חוליית זורקי הביצים - הנשק האימתני נגד הכוריאוגרפים

אליק 31

New member
חוליית זורקי הביצים - הנשק האימתני נגד הכוריאוגרפים

אני מציע - עקב ריבוי הריקודים החדשים, לאחרונה, שבזמן האחרון כותבים ריקוד לכל שיר חדש שרק יוצא לאור -
כי במשך תקופה של , נגיד, 4 החודשים הקרובים, החל מהאחד באפריל,
כל מי שיכתוב ריקוד לשיר שזה עתה יצא לאויר העולם,
יקבל בראש כמה ביצים שיעופו לעברו.

תקום חוליית זורקי ביצים מתוך קהיליית הרוקדים, והם יארבו לכוריאוגרף הטרי, ויעיפו לו כמה ביצים,
וישאירו שלט שבו תיכתב הדיברה האחת-עשרה: "אל תכתוב ריקוד לכל שיר חדש"

תרשו לי לנחש: לא יקום ולו מתנדב אחד...

dudusapir

New member
הקהל רוקד וזו עובדה

לפני מספר ימים עשיתי ניסיון.
לקחתי שני שירים חדשים והתייעצתי עם הרקדנים לאיזה שיר כדאי ליצור ריקוד?
הרעיון היה להתייעץ עם הרקדנים בכל הארץ ולראות איך יגיבו....
מהר מאוד נודע לי שהריקודים החדשים כבר תפוסים ע"י גדי ביטון.
&nbsp
לי אישית נמאס מרוב הריקודים החדשים ואני יוצא מהמעגל.
&nbsp

אליק 31

New member
קיבלתי הערה, כי זה לא יפה לכתוב בלשון

אלימה
צריך להתבטא בצורה יותר חביבה, כאילו.
ואני מחפש צורת ביטוי אחרת ואיני מוצא.

התעזרו לי?

רוקד51

New member
צורת ביטוי במילים או במעשים ?

משהא11

New member
יוסי ידידי במקום "חולית זורקי הביצים" "חולית קושרי הביצים".

לא יפה לזרוק על מישהו ביצים !! זו אלימות והתלהמות.וגם אי אפשר במדינה דמוקרטית לכפות על "אומן", במקרה זה מרקיד לחיות ללא יצירתיות חופשית. הדרך היחידה למגר את תופעת היצירה הבלתי נשלטת היא לקשור לכל יוצר סידרתי בלתי נשלט למשך שנה עם סרט צבעוני, רך ויפה, בעדינות רבה. את הביצים לירך אחת הרגליים. עכשיו נראה מי יוכל כך לייצר ריקוד או לרקוד בכלל ??.
הרעיון בא מ"המדינה הדמוקראטית" ברית המועצות !!
לאחר מלחמת העולם השניה ב - 1946 התכנסו ראשי המודיעין של ארצות הברית, רוסיה ואנגליה על מנת לחלק את השלל - מדינות כבושות. בין השאר התעורר ויכוח מי מהשרותים החשאיים והרירול מבין השלושה היה יעיל יותר במהלך המלחמה. מאחר ולא הגיעו לתוצאות החליטו לערוך ניסוי.
בקבוצת מומחים מעורבת שנבחרה קבעו שחתול לא יגע בחרדל !! והליטו שהמצליח לגרום לחתול לאכול חרדל יהיה הזוכה. הראשונים היו האנגלים שהחליטו ללכת בכח. תפסו את החתול בצוואר וניסו בכל כוחותיהם לדחוף לו את החרדל לפה. החתול מת מחנק ולא נגע בחרדל. האמריקאים החליטו על דרך הפיתוי. לקחו חרדל עטפו אותו בשיכבת מרציפאן, שכבת שוקולד ומעל כל אלו קצפת ודובדבנים.
החתול ליקק את כל המרכיבים מסביב והשאיר את החרדל. ואז לקחו הרוסים את החתול ופשוט מרחו לו את החרדל על הביצים. זה
התחיל לשרוף לחתול ומה עושה חתול כששורף בביצים ? מילל ומלקק !! צוחק ראש המודיעין הרוסי.......אתם רואים ! לא רק שהוא מלקק את החרדל אלא שהוא עושה זאת מרצונו החופשי.......לא הכרחנו אותו.........
אליק ידידי, אתה מבין ?? צריך לחשוב על רעיונות מקוריים, מחוץ לקופסה, בלי לפגוע במרקידים. יש להם חלק קטן בלבד בדבר.
אולי המעודדים לריבוי הריקודים החדשים הם הרוקדים חברינו, חבריך שמשגעים את המרקידים ומבקשים ? אולי ראוי להצביע ברגליים
נגד התופעה גם בהרקדות וגם להמנע מלהגיע אליהן. דבר אחד ברור, האשמה היא ברוקדים !!! חד משמעית, הברירה ברגליהם.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
משהא ידידי, הסיפורים שלך משעשעים...

כיון שכך
וכיון שאני מסכים לאי-אלימות ברחבה,
אז עצתי שבכל הרקדה יעמוד רוקד שזמנית מנוע מלרקוד, נגיד בגלל פציעה
הוא יחזיק ביד שלט
ועל השלט יהיה כתוב:
כוריאוגרף, היזהר מחרדל!
היזהר לבל יעשו לך מה שעשו לחתול

וכמו בסיפור על האבא הרעב שהלך לישון רעב
הכוריאוגרפים יפסיקו לכתוב ולחבר ריקודים חדשים,
ובהבעת דאגה רבה יבואו לשאול מה קרה לחתול.

למעלה