חולמים וחולמות יקרים!!!

חולמים וחולמות יקרים!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

זוכרים את החלומות שלכם? ומי שלא זוכר..שיתחיל לרשום. כל חלום שתוקף אתכם באמצע הלילה..לקראת בוקר בענייני החתונה. אינ מקווה שתוך זמן קצר אוכל להודיע לכם תאריך ושעה ואנו נארח כאן פותר חלומות מקצועי שיענה לכם ויסביר את החלומות... אז תתכוננו ותתחילו לחלום

מנסיון אישי - המלצה איך לרשום

אחד הדברים הכי קשים זה לזכור חלומות, ולכן הפטנט שלימדו אותי הוא לרשום אותם - וזה עובד. הכלל הוא להשאיר ליד המיטה, במקום שאפשר להגיע אליו בהושטת יד, דף ועט. ברגע שהתעוררתם מהחלום, באמצע הלילה או בבוקר, פשוט תכתבו הכל. אל תדברו עם אחרים, אל תערכו את מה שחלמתם, פשוט תכתבו כל מה שאתם זוכרים. אם אתם נזכרים תוך כדי במשהו קודם, תוסיפו אותו, אל תעצרו. תאמינו לי, זה עניין של הרגל - אחרי כמה פעמים יהיה לכם הרבה יותר קל. אני מאוד נעזרתי בהבנת החלומות שלי במשהו שעברתי, וזה עזר.

הילית*

New member
אז הנה החלום שלי

חלמתי לפני חודש שאנחנו כבר נמצאים בחתונה שלנו ומקום הריקודים נמצא במקום מוסתר משאר הארוע (יש אישהוא קיר חוצץ או משהו כזה), מה שממש לא נכון אצלנו וכמעט אף אחד לא רוקד (רק בת דודה שלי והבת שלה). אפילו החתן לא רוקד ואני נורא מבועסת מזה...

והנה שלי

האמת היו לי הרבה, האחרון היה שלירון ואני מגיעים לחתונה ושוכחים שזו החתונה שלנו , ומחפשים לנו מקום לשבת, ואז הרב מגיע ושואל אם אנחנו באים לחופה- ואז אנחנו קוליטם שזו הלתונה שלנו- ושכחתי ללכת לסלון. אוי... והנה עוד אחד- אני בורחת מהחתונה באמצע כי אני אומרת שהיא משעממת שאף אחד לא רוקד.

למעלה