חולי לימפומה

nofari14

New member
חולי לימפומה

לאחי יש סרטן(לימפומה) למעלה משנה. הוא החל בטיפולים כימוטרפים ואחרי זה המחלה חזרה לו שוב וכעט הוא מתחיל בטיפולים שוב והוא נורא סובל מהטיפולים האלה!! רציתי לדעת למי שכבר הייתה את המחלה לימופה והוא כבר התגבר עלייה איך הוא התמודד עם זה? האם זה קשה כ"כ? אודה לכם מאוד אם תשתפו אותי בזה

בוזיקית

New member
נופרי יקרה, ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

אני בוזי ושני ההורים שלי נפטרו מסרטן. עד שהחבר'ה פה יענו לך, אני מציעה לך לפנות לעמותת חוס"ן - יש להם קבוצות תמיכה ובנוסף יש להם קו טלפוני, שבו הם יוכלו לקשר אותך עם אחות של חולה לימפומה שמכירה את המצב בו את נמצאת ותוכל לתמוך בך ולהשתתף איתך. אני ממליצה גם על האגודה למלחמה בסרטן, תיכנסי ותקראי שם את סיפורי הניצחון של האנשים המקסימים האלה ותתעודדי (ותודה לדגנילי שהסבה את תשומת לבי שבכלל יש כזה דבר "סיפורי ניצחון"). בהצלחה יקירה ורפואה שלמה לאחיך... ממני, בוזי

היי נופרי

קודם כל - ברוכה הבאה לפורום. שנית - שאלה - איזה סוג של לימפומה יש לאח שלך? ואם את יודעת מה דרגת המחלה וגם איזה כימו הוא מקבל, מאד יעזור לתת לך תשובות יותר מדויקות. לי היה הודג'קינס שזה סוג של לימפומה. פעמיים חליתי והבראתי ואני אשמח לתרום מהידע האישי כדי לעזור ולהקל. הטיפולים האלה לא קלים וצריך בכל פעם מחדש למצוא את הכוח לעבור אותם, לי היה מאד קשה להביא את עצמי להגיע למחלקה פעם בשבועיים. וכל יום ראשון היתה המלחמה עם עצמי לקום וללכת לשם. אבל בסוף הלכתי, אחרת אולי לא הייתי פה היום. מוצאים את הכוח לעבור את השלב הזה, בעזרת חברים או משפחה. מוצאים דרכים להעביר את הזמן הטיפול ואת הזמן בין הטיפולים ובסוף זה נגמר ומשם אפשר לחזור ולחיות. אולי תספרי לו על הפורום שיבוא ויקרא, ואולי דרך כאן יהיה לו יותר קל. רק בריאות גלי

למעלה