חולצות של בלקפילד ופורקיופיין טרי

חולצות של בלקפילד ופורקיופיין טרי

יש לכם? אם כן איזה? איפה אפשר להשיג?

handlessman

New member
היה נחמד אם היה...

משהו כזה בסגנון של החולצה של פינק פלויד שיש אנשים שיש עליהם תמונות של האלבומים... בכל מקרה, בכל פעם שהייתי בשוק בדקתי אם יש חולצות של בלאקפילד או פורקיופיין אבל לא היה... יש שם בעיקר חולצות של להקות מטאל

Benn Is Kane

New member
יש לי דיי הרבה חולצות...

יש לי חולצות של: Stupid Dream (מקדימה התמונה של האלבום, מאחורה כתוב את כל ה-World Tour של אותה שנה) Lightbulb Sun (מקדימה התמונה של האלבום, מאחורה כתוב Last Chance to.. ההמשך ידוע) In Absrntia (יש לי איזה 3 או 4 חולצות של האלבום הזה, כל אחד עם משהו אחר מאחורה, אם זה ה-Tour dates, המילה פורקיופיין טרי באמצע הגב או משהו אחר שאני לא זוכר עכשיו) Warsaw (רואים את היד הזו שמופיעה על האלבום) Deadwing (אחת עם התמונה של האלבום בגדול מקדימה, וה-Tour dates מאחורה, ואחת עם תמונה קטנה יותר, עם Arriving Somewhere but not Here) Halo (רואים איש חושב עם הילה מעל העיניים שלו ומשהו על הגב) Porcupine Tree Street Team (מקדימה מצוייר מין עמוד חשמל, מאחורה כתוב Arriving Somewhere But Not Here) ובלאקפילד: חולצה עם התמונה של האלבום הראשון, וחולצה עם תמונה של סטיבן ואביב מקדימה והמילים לשיר Hello מאחורה. וכל אחת ואחת מהחולצות האלה, ביחד עם החולצות של אופת' וראש שלי, הן החולצות שאני לובש הכי הרבה
.

handlessman

New member
פפפששש...!!!

וזה הכל חולצות שיצאו במהדורות למכירה, או שלקחת חולצות כאלה שאפשר להדפיס עליהן ולקחת דברים מתאימים והדפסת? כי אם זה האפשרות הראשונה, אז אתה מטורף...

Benn Is Kane

New member
אפשרות הראשונה.

ואני לא מטורף, אנחנו פשוט ממש אוהבים את הלהקה הזו (ולא, לא קבלתי את כל החולצות במתנה... רק את החולצות של ה-Street Team (יש לנו 3, לאבא שלי, לאחי ולי) והחולצות של In Absentia).

נר2

New member
אפשר להתערב?

ולשאול שאלה אישית ופתאטית לבן? במה בדיוק עובד אבא שלך שיש לו קשרים כאלה? דיסקים? חולצות? עובד בתעשיית המוזיקה? מארגן הופעות? אולי הוא יכול לשכנע את PT לבוא להופיע כאן? (סתם בצחוק..) אתה יכול לשלוח מסר אישי אם אתה לא רוצה שכולם ידעו..

Benn Is Kane

New member
הוא פסיכולוג.

אין לא קשרים בעולם המוזיקה. רק לסטיבן והסובבים לו. הקשר בינהם נוצר דרך קשר של אבי למריליון, שנוצר דרך מיילים בעבר. ועמרי, חוץ מהחולצות שציינתי, את כולן קנינו בלי קשר לקשרים שלו.

handlessman

New member
התכוונתי בקטע של איך הצלחת להשיג את זה

אה איך לא חשבתי על זה... Papa...

LightbuIb sun

New member
יש לי אחת של בלאקפילד

מההופעה שלהם בפרישמן. מקדימה יש את העטיפה של האלבום, ומאחורה כתוב בגדול Blackfield- Live 15.7.04 Israel

למעלה