חולון לא תפתח את העונה החדשה?

Thierry Henry

New member
חולון לא תפתח את העונה החדשה?

http://www.one.co.il/Article/117223.html מסתבר שהלחץ בלהיות אלופת המדינה בכדורסל הכריע את דורסמן. חולון לא תוכל לפתוח את העונה החדשה בגלל בעיות תקציב. מעניין איך זה יסתיים. אני מריח איכשהו את רוני מאנה בעסק.

נמשל

New member
נראה לי עוד ספין מבית דורסמן

רק בעונה שעברה הוא שינה את דעתו 60 פעם. פעם הוא פורש מהניהול. אחר כך פורש מאימון. חרותי ניהל משחק או שניים. הוא נכנע ללחץ האוהדים וחזר ועכשיו שוב איומי פרישה. אין מצב שבעולם שהוא יפרוש. גם אם הוא לא ימצא ספונסרים, הוא ימשיך עוד עונה, כי ההיי שהוא נמצא בו בעקבות האליפות, והיותו אדם תחרותי שמציב לעצמו אתגרים, לא יתנו לו לפרוש

שומו

New member
ומכבי צריכה לנצל את זה

אני הייתי רוצה לראות את דורסמן על הקווים בעונה הבאה במכבי (בהנחה שאין סיכוי לפיני או בלאט). אשמח אם מכבי תביא גם את גוני יזרעאלי.

יו45

New member
וואן אתר די אמין

נכון שזה אתר צהוב עם לא מעט דברים שלא קשורים לספורט , בכל מה שקשור לאמינות הוא לא רע .

נמשל

New member
אפשר לחלוק עליך?

האתר הזה (אני מסרב לכתוב את שמו כדי לא לקדם אותו במנועי החיפוש) זה אתר אמין בדיוק כמו שצביקה ועודד יבלו יחד סוף שבוע בכרתים. הכתבות שלו נגועות באינטרסים (השבוע למשל טחנו בכותרות על מאור בוזגלו, רק כי כי הם בקשר עם הבחור), אין שום קשר לאתיקה ספורטיבית, לקחו כתבה מספורטליין שרוסו יחתום לעונה, פרסמו את זה כפרסום ראשון ואחרי שבועיים יצאו בכותרת שרוסו לא יחתום... ומה תגיד על פאר הבלעדיות שלהם: לפני כמה חודשים פורסם בלעדית: בלאט יחתום בצסקא. אחר כך כבר דרוקר עומד לסגור. אחר כך בלאט חותם במכבי, אחר כך דרוקר לא יחתום , אחר כך אפי מתקרב. הכל זה פרסום ראשון , הכל זה שמור לי ואשמור לך (שום מילת בקורת על אוחנה שירד ליגה, אלא טור מלוקק של ברקוביץ), הכל זה "ראיון מיוחד" (שמישהו יסביר לי מה מיוחד למשל בראיון שעשו עם אלישע לוי היום ? הרי הוא נתראיין לכולם, אתמול ערוץ 5 ראיינו אותו בחדשות שלהם) אני נכנס לשם רק כדי לראות ולצחוק מהכותרות והנפילות הבעיה שחלק גדול מהאתרים נגררים אחריו. חבל

יו45

New member
תפריד בין מקצועיות לאמינות

את נוסח הכתיבה את יכול לא לאהוב ובצדק. את טורי הפרשנות(?) כנ``ל. אבל אמינות לפחות מההתרשמות שלי יש להם יותר מהאתרים האמינים לכאורה . למצוא דיווחים שגויים זה הדבר הכי קל בעולם , הרי האתרים מפרסמים (כולם!) כל דבר שמגיע אליהם בלי בדיקה מינימלית של הנכונות . השאלה היא כמה אחוזים מהידיעות מתבררות כנכונות . שוב, מההתרשמות שלי וואן יחסית מצליח במבחן התוצאה(ואני מדבר באחוזים , שלא תגיד הם מפרסמים המון ופוגעים מידי פעם) . אבל זו רק ההתרשמות שלי , יתכן שאני טועה. לי יש פינה חמה בלב לוואן כי הוא האתר היחיד שבאמת מפרגן למכבי מכל הלב הרבה יותר משאר האתרים (בעיקר וואלה וספורט 5 ) ויכול להיות שזה קצת מסנוור אותי.

orenmary

New member
אתר מגעיל,מקצועיות?מהאתר הזה והלאה!!

א שהיא העורכת של האתר חוץ מזה שהיא בנאדם וללגרי ודוחה מנתבת את הפירגונים והכתבות לפי מי שמקורב\מיודד,מיוזז לה... כמה אחוז מהכתבות מתבררות כנכונות?לפי האתר המציאות היום הייתה כזאת: *ארקדי הוא המלך כי הוא הבעל הבית וה"נותן" לה,ולכן צריך לפרגן *אברם גרנט עד 2012 בצלסי *אברם גרנט חתם במנצסטר סיטי *דרך אגב עכשיו הם יצאו ב"סקופ" שאברם בדרל לשחטיור *ב2003 טל בורשטיין חתם שם בהפועל ירושלים *אחרי ההפסד לצסקא בגמר 2005 וייציץ חתם בטאו,יומיים אחר כך בריאל ובסוף הם יצאו ב"סקופ" שהוא סגור בפנא *אחרי חתימת ספאחיה יאבוטקס חתם במכבי *שנה שעברה שארס חתם באולימפיאקוס וגם ניקולה היה סגור *לפני שנתיים בעקבות חתימת פיני הם יצאו ב"מבצע" ניקולה תמורת בייבי שאק *שנה שעברה באסטון חתם במכבי ל3 שנים,ומוריס "סיכם" לשנתיים במלחה *בחודש האחרון טל בן חיים "חתם" במקביל בפיינורד,טוטנהם,אייקס ופורסמות *בינואר אוואט סיכם בבאיירן מינכן להמשיך?כי יש עוד מלא...

יו45

New member
שוב פעם

דיווחים שגויים יש בכל מקום והרבה . מההתרשמות שלי , לפחות בתחום הכדורסל שזה מה שמענין אותי הם יחסית אמינים . גם במקרה האחרון עם המאמן של מכבי , כשספורט 5 עוד היו עסוקים עם בלאט הם דיווחו שבלאט סגור בדינמו ושדווקא אפי קרוב.

modz0r

New member
לא צריך ללכת רחוק בשביל לראות שהם לא..

רק אתמול היה כתוב שקטן לא ישחק בחיפה, ושהוא קרוב לחתימה במכבי. אפילו היה סקופ מיוחד על זה שהוא, נימני, ואדם שלישי ולא מזוהה ישבו ביחד בבית קפה. עכשיו הכתבה הראשית שלהם: "סופית: יניב קטן ימשיך לשחק במדי מכבי חיפה". אני עדיין לא בטוח שזה סגור. מה שכן, בסופו של דבר, כל עוד לא רואים לפחות 3 מקורות מתוך ה-5 המרכזיים (one/sport5/ynet/nrg/walla), אין סיבה לבטוח בכתבה. וגם אז צריך לקחת את זה בערבון מוגבל.

modz0r

New member
רק כתבתי את זה..

ובספורט 5 כתוב ששחר טוען שאין סיכום.

יו45

New member
זה סופה של הרפתקה לא מחושבת

שילמד ממכבי איך נצמדים לתקציב הריאלי ולא קופצים מעל הפופיק , גם כשהאוהדים מתבכיינים . הוא היה צריך לקחת את התקציב שלו ולחלק את זה לכמה עונות במקום לעקוץ את מכבי עונה אחת ואז להצטרף לשאר הקבוצות ש``ניסו`` יותר מידי.

למעלה