חולה

חולה

גרמתי לאמא שלי לקבל כוויה כי היא נגעה בי והייתי רותחת מחום (במדחום לא היה לי חום גבוה אבל הגוף רתח). הגוף עכשיו פחות חם כמה ימים אחרי אבל עדיין סחרחורת וחולשה. ובאמת מעניין איך האדם הקדמון היה שורד בזמני מחלה גם כשהיא יחסית פשוטה ואם אריה מצטנן ומתנזל איך הוא יכול לתפקד הרי הוא לא יכול לנגב את האף. בקיצור היו לי מחשבות קיומיות על החיים

alice1803

New member
אם אריה היה מצטנן? חחחח ענק

היי מותק, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב, ויש מצב שהיו לך הזיות בגלל החום הגבוה, כי איך העלית לראש כזו מחשבה, אם האריה היה מצטנן, מה הוא היה עושה?
זה מצחיק נורא.
כלומר, אני מתארת לעצמי שאריה יכול להצטנן, אבל לא לקבל נזלת, הוא בטח יתעטש פה ושם, וישכב לישון מתחת לעץ, עד שיעבור לו, הרי הוא לא ימות מזה, כי יש לו מערכת חיסונית שהולמת את מעמדו כמלך הג'ונגל

&nbsp
ואם הוא היה אנושי, והיה יכול להצטנן כמונו, ולסבול מחום גבוה, וצריך היה לפנות אותו למיון, אז גם אנחנו היינו יכולים להיות אריות לפעמים, ולשחרר איזו שאגה אמיתית, אם היינו רוצים להפחיד שודדים.
תרגישי טוב

תודה אני חשה יותר טוב חשבתי על עוד דברים. אני לא בטוחה שהיה לאדם הקדמון מספיק עלים למשימת ניגוב האף. אני לכשלעצמי סיימתי כמעט חצי חבילת נייר טואלט רק על זה. לגבי אריה יתכן שאת צודקת לא בדקתי :)

alice1803

New member
אריה דופק את הראש בעץ, וככה הוא מנגב את האף על הדרך חח

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
רפואה שלימה ומהירה

&nbsp
נראה לי שאם האדם הקדמון והאריה היו מצוננים יחד...באופן אירוני היו חיים יותר זמן :)
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תודה אני מרגישה יותר טוב אני לוקחת הפסקה כי

צריכה להתרכז בעצמי ופחות יש לי אנרגיה לאחרים ( חוץ מלחברות מאוד טובות וספציפיות), אז שנה חדשה נעימה לכולם ונתראה אולי מתישהו

offWhiteRider

New member
אם אריה מצטנן זה לא נעים, פעם היה לי דוב ים עם שעלת

וחוץ מזה הם מקנחים בטח שמקנחים

למעלה