חוליו מרצ'נט ?!?

sixtobastia

New member
חוליו מרצ'נט ?!?

חבר שלי אמר לי שהוא מועמד לב"ש מישהו פה יכול לאשר או להכחיש את זה ? ואם יש מו"מ אז באיזה שלב הוא...

rafaelman

New member
ממש לא ידוע לי על מו"מ אם השחקן

אני אפילו לא מכיר מישהוא יכול לתת פרטים? אבל לבנתיים הכל הוקפא בגלל שעדיין לא חתמו בבקרה התקציבית על עברת הבעלות ז'ינו טוען שלא קיבל את מיליון הש"ח שמגיע לו ומצד אחד אלונה טוענת שהעבירה את הכסף עוד דבר ז'ינו כנראה חייב 700,000 ש"ח בבקרה וטוען שישלם אך טרם הגיע מכתתב שהחוב שולם טרנר אומר אנחנו ניפתור את הבעיה בנתיים בצד המקצועי מחפשים טיסה להחזיר את החברה ששוהים במחנה האימונים בבולגריה על מנת להחזירם אם ההבעיה הנ"ל לא תיפתר

sixtobastia

New member
אני יכול להביא לך מידע על השחקן

אבל אם אין מו"מ זה לא רלבנטי , חבר שלי אמר שהוא ראה בעיתון שהוא מועמד לב"ש... מדובר בקשר ארגנטינאי עושה משחק שהיה כשרון מבטיח בבוקה לפני 6 שנים בערך ובעברו שיחק טורניר בראסינג (תקופת ארדילס), בכל מקרה כל הקריירה התפספסה לו ולא יצא ממנו כלום בגלל זה הפתיע אותי לשמוע עליו בהקשר של ישראל פתאום אחרי כמה שנים שלא שמעתי עליו.

sixtobastia

New member
בקשה

http://enunabaldosa.com/?p=392 אמנם האתר הוא לשחקנים גרועים מאכזבים וכו' (איימאר מאשדוד מופיע שם) אבל מהתגובות למטה ניתן להבין שהקהל של בוקה אוהב אותו. הם לא שוכחים את תרומתו הגדולה לזכייה בליבטדורס של 200 שהוא היה רק בן 19 מסתבר שבראסינג הפכו אותו לעושה משחק לפני זה הוא היה קשר ימני או 50\50 עוד פרט מקצועי הוא השתתף במונדיאל הנוער במדי ארגנטינה. החיים שלו די הדרדרו מאז עבר לראסינג שם לא שיחק הרבה ועבר לליגה השנייה לאוניון (של ישראלביץ') שם לא הצליח קרע את הצולבת שיחק קצת בקב' קטנה בפורטוגל ובנוסף לכל החרא הזה בזמן חופשה משפחתית נשדד והוכה בידי שודדים חמושים אשר 1 מהם זיהה אותו וביקש חתימה לפני שהלך... בכל מקרה יש לי מקום בלב לכל שחקן שעבר בראסינג , אם מישהו יודע משהו על מו"מ איתו אני אשמח לדעת.

rafaelman

New member
אכן אכן נזכרתי אתה באמת צודק

ישמ מו"מ אם השחקן אבל כרגע לצערי הרב כרגע או יותר נכון עד מחר הכל הוקפא אני מזה מקווה שיהיה טוב בכל אופן תודה על המידע ואני מקווה שגם אתה תמשיך לעדכן בידעותיך תודה!

למעלה