חולצה משהו???

livia

New member
חולצה משהו???

מישהו יודע מאיפה אני יכולה לקנות חולצה של זינה??? או כל דבר???? מחר אני יהיה בשינקין אם זה עוזר

Dafi the Mighty

New member
בטח אפשר באינטרנט לקנות איפושהו.

אבל אני לא מתמצאת בזה. בארץ ספק שיש, אבל אני לא יודעת. את יכולה תמיד להדפיס תמונה שאת רוצה וללכת לחנות צילום ששם ידפיסו לך את התמונה על החולצה, וזה דיי מגניב. מיכל עשתה את זה, וגם אני עשיתי כזה לאח שלי ליומולדת.

shiRan WP

New member
אני צריכה עזרה

אני נוסעת לתל אביב, איפה אפשר למצוא דברים של זינה איפה החנות "זאוס" או משהו כזה?

gabrielle

New member
בואו נארגן פגישה בשנקין-

כל הזינאים והזינאיות ונביא תמונה של זינה/ גבי ונדפיס על חולצה!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

stephanie w:p

New member
באמת רעיון טוב אפשר לקבוע בשנקין

אני רואה שהרבה הולכים לשם. טוב אז על דברים של זינה דיברנו דיסקים אפשר אולי למצוא בדיסק סנטר (מישהו כתב שהוא הזמין) שנמצא בדיזינגוף סנטר. יש 2 חנויות קומיקסים ועיתונים מחו"ל בדיזינגוף סנטר אז שווה לבדוק אני מזמן לא בדקתי כי כל הפעמים שבדקתי היה את מה שכבר יש לי. חולצה, כרית, כוס אפשר לעשות (לא לקנות אלא לעשות) בעוד חנות שנמצאת בדיזינגוף סנטר רק תדעו שצריך להביא את התמונה מודפסת באיכות כמה שיותר טובה כדי שאותה יעשו לכם על החולצה או הכוס או הכרית. אני אישית עשיתי לעצמי כוס וכרית של זינה בדרך הזו. בנוסף אני מציעה למי שממש ממש ממש רוצה לקנות דיסק של זינה לברר בחנויות טוור רקורד בארץ לא חובה רק בתל אביב כי אני קניתי שניים מהדיסקים שלי באותה חנות בלונדון אז אולי יש גם בארץ. אם יעלה לי עוד משהו אני יכתוב כאן אהה תמונות בגודל הקטן ביותר 10X18 נראה לי שעולות כל אחת 10 שקלים אפשר לקנות ברחוב קינג ג´ורג´ מול גן מאיר , יש חנות קטנה שמודבקות עליה מלא תמונות. (אני אישית חושבת שהתמונות לא משהו אחרי שדודה שלי שעובדת בחברת עיתונאות בצרפת הביאה לי תמונות איכותיות, ), אם מישהו יקנה שם תמונות אז שתדעו זה לא תמונות אמיתיות שהוא או צלמים שלו צילמו את לוסי, בניגוד לשחקנים שונים שביקרו בארץ, זה תמונות שהוא צילם תמונות מעיתונים או מהמחשב או משהו כזה. לפי דעתי זה יהיה ממש מגניב אם חלקנו ניפגש בשנקין אני גרה ממש קרוב אז אם כמה הולכים יחד תודיעו בפורום. מקווה שעזרתי אם יש עוד משהו אני יכתוב. סטפני

למעלה