חולצות, יהיו מחר בכפ"ס?
F Funky Giraffe New member 3/6/06 #6 וואי וואי וואי וואי וואי איזה פסיכי היה לא נורמלי... במיוחד הרכבות והמעגל נחמנים שעשינו בסוף
L Lil M New member 3/6/06 #7 אחת ההופעות!!!!!!!!!!!!!#!@#$!@ וואי שרפתם לגמריייי היה כל כך מגניב הייתי בטריפ מטורף! הופעה הבאה בלי בגדים! אייי אני עוד בהיי מטורף ... ולקחתי איזה מיליון סטיקרים כרזות וחולצההה
אחת ההופעות!!!!!!!!!!!!!#!@#$!@ וואי שרפתם לגמריייי היה כל כך מגניב הייתי בטריפ מטורף! הופעה הבאה בלי בגדים! אייי אני עוד בהיי מטורף ... ולקחתי איזה מיליון סטיקרים כרזות וחולצההה
L Lil M New member 3/6/06 #10 מעפנים אתם אז למה לא באתם? יואו עידו, קרע אותי ההוא של you the man! כמה צחקתי! סוגדת לו
D Duppy Conqueror New member 3/6/06 #12 חחחח זה כל החברים שלי שעשו את השיגועים האלה (מצטער אוהב ת'מילה הזאת) אני דווקא נמנעתי הפעם מלהשתתף במעגל והרכבת וזה חחחח
חחחח זה כל החברים שלי שעשו את השיגועים האלה (מצטער אוהב ת'מילה הזאת) אני דווקא נמנעתי הפעם מלהשתתף במעגל והרכבת וזה חחחח
F Funky Giraffe New member 3/6/06 #13 זה היה גדוללללללללל אני דחפתי את הרכבת למרות שלא התחלתי אותה... חחחחחחחחחחחחחח איך גררו מישהו מהקהל והוא הרביץ למי שגרר אותו וגם המעגל של הנחמנים.. זה היה פשוט ענק!
זה היה גדוללללללללל אני דחפתי את הרכבת למרות שלא התחלתי אותה... חחחחחחחחחחחחחח איך גררו מישהו מהקהל והוא הרביץ למי שגרר אותו וגם המעגל של הנחמנים.. זה היה פשוט ענק!
L Lil M New member 3/6/06 #14 ../images/Emo6.gif מה קרה לך חברים שלך יצאו גדולים איכשהו מצאתי את עצמי ברכבת הזאת וואי כמה שטויות עשיתי שם!
../images/Emo6.gif מה קרה לך חברים שלך יצאו גדולים איכשהו מצאתי את עצמי ברכבת הזאת וואי כמה שטויות עשיתי שם!
J Jonah Balona New member 6/6/06 #18 שלום..... אני חדש פה בפורום, למרות שאני מבקר פה ומסתכל לעיתים די קרובות. אני מוכרח להיד שהיה הופעה מעולה! בין ההופעות הטובות...(כבר 5חמישית שלי). המעגלים שלנו היו מטורפים...היה מהזה כיף והנחמנים....חחח למרות שעידו לא השתתף. אה...וקוראים לי ג'ונה.
שלום..... אני חדש פה בפורום, למרות שאני מבקר פה ומסתכל לעיתים די קרובות. אני מוכרח להיד שהיה הופעה מעולה! בין ההופעות הטובות...(כבר 5חמישית שלי). המעגלים שלנו היו מטורפים...היה מהזה כיף והנחמנים....חחח למרות שעידו לא השתתף. אה...וקוראים לי ג'ונה.