חולצות/צ'יצקאלח של גרין דיי?

חולצות/צ'יצקאלח של גרין דיי?

איפה אפשר לקנות דברים של גרין דיי בארץ?

BlueBeIl

New member
תומר../images/Emo142.gif

בדיזינגוף סנטר. יש שם למעלה פוסטר ממש ממש גדול של העטיפה של Warning ובפוסטרים הגדולים הרגילים יש את זה שהם שמו את הראשי שלהם על לוחמים יפנים כאלה.... ויש גם חולצות וכל מיני.

BlueBeIl

New member
לא צריך להגזים, ../images/Emo142.gif

החולצות אומנם די יקרות אבל הפוסטרים בסדר... 46 לפוסטר גדול זה לא כזה נורא.

BlueBeIl

New member
זה משתנה....../images/Emo142.gif

כל פעם מעדכנים שם את הפוסטרים. פעם באתי לשם והפוסטר היחיד שעניין אותי שם היה זה של גרין דיי (רק שהוא היה די מכוער) וכל השאר היה של דברים כמו קורן דיסטראבד וזה, ופעם אחרת באתי והיה שם מוצף בפוסטרים של להקות שאני אוהבת... היה פוסטר של הול, של בלר, של הווייט סטרייפס של הקיור וגם של מיוז. בסוף גם קניתי את הפוסטר של הול וזה של הווייט סטרייפס. הייתי קונה את ההוא של מיוז אם הוא לא היה כל כך נוראי... זה היה פוסטר ממש מכוער, לא יודעת איך תפסו אותם בזווית כזאת גרועה, והיד של מאת'יו נראית יותר גדולה מהראש שלו... יש חולצות, או לפחות היו. זה משתנה כל הזמן, אמרתי. אני קניתי שם פעם אחת נחמדה, עם הדרקון הזה שלהם מאחורה ומקדימה כתוב גרין דיי בכתב כאילו סיני כזה... והייתה עוד אחת נורא מוזרה, מלאה בפרחים לבנים (זה היה נראה קצת כמו כותנת לילה...
) ויש תמונה שלהם, ומאחורה היה כתוב "We Are Not Man - We Are Green Day!

BlueBeIl

New member
46 פראנקים../images/Emo142.gif

אנחנו חיים בישראל, 46 מה את חושבת?????

BlueBeIl

New member
אני לא בטוחה שהאתר זה בדיוק../images/Emo142.gif

מה יש בחנות, אבל לא זכור לי שראיתי בון ג'ובי אי פעם...

NiKi†a

New member
חשבתי שאני בפורום אחר בכלל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! כי אני נוסעת לאמריקה..ושאלתי כמה יעלה משהו....אז חשבתי שענית לי '46'...ואני חושבת לעצמי...'46 מה? זה אמריקה שם!...46 דולר? o_O' סורי אניווי

NiKi†a

New member
עוד משו....../images/Emo41.gif

יש מצב שאני מכירה אותך מאיפשהו?
אני חושבת שראיתי אותך כבר באיזה שומקום...יכוליות? :)

BlueBeIl

New member
חסמת אותי פעם מהפורום שלך,../images/Emo142.gif

אז יכול להיות שזה משם

NiKi†a

New member
אהההההה..וואלה! ../images/Emo3.gif

אופס. זאת היתה פגישה לא נעימה.

gp53

New member
אם כבר תומר

יש ברחובות מעין שלוחה של תומר, הם מוכרים שם דיי הרבה דברים(פוסטרים/חולצות) מתומר ובחצי מחיר. אני לא זוכרת את הכתובת של זה אבל זה ברחוב הרצל, יותר דרומה העין השלישית.

clam

New member
לחנות קוראים רונבי

ו.....העין השלישית? מה זה? ואיפה? ברחובות?

למעלה