חולצה צהובה, חולצה ירוקה

חולצה צהובה, חולצה ירוקה

שלום לכולם, יש שאלה שכבר שנים מטרידה אותי, אולי כאן יוכלו לעזור לי. כל הזמן מדברים על מי שיזכה ללבוש למחרת את החולצה הצהובה. לא תמיד זה אותו הרוכב. מה שאני לא מבין, זה הרי נורא מגעיל ללבוש חולצה שרוכב אחר לבש אותה אתמול והזיע בה כל כך הרבה. בטח מכבסים אותה ויש להם גם בטח מיבש כדי שתהיה מוכנה לתחילת היום הבא. אבל בכל זאת, אני לא חושב שהייתי רוצה ללבוש ככה חולצה של מישו אחר. וגם אם יש אחד שיותר גדול ואחד יותר קטן. אני לא חושב שכל הרוכבים הם באותו גודל. ומראש אני אומר לכל מי שיענה לי תודה יורם

החולצות של כל הקבוצות מוכנות מראש

יש חברה שזכתה בזכיון להדפיס את החולצות. זהו - הם לא בעלי הזכיון לספק את החולצות. הם מקבלים את החולצות מחברה הנותנת חסות. בקראוון שהוא מדפיס את החולצות יש לו חולצות עם ריצ'רץ' מאחור של כל הקטגוריות עם ריבוע לבן וריק במרכז החולצה. עליהן הוא מדפיס את מה שהוא צריך לחלוקת החולצות בטקס של הינו. למשל בשבועיים האחרונים הוא הדפיס Brioches la Boulangere כל יום. הרוכב הלובש את החולצה מקבל סט הכולל חולצה קצרה, חולצה ארוכה ועוד כמה פריטים מדי יום בו הוא לובש את החולצה הרלוונטית. יש את החולצות בכל המידות (לא המידות שאנו מכירים מהחנות הסמוכה למקום מגורינו אלא הרבה יותר מידות). בערך זהו...אה, אני חושב שבשנתיים האחרונות מספקים להם גם מכנס רכיבה אבל אני חושב שהרוכב יכול לבחור עם לצרף אותו לסט ברכיבה.

ומה עם הקסדה?

בריאוש פנו לספק, או ליצרן, ואמרו לו, זוכר את הקסדות שהכנת לנו סטוק מהם לפני כמה שבועות? תכין לנו עכשיו כמה כאלה בצבע צהוב. אה כן, שזה יהיה אצלנו מחר בשעה 12 בצהריים, לפני תחילת השלב. איך הם הספיקו? ומשום מה, לא נראה לי שהם לקחו ספריי וצבעו בצהוב את הקסדה.. זאת אנקדוטה מעניינת : )

בכל יום מונפקת חולצה צהובה חדשה

לאותו רוכב שמוביל בתחרות. על החולצה מודפסים כל הספונסרים של הקבוצה אליה שייך הרוכב המוביל בתחרות.

היתה פעם כתבה על זה שתופר

את החולצות של הטור - יום יום הוא תופר את החולצה הצהובה, הירוקה, הלבנה והמנוקדת לרוכבים לפי מידתם - הוא צריך לצרף את לוגו הקבוצה של הרוכב לחולצה בכל יום. תחשבו איזו מהירות צריך לתפור חולצה מסיום המירוץ עד להענקת החולצה למנצח היומי.

gsprukt

New member
רומנטי...../images/Emo14.gif

אני יכול לדמיין את הצרפתי הזקן, יושב לאור עששית מעשנת, ותופר ותופר ותופר ובין תפר למכפלת מקלל את האמריקקי המסומם שמשפיל כבר חמש, קבלו תיקון, שש שנים את אמא צרפת.

S h u g i

New member
הנה מצאתי את אותו מעשן ../images/Emo6.gif

מסתבר שפעם הוא היה רוכב ? ! ובאמת אשמח אם מישהו מהזקנים כאן יוכל להסביר את התמונה הזאת שקבלתי במייל הם לוקחים אתם פנימיות ?! אין רכבי ליווי אין תוספים ?!

טיראן מ

New member
אחלה תמונה ...

תזכור שבימים ההם אסור היה לקבל עזרה, שום עזרה מאף אחד. והסיגריה ? בעוד 50 שנה בטח יסתכלו באותו אופן על תמונה של רוכבים עם שמפניה בסיום הטור ...

plato1

New member
האם אפשר לדעת מאיזה תקופה התמונה?

האם זה לפני מלחמת עולם השניה? אולי מישהו מהמומחים יכול להעריך??

d4z

New member
אז ככה....

מעיון מהיר ב"מאה שנות טור דה פראנס" ניראה לפי מחזיקי המיים והלבוש שהתמונה מסביבות 1935 ומטה .פנימיות דרך אגב יש על הרוכבים (לפי התמונות)עד 1950 נ.ב ספר חובה לכל חובב טור

בטח שהיה אז רכבי ליווי

תראו יש שם בתמונה רוכב שמרים יד והרכב לא מגיע חחחח

למעלה