אני מסביר את עמדותיי, את בעיותיי עם המגזר, את שאיפותיי ורצונותיי, אתה סתם מנסה לעורר אנטיגוניזם. טרול.

למעלה