חוליה חלשה - סיבוב 16 פעמיים כי טוב
אז שוב משעמם לי ואני יעשה את התוצאות בסגנון אמריקן איידול, נתחיל
נשארו תשעה שירים, אחד מTHANKFUL ושמונה מBREAKAWAY אבל, שיר אחד חייב לעוף, האם לא ישארו שירים בכלל מדיסק הבכורה ? איזו דרמה הסיבוב נשבר שיא חדש של קולות ! 21 ליתר דיוק ! טוב, בלי עוד מריחות, בואו נתחיל because of you - אף אחד לא הצביע לשיר ולכן, הוא ממשיך איתנו לסיבוב הבא hear me - לפני פעמיים כמעט יצא השיר, והפעם... אף קול לא היה נגדו, הוא חוזר לסיבוב הבא gone - השבוע אמממ.... "גון" בין השלושה שירים שקיבלו הכי הרבה קולות, אכן דרמה since you been gone וbehind these hazel eyes - שניכם....לא קיבלתם אף קול, אתם ממשיכים לסיבוב הבא where is your heart - גם השיר הזה נמצא בבוטם3 שלנו להפעם miss independent וbreakaway - שני השירים האלה היו מאוד קרובים לבוטם3 הפעם, כשקיבלו 3 קולות ו2 קולות (בהתאמה) אבל, בכל זאת הם בטוחים מה שמשאיר אותנו עם addicted, שגם בבוטם3 בוטם3 where is your heart addicted gone -עכשיו אני אשחרר את אחד השירים מבין השלוש שלא מועף והוא.... הוא קיבל 4 קולות..... addicted *מחיאות כפיםם* מה שמשאיר אותנו עם gone וWIYH והשיר שעף הוא.... אמממ... אם חישבתם נכון, אז היה לנו 21 קולות פחות 4 פחות 2 פחות 3 יוצא 12 כל שיר כאן קיבל 6 קולות ולכן שני השירים עפים מה חבל *השירים מתנגנים ברקע* נשארנו עם שיר אחד מTHANKFUL ושישה מBREAKAWAY מי יעוף הפעם ? אתם תבחרו ותקשיבו לaddicted לפני שאתם מצביעים
חוקים של משחק
כל אחד בוחר שיר אחד שהוא הכי פחות אוהב מהרשימה למטה ושם לידו
השיר עם הכי הרבה הצבעות יוצא מהמשחק ככה עד שנשאר השיר הכי אהוב
ה ר ש י מ ה
miss independent breakaway since you been gone behind these hazel eyes because of you addicted hear me
השירים שיצאו
what's up lonely - סבב ראשון some kind of miracle - סבב שני thankful - סבב שלישי i hate myself for losing you - סבב רביעי you thought wrong - סבב חמישי beautiful disaster-studio - סבב שישי the trouble with love is - סבב שביעי before your love- סיבוב שמיני just missed the train / walk away - סיבוב תשיעי anytime - סיבוב עשירי beautiful disaster-live - סיבוב אחד עשר you found me - סיבוב שנים עשר low - סיבוב שלוש עשר a moment like this - סיבוב ארבע עשרה where is your heart / gone - סיבוב חמש עשרה
אז שוב משעמם לי ואני יעשה את התוצאות בסגנון אמריקן איידול, נתחיל