חולצה של רוג'ר

aviechoes

New member
חולצה של רוג'ר

היי שלום אני הרבה לא כאן בעצם הייתי כאן רק פעם אחת או אפילו 2 אני מקווה שעכשיו יש לי זמן אני אוכל להיות פעיל יותר קיצר בלי בילבולי שכל יש לי שאלה היום הלכתי בקניון וראיתי מישהו עם חולצה של רוג'ר ווטרס עם הבס שלו . חולצה שחורה לבנה מעיין צללית כזאת השאלה שלי היא אם זה חולצה מקורית או זיוף ואיפה אפשר להשיג אותה?? תודה אבי

LEATHER REBEL

New member
יש בעיה בהגדרה "זיוף"

כי כיום, חלק מהמוצרים הלא רשמיים אפילו עולים באיכותם על הרשמיים. בפעם הבאה שרואים מישהו עם חולצה שכזאת, עוצרים אותו לרגע ושואלים למחיר. מוצרים רשמיים בדרך כלל יעלו יותר מזיוף, אפילו אם בפועל הזיוף טוב יותר.

flowerboy69

New member
החולצה הזו הייתה נדמה לי

חלק מהדגמים שנמכרו בהופעה בארץ... ומה זה בדיוק חולצה מזוייפת???חחח

תתפלא, אבל יש דבר כזה

לאמנים יש זכויות על דמויותיהם ועל שמם. מי שמדפיסים חולצות - או מוצרים אחרים - עם דמותם ושמם, ללא הסכמה, מסתכן בתביעה. הדרך הכי טובה לדעת מה "חוקי" ומה לא היא להכנס לאתר של ווטרס, שם יש לינק אאל"ט לחנות מוצרים רשמיים שלו, ושם ניתן לראות את כל המוצרים והדגמים הרשמיים.

זה מקורי לחלוטין...

קיימת חולצה עם דמותו כצללית (יש לי אותה גם ואת המנסרה היפה יותר)

גם ל יש את השתיים האלו...

בסוף ההופעה קניתי שלוש - שתיים עם המנסרה (אחת בשביל אחותי), ואחת עם הצללית. ביחד שלושתן עלו לי 225 ש"ח, שזה יותר מכל מה שהוצאתי על ביגוד במשך כל חיי. אגב, גם אני היום ראיתי מישהו עם החולצה של הצללית. כנראה שאנשים מתחילים ללבוש אותה לקראת "יום השנה"...וזה גם מה שבדיוק אני תכננתי לעשות...

DICKPARRY

New member
חולצה של ווטרס

אכן כן זו חולצה מקורית הנמכרה בארץ כווטרס היה פה בהופעה,למיטב ידעתי הדגם הזה של החולצה אזל.וכרגע נשאר רק הדגם עם המנסרה של דרק סייד,ראייתי שהם נמכרות בחנויות דיסקים. ד"א ניתן לרכוש מלא חולצות באתר EBAY

למעלה