חולה על קולדפלאי..אבל

חולה על קולדפלאי..אבל

אהלן רציתי להגיד שאני לא ממש אוהב רוק..לא משוגע על הסיגנון הזה למעט כמה אומנים..קולדפלאי הם כמובן אחד מהם..אין מה להגיד זאת להקה אדירה עם שירים מקסימים שעשתה היסטוריה. ולמרות הכל אני חושב שהאלבום האחרון שלהם לא מספיק טוב כמו האלבום הראשון..זאת אומרת יש בו שירים מאוד יפים אבל הוא נותן הרגשה כאילו קולדפלאי קצת איבדו משהו..זה אחלה אלבום אבל עדין הראשון הרבה יותר טוב ויותר קלאסיקה ממנו (לדעתי) תביעו מחשבות

edlessme

New member
ראסמי מדליק אתה...

איש... רציני אהבתי איך שאתה מתבטא... כבוד... ראסמי הראשון יותר טוב... למרות שלא שמעתי אותו.. השירים הלהיטים יותר דיי טובים... ואגב... יש ברוק כל כך הרבה סאב-זרמים... שחבל שאתה לא בודק יותר לעומק... איזה מוזיקה אתה כן אוהב?

"איך אתה מתבטא..כבוד"?! הא?

חחח..מזה משנה איזה מוזיקה אני אוהב? אני לא רוצה להתחיל וויכוחים על מוזיקה כי אני יודע שזה מה שאתם מחפשים..כולה באתי להגיד שלדעתי האלבום האחרון לא מספיק טוב כמו האלבום הראשון..זה הפואנטה של ההודעה שלי ולא שאני לא מת על רוק אז תהיה מרוכז ותתמקד בהודעה. בכל אופן..אם הפורום הזה שורץ פריקים ושמחפשים מלחמות אז תודיעו לי כבר עכשיו ואני לא אכתוב פה עוד.

דיתוּש

New member
כולה כתב לך שאתה מתבטא יפה.

למה לקחת ללב? קח את זה כמחמאה ותו לא
וכן, הפורום הזה סביר להניח שורץ פריקים
מחפשים מלחמות אולי לא... אני דווקא חולקת על דעתך. אני אוהבת את האלבום השני הרבה יותר. אני חושבת שאנשים אוהבים יותר את האלבום הראשון, כי שם נמצאים הלהיטים הראשונים שלהם שהוציאו אותם לעולם (Yellow, Trouble). אבל האלבום השני הרבה יותר חזק בשבילי, השירים הרבה יותר שווים שמיעה.

edlessme

New member
אחי... קראת אותי פול לא נכון....

מה... אני חושב שדווקא אנחנו פורום דיי פסיבי נעים שקט ונחמד עם תלתלים ופוני... סתם אהבתי את איך שהתבטאת... כאילו... בדיוק להפך ממה שחשבת... ממש אהבתי דווקא בדיוק את זה שכיסית את כל הבסיסים שלך ולא ניסית להיכנס לקונפליקט... אלא הבעת דעה... שהייתה אמורה להיות מנוגדת לדעתם של אנשי הפורום... ועשית את זה פול יפה אחי... אני פשוט רוצה לדעת איזה מוזיקה אתה אוהב בשביל להמליץ לך על להקת "רוק" שתהיה קרובה לטעמך... כדי להראות לך סתם ש... זה וואחד תחום... ווואחד סגנון... אז חבל לפסול אותו...

Drorrrrrr

New member
אויש לא נו, אני לא אוהב תלתלים

עדדדדדדדדדדדדדדדן תעשה פןןן בשבילי!!

וואלה...

סבבה כנראה יש לך פשוט איזה משהו בדיבור שהוא קצת מעצבן.. קיצור אני אוהב את הלהקות רוק משנות ה80 ותחילת ה90..אלה שנורמלים ולא התופסי פוזות שיש היום. עדיין לא מת על הסיגנון הזה פשוט קולדפליי לא מנסים לחזק בשירים שלהם את העובדה שהם רוקיסטים והמוזיקה שלהם יותר מקורית ומחדשת.

edlessme

New member
חחח... בכלל אני מעצבן חבל על הזמן..

מה זאת אומרת שנות ה80 תחילת ה90? יעני קראש טסט דאמיז ונירוונה וגאנז?

edlessme

New member
בנתי...

סבבה אחי... מקווה שתתחיל ללכת אחורה בזמן ותגלה דברים אחרים.. סתם כי אני חושב שיש בעבר להקות מדהימות... אבל תכלס... מה שעושה לך את זה גבר... לכל אחד טעם משלו...

bLaCk PaNtHeR

New member
אני לא חושבת ככה!

אני חושבת ששנייהם טובים! הסגנון בהם טיפונת שונה אבל שנייהם מצויינים ונראה לי שקולדפליי ניסו לעשות את הדיסק השני קצת שונה מהראשון!

חח אחינועם...

את חייבת ללמוד לשרשר.. ו"מי זה ליאור?" זאת החתימה שלך או שזאת שאלה שאת כל הזמן שואלת? כיז את הפעם השנייה שאני באה לענות לך.. חח אה ופגשתי כמה פנימיסטים שמכירים אותך.. מהמדרשה...

bLaCk PaNtHeR

New member
לי...

דבר ראשון אני יודעת לשרשר אם את לא שמה לב אני הגבתי ישירות להודעה שעניתי עליה! דבר שני "מי זה ליאור?" זאת החתימה שלי

למעלה