חולצות טרמיות ? כן או לא?

Okland

New member
חולצות טרמיות ? כן או לא?

עשיתי שלושה שבועות בלעדיהם ועכשיו קיבלתי אחת נחוץ או לא? אשמח עם תגיבו...

alonaski

New member
תלוי... עד כמה אתה רגיש לקור

ועד כמה אתה מזיע בקלות... ועד כמה חליפת הסקי שלך מאווררת ומנדפת... אני מיהרתי לרכוש לי גופיה טרמית משובחת בעקבות המלצה של חבר שסיפר שהוא בעל נסיון עם גופיה כזאת ובקור הכי גדול - לבש רק אותה וחולצה עליה - וזה הספיק לו. קניתי, לקחתי לחופשת הסקי שלי בחו"ל, השתמשתי... ולא הרגשתי שום הבדל מיוחד. הגופית-פוטר העבה שלי עשתה את המלאכה טוב יותר עבורי. זה עניין מאוד אישי היעילות וההעדפה של גופיה טרמית...

roeelevanon

New member
אני לא בעד בעיקרון...

חולצות טרמיות, הן יקרות מאוד ולכן לא קניתי בנסיעה האחרונה. גופיית כותנה טובה עשתה את העבודה וחיממב אותי. זיעה? ריח? כמעט ולא, אחרי הסקי (או במקרה שלי סנובורד) אני שם את הגופייה פרושה על המיטה, פותח קצת חלון והיא במצב מעולה. ככה השתמשתי בשתי גופיות בשבוע של סנובורד. ראיתי כאלה שבאו עם חולצות טרמיות, אבל אני לא יודע אם זה כל כך עוזר, מה שכן אני יכול להגיד לך - אם זה נוח לך יותר מהגופייה הרגילה שיש לך, אז תיקח. לקנות זה לא שווה, אבל אם יש אז שווה לבדוק.

yaircarel

New member
אני חושב שכדאי

הסיבות הן כמה: 1. מאוד קלילות 2. מאוד מחממות 3. כל התפרים הם פנימיים כך שלא נוצרים שיפשופים. 4. מתייבשות מהר מאוד, חיוני אם נפלת ונכנס שלג לתוך הביגוד. אגב הן לא כל כך יקרות אם קונים אותן בחנות העודפים של למטייל ומספיק עם שתי חולצות כאלו.

k hut

New member
כותנה זה נוראי!!!

אין כמו חולצה תרמית, חשוב לקנות מסוג משובח, ולא סתם חיקוי, כי אז זה ממש לא עושה את העבודה. כותנה זה נוראי גם בגלל ההרגשה המגעילה אחרי כמה שעות של הזעה, וגם בגלל שהגוף תמיד לח, מה שגורם לאיבוד חום רב מהגוף, ולאורך זמן (יום יומיים) לא בריא. בחנות יד שניה בגבעת חיים תמצא אחלה חולצות (חדשות) במחירים סבירים מאוד.

alonaski

New member
אתה רואה- אוקלנד?... ../images/Emo13.gif כמו שאמרתי

- זה מאוד אישי!

drz400e

New member
כן , עדיף טרמי

והנה החביבה עלי,שהיא גם חולצת האופניים החביבה עלי לרכיבות פררייד וסתם להראות קול בסיבוב לקפה....

למעלה