חוליגן גאה!-בהקשר לנושא התכנית היום

חוליגן גאה!-בהקשר לנושא התכנית היום

כל אותם אוהדים שעלו היום לשידור ונתנו דעה על אותם אוהדים "חוליגנים" שבסה"כ רוצים להכניס אוירה טובה ליציע עדיף שתשבו בשקט! דבר ראשון נתחיל מזה שתמיד היו ויהיו אבוקות ורימונים במגרשים, תמיד האוהדים הצליחו ויצליחו להכניס לתחומי המגרש אביזרים למרות הבדיקות הקפדניות והענישות הקשות של המשטרה. נמשיך בזה שאותם כלים לא מסוכנים במידה ומשתמשים בהם נכון, למשל אבוקות זה דבר חוקי שמותר להסתובב איתו ביום יום והוא לא מזיק, רימוני עשן זה יכול ליהיות מסוכן אם שואפים יותר מדי זה כן. שאר נפצים גם מסוכנים אבל תמיד יהיו את אותם דברים באצטדיונים. יש רק פתרון אחד, ובארצות רבות כבר הבינו שזה הפתרון היחיד והאוהדים פועלים בדרך הזו ולא אוכפים אותה. למה שהמשטרה לא תיתן לאוהדים שטח מסוים, בו יורשו האוהדים להדליק אבוקות וכלים שונים? כמו באיטליה, טורקיה, הולנד ומקומות נוספים. אני בטוח שאם יהיה אישור לאבוקות האוהדים יחזיקו אותם ביד (זה לא מזיק,זה נועד בשביל שיחזיקו את זה ביד) וככה אף אחד לא יפגע. למשל באיטליה המשטרה נותנת לאוהדים להדליק רימוני עשן באזורים מסוימים כדי שאוהדים תמימים לא יפגעו סתם. ובשידור עלה בחור שאמר דבר שהצחיק אותי, הוא אמר שהאוהדים שמדליקים את האבוקות זורקים אותם לצד מחשש להתפס, ובנוסף אמר שהם זורקים אותם גבוהה שבמקרה כזה האבוקה יכולה לפגוע בראש של מישהו. שטויות במיץ!!! הדליקו לידי לא פעם ולא פעמיים אבוקות, וראיתי שאותם אנשים מגלגלים את האבוקה על הרצפה, הם לא זורקים אותה לגובה! ובקשר לזה שהם עוברים מקומות אז לפי מה שהבנתי הם תופסים מקום שונה ביציע כדי שהיציע יראה יפה והאבוקות יהיו מפוזרות, מה שיכניס גם יותר אוירה ואטרף לקהל. בכל אופן זאת דעתי לגבי כל הנושא שדיברו עליו בתכנית היום. דרך אגב לא מאחל החלמה לאותו אוהד הפועל שנפגע, גם ערבי גם אוהד הפועל מה צריכים לרחם על חרא כזה?

radio101fm

New member
מה יהיה איתך פטורי???????????

בסך הכל אפשר להסכיםאם מה שאתה אומר על כך שהמשטרה צריכה לאפשר שטח סטרילי להדליק את האבוקות אבל די כבר עם השנאה הזאת, זה לא משנה מי זה האוהד שנפגע, הוא אוהד תמים שהגיע לראות כדורגל, אתה נמצא ביציע המזרחי גם לידך וליד חברים שלך עפות אבוקות וזה יכול לפגו בכל אחד ואחד ממי שנמצא ביציע. רדיו ירושלים ורוב ורובם של אוהדי הכדורגל מאחל החלמה מהירה לאדהם שביטה.

יהיה טוב...

אני יודע שיכול לקרות מצב שבפעם הבאה אחד מאיתנו, יושבי המזרחי יפגע מהדברים האלה, אבל אם יקרה חס וחלילה טפו טפו טפו אני יאשים רק את המשטרה! משטרת ישראל ומשטרת ירושלים בפרט מתנהגים אלינו כאל זבל! אתם לא רואים את כל המכות שאנחנו מקבלים מהם, ושאני אומר אתם אני מתכוון לכל רדיו ירושלים וכל האוהדים מהמערבי שעולים לשידור ולא יודעים בכלל מה קורה ביציע. תראו בכל העולם ובכל המגרשים בארץ מותר להכניס חכות לאצטדיון, רק בטדי אסור, ולמה? למה אנחנו שונים מכולם? אם באיטליה שהקהל שלהם פי עשר יותר מופרע מאיתנו נותנים להכניס למה אצלנו לא נותנים? המשטרה מתרצת שאנחנו הולכים עם זה מכות וכולם יודעים שזה שטויות!!! בחיים לא הלכנו מכות עם חכות!!! אם כל הכבוד לא שווה לשבור חכה שעולה 100 שקל על שוטר מסכן. מי שמביא חכות שומר עליהם יותר מעל עצמו, הוא דואג לציוד שלו ואף פעם לא השתמשו בזה למטרה אלימה! המשטרה רק רוצה לעשות לנו האוהדים דוקא, רוצה לעשות לנו רע. קחו עוד דוגמא יותר מצחיקה ממצחיקה, בכל העולם ובארץ מותר להכניס לאצטדיונים קונפטי (חתיכות נייר), רק בטדי אסור וגרוע מזה! יש המון מקרים שאנחנו מביאים מלא קונפטי שאנשים הכינו בבית! מרכזים הכל ופתאום בא שוטר וסתם בועט לנו בזה. היה מקרה שהבאנו ממש הרבה לאיזה משחק בטדי, ריכזנו הכל ושוטר עמד מולנו אמר "אתם לא מכניסים את זה היום", הוא הלך עשה סיבובים ליד הקופות וחזר אלינו והתחיל לבעוט בכל השקיות פיזר את כל הקונפטי על הרצפה, אחרי שאנשים עבדו על זה שעות בבית. סבבה לא נכניס אבל למה הבן זונה הזה צריך להרוס? כל משחק שלא הכניסו לנו לקחנו הכל למכוניות וגם פה באנו לקחת למכוניות אבל למניאק התחשק לבעוט לפזר הכל. תאמת הוא משחק אותה רק בגלל שהוא עם מדים, אם בנאדם היה בא עושה ככה בלי מדים אני חותם לכם שהוא היה שוכב בבית חולים למעלה מחודש, אבל פה הם תופסים עלינו תחת מנצלים את העובדה שיש להם כוח ושאם מישהו יגיב להם אז תיהיה סיבה להרביץ לו, אלה אשכרה פחדנים במדים. הבאתי לכם דוגמאות על היחס שאנחנו מקבלים מהמשטרה, אתם לא מרגישים את זה ולא מודעים שיש מקרים אחרים חוץ מדחיפות ועומס בשערי האצטדיון (הרבה אוהדים מדברים על זה בשידור..). וכמו שאמרתי בהתחלה, אני יאשים רק את המשטרה אם יקרה משהו מהסיבה שהיא הולכת ראש ברא עם האוהדים. כמעט בכל העולם מותר להשתמש בדברים האלה, זה לא מזיק אם משתמשים בזה נכון ומפחית מהבעיות של האוהדים והשוטרים. בואו נגיד שאם הדברים האלה היו חוקיים מה שקרה בדרבי לא היה קורה. אותו אוהד שפתח את הפצצת תאורה (לפי התיאורים השונים בעיתונים, באינטרנט ובטלויזיה מה שנפתח זה פצצת תאורה ולא אבוקה!!! תבינו כבר! כל הראש העיתונאי המתקדם שלכם ואין לכם מושג מזה היה) היה יכול להחזיק אותה בלי פחד ובלי לכוון אותה לצד ואותו אסון לא היה נגרם. דרך אגב.... הרבה אוהדי בית"ר ואוהדי קבוצות כדורגל אחרות בארץ מאחלים מוות לאוהדי הקבוצה היריבה, זה לא סוד. אוהדי הפועל ת"א איחלו לאוהדי בית"ר למות בפיגועים, ובכל פעם שיש פיגוע בירושלים הם שמחים ומקווים שבין ההרוגים יהיו אוהדי בית"ר, אחרי מותו של סבא מאיר ז"ל כתבו אוהדי הפועל ת"א באתר האינטרנט שלהם ושל בית"ר תגובות שימחה על הירצחו ואף כתבו עליו שיר שרק בגלל שהוא מחליא אני לא ירשום אותו כאן. גם אני שונא אותם ומאחל וישמח אם ימותו להם אוהדים בדרך כזו או אחרת. הרבה אוהדי בית"ר מאחלים שמצבו של אותו אוהד הפועל רק יחמיר, אתם לא מכירים את הצד הזה של האוהדים וגם לא תכירו, מה לעשות אנחנו יודעים שאנחנו לא רצויים בכל מיני מקומות (כמו רדיו ירושלים, עיתונים וכל התקשורת החרא הזאת) והדעות שלנו לא מעניינות אותכם ממש. העיקר במגרש ומחוץ למגרש אנחנו יכולים להשמיע את הדעות שלנו בלי שמישהו שלא אוהב אותם ידבר. חוליגן גאה כבר אמרתי? יאללה בית"ר, שבוע טוב ובעזרת השם משאירים ביום שבת את כל הנקודות בטדי.

למעלה