חולצות מודפסות עבודת יד - מה דעתכם?

Cardian

New member
חולצות מודפסות עבודת יד - מה דעתכם?

שלום לכם, חברי פורום יקרים! בכמה שבועות האחרונים הייתי עסוק במלאכת הכנת חולצות. בסה"כ הודפסו 100 טישרטים, בגזרות של נשים וגברים. התוצר הסופי הוא 6 הדפסים שונים, שאני אשמח לקבל ביקורת מכם על כל אחד מהעיצובים. אציין גם כי הבד של החולצות הוא בד סמפוניה קל, איכותי מאוד, ולא מדובר בטישרט שקונים בשוק. ההדפס נעשה ע"י מסך משי, ככה שהדיו נטמע בבד וכביסות לא פוגעות בו. האם הייתם הולכים עם חולצה כזו? מהו מחיר סביר בעיניכם לחולצה כזו? מה יגרום לכם לרצות לקנות את החולצה הזו? תודה לכם! יש גם קבוצה בפייסבוק, של המיני-מותג- http://www.facebook.com/pages/Moustache-hwlzwt-mwdpswt/124504540902796

Cardian

New member
בינתיים יש את ה6 האלה

בעתיד הקרוב, כאשר כל ה100 חולצות ימכרו, אני מתכוון להמשיך לייצר דברים דומים. אתה תמיד יכול להתעדכן בפייסבוק :)

goldy

New member
התכוונתי לקרני האייל

על כל השאר אתה חייב להמשיך לעבוד. אני כבר לא לובש טישירט: הכל מכופתר אצלי. בכל מקרה אתה בדרך הנכונה.

לא כל כך מתאים לי אייל וגיטרות ביחד

גם אם זה נעשה כקוריוז - כקרניים. לדעתי יותר מדיי לא טבעי החיבור הזה.

../images/Emo45.gif לנעליים נהדר! השאר נראה לי

פשוט מדיי כמו רבים מהדגמים מה T MARKET . החוכמה לייצור משהו יחודי ואקטואלי ( מודרני / צעקני ) גם אם זה רק הדפס על חולצת T פשוטה.

Cardian

New member
ירח, ואחרון חביב

ספרו לי מה דעכם, זה חשוב לי! תודה רבה, תמיר.

Shusaku

New member
קודם גל סחטיין

החולצות בהחלט נראות איכותיות
אבל אני לא ממש התחברתי
. יכול להיות שזה בגלל הצבע של החולצות יותר מההדפס. הנעליים והספריי היו חביבים ויכול להיות שהייתי קונה אותם אם הם היו במבצע. (למרות שאני בהחלט יכול לראות הרבה אנשים קונים את החולצות האלה). חשוב לציין שאני לא חובב טי-שרט גדול. ואני בטוח שבנסיונות הבאים תוכל לתפוס גם את הטעם ה"שונה/מיוחד/שקר אחר" שלי. בהצלחה!

Shy Guy

New member
הו, מעולה! ../images/Emo13.gif

מאוד אהבתי את השם של המיני-מותג. :) אהבתי 3 הדפסים: האייל (זה חמוד!), הנעליים (כשהחולצה מזכירה לי טי שירט של H&M, אבל ההדפס קצת שונה) ואת העננים (החמודים גם כן
). השאר קצת פחות מוצלחים, לדעתי, אבל כהתחלה, זה מצוין. בהצלחה ע-נ-ק-י-ת-!
ו..אתה צריך להמשיך להשתתף כאן יותר, נעלמת קצת.

Cardian

New member
תודה רבה לכם :)

הצבע של החולצות בעייתי, אין ספק. כשתכננתי את כל המוצר, לא בניתי על זה שהבד סמפוניה במפעל הזה מיוצר בצבעים האלה בלבד. ושוב, כל אחד והטעם שלו - גם לדעתי חלק מהטישרטים לא יפים במיוחד, אבל אני לא יודע אם זה בגלל שנמאס לי כבר להסתכל עליהם מרוב שעבדתי על העיצוב, או שהם באמת לא מוצלחים. וגם כן, כל אחד מתחבר למשהו אחר. היו בהתחלה 20 עיצובים, שמתוכם נתתי לכמה אנשים לבחור 5. זו היתה הדרך שלי לבחור את הכמה עיצובים שאני אדפיס. ו45 שקל לחולצה עבודת יד זה נראה לי מחיר סביר בהחלט. המחיר של החולצה עצמה גבוה, גם החומרי הדפס עלו מספיק. חולצות מודפסות מוכרים ב60-120 שקלים לחולצה, אני מניח שחלק מהמטרה שלי בפרוייקט הזה היה ליצור טישרטים במחירים סבירים. הייתי יותר פעיל בפורום אם היו יותר נושאים להגיב עליהם. לא בא לי להכנס לויכוחים על מותגים בשוק :)

Shy Guy

New member
טוב, זו סה"כ ההתחלה. :)

ו..כהתחלה, זו התחלה מעולה, לדעתי.
אולי עוד יום אחד נוכל לעשות איזו תחרות כשהחולצות שלך יהיו הפרס החביב.
ויאפ, 45 ש"ח לחולצת עבודת יד שלא תראה על כל אדם שני ברחוב זה מחיר סביר לחלוטין. :) אממ.. אם אתה לא מוצא נושאים להגיב עליהם, צור לך נושא חדש.
אבל בקרוב יהיו נושאים, בתקווה שיהיה לי מספיק זמן (סיכום של שבוע האופנה במילאנו ובפריז, פינת Fashion Education שצריך לסיים ולהעלות אותה לכאן ובתקווה שדברים נוספים ומעניינים
).

eboy10

New member
כל הכבוד!

אהבתי מאוד את האייל! דורש לפתח ממנו סדרה של חיות וכלי נגינה.. לדוגמא ג'ירפה שהרגליים שלה עשויות חלילים (נו, סתם
) ודברים בסגנון. אהבתי גם את הירח המשופם
(למרות שהוא לא כל כך ברור). את השאר פחות אהבתי, ההדפסים הרגישו לי פשוטים מידיי - במיוחד הגרפיטי... זאת חולצה שלא הייתי שם לב אליה אם מישהו לבוש בה היה עובר מולי ברחוב. לעומת האייל שיותר דורש תשומת לב
גם עצם זה שההדפס של ה'גרפיטי' הרבה יותר קטן ופשוט מהאייל היה גורם לי להרגיש קצת 'פרייר' שקניתי את ה'גרפיטי' "הפשוט" (אני יודע שזה פסיכולוגי ואני מניח שאין הרבה הבדל במחיר היצור, אם בכלל. סתם כותב את מה שעולה בי בתקווה שזה עוזר באיזושהי צורה). 45 ש"ח לחולצה נשמע לי יותר ממחיר סביר לחולצות כאלה
בהצלחה

eboy10

New member
../images/Emo16.gif=../images/Emo213.gif

"יותר ממחיר סביר" נאמר בצורה חיובית... יענו המחיר טוב מאוד בעיניי

mosherubin1982

New member
חולצה יפה.

נראה בד קליל יחד עם גזרה יפה של צווארון. לדעתי 60 ש"ח קאסטרו מוכרים חולצות ב60 הדפס מוסיף לבחירה עם לקנות. אפשר הדפסים עם טרנד למשל זרעון, לדעתי הדפס יפה של פנים של אישה שלא ברורות. גם זה טרנד... אני מכל דבר מתלהב :)

למעלה