חולון: "כיכר הדמעות" מסוכנת להולכי הרגל

חולון: "כיכר הדמעות" מסוכנת להולכי הרגל../images/Emo73.gif

תושבים המתגוררים בקירבת "כיכר קוגל", המכונה "כיכר הדמעות" מתריעים על סכנה בחציית הכביש באיזור. דורשים להציב שוטר במקום. המשטרה: נגביר את האכיפה סכנה בכיכר: תושבת חולון, מנסה לחצות מדי בוקר את "כיכר הדמעות", הלא היא כיכר קוגל, בדמעות. הסיבה - נהגים העוברים במקום מתעלמים ממעברי החצייה המסומנים בכיכר, ולא נותנים זכות קדימה להולכי הרגל. התושבת אובדת עצות וחוששת לעבור בכיכר הסואנת והמסוכנת. "אני גרה בקרבת הכיכר, ומדי בוקר, אני מנסה לחצות אותה כדי לעבור לתחנות האוטובוס בדרכי לעבודה", מספרת התושבת. "אני יוצאת מכיוון משרד הרישוי ומגיעה לכיוון המזרקה הקטנה, ועוברת שם בבטחה במעבר החצייה. הבעיה מתחילה בהמשך, בכיוון המזרקה, שם יש שני מעברי חצייה שאף נהג לא טורח לעצור בהם. אני נמצאת בהיריון מתקדם וכל יום נאלצת לחוות שם דפיקות לב. לפני כשבוע הייתי בטוחה שאני עומדת להידרס. מכוניות רבות הגיעו מכיוון הרחובות סוקולוב וקוגל לכיוון צומת חולון, ואני עמדתי באמצע הכיכר ופשוט לא הצלחתי לחצות. פחדתי מאוד ולא ידעתי מה לעשות". התושבת החליטה לפנות לעמותת "אור ירוק" ולמשטרת ישראל. "חייבים לאכוף את החוק בכיכר הזאת ולהציב שם שוטר", היא אומרת, "כי זה ממש מסוכן. הבטיחו לי במשטרה שיטפלו בזה, אבל אני לא רואה בינתיים שום שינוי במקום". ממשטרת ישראל נמסר בתגובה: "מדוברות מחוז תל אביב נמסר בתגובה: "במקום מבוצעת אכיפה ותבוצע אכיפה מוגברת בכיכר, לאור תלונות התושבים". מקור: mynet

למעלה