חולה על המתקשרים

danalovejc

New member
חולה על המתקשרים

אני חדשה קוראים לי דנה ואני חולה על המתקשרים חיחיחי

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

באתי לכתוב לך: "אני לא יודעת מי אלה המתקשרים אבל את בפורום הלא נכון"
חחחחחחחחחחחחח הסיבה שלא הבנתי את התרגות שלך זה בגלל שדה קולינג זה לא המתקשרים אלא הקריאה! יש ציטוט של אהרון שהוא ומר שהם קראו ללהקה ככה בגלל שזאת היתה הקריאה שלהם לעשות מוסיקה...
טוב בכל מקרה- ברוכה הבאה!
אני לאה

Drorrrrrr

New member
Calling= שאיפה

נכון, הפירוש של calling זה גם קריאה/ צלצול אבל לפי הדברים שאלכס/אהרון אמרו פעם, הכוונה שלהם זה לשאיפה.

danalovejc

New member
חחח אני יודעת!!!!../images/Emo6.gif

זה היה בכוונה לא חשבתי שאני יפגוש כזאת תגובה אבל לא משנה תודה בכל מקרה -אולי זה עזר לאחרים- חחחחח

crazy4tc

New member
אמממממ... עוד תיקון קטן...

כותבים דה קולינג ולא דה קולינג... אבל הכי טוב זה the calling טוב לא משנה אני מרגישה כמו מורה ללשון עכשיו אז אני אסתום... :)

crazy4tc

New member
מה יש לי?!

כותבים דה קולינג ולא דה קולינד... חחחחחחחחחחחחחח אני מקווה שעד כאן עם התיקונים להיום... :)

danalovejc

New member
רגע כותבים דה קולינג ולא דה קולינג?

את התבלבלת מה רצית לרשום?

גל GS

New member
../images/Emo9.gifשלום!!!!!!!

אני גל אני בת 14 (תנו לי לחיות באשליה...) אם לא שמתם לב נפתרתי מהתמנון וגם שמתי לב שכולם נפתרו מאייקונים שלהם- דרור-משבי ניצן-מהחתולה אירנה-מהפטריה ....

Charmed 4ever.

New member
אני נפרדתי מקיט? ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

לא ולא... ברוכה הבאה לחדשה, אגב. ו... ברגע שיגיעו האייקונים של שבועות אני מאמצת את |חלב| היפיוף והכוסון שלי!
וביומולדת שלי אם כבר יהיו האייקונים האלה אני מוותרת על כולם ולוקחת את |זר|

ט ל i i ש

New member
אוי קרציות עזבו את הילדה!!../images/Emo12.gif

ברוכה הבאה!!!
אני טל בת 14.9 מראשון אממ אני לא גמדה!! מקווה שבקרוב תצטרפי למשפחה שלנו!!! ויש אחת באמת שיש אחת עם אמא אבא דוד דודה וכדומה...... קיצר התמכרות נעימה...!!!

crazy4tc

New member
כן, התבלבלתי...

סליחה שהתנפלתי עם התיקונים... קבלי תמונה של אלכס כפיצוי! ואת באמת מוזמנת לתפוס לך מקום במשפחה שלנו!!! (רק כדי שלא תתבלבלי עוד יותר- אנחנו מעין משפחה בפורום, גם אם רוצים וגם אם לא, בסוף נכנסים לתוכה... :) אני לא ממש זוכרת את המשפחה המדויקת אז אם מישהו כן זוכר, תפרסמו!!)

למעלה