חולצות

son of dad

New member
חולצות

תגידו, מישהו יודע איפה אפשר להשיג חולצות של גרין דיי או בלינק ושל להקות פאנק בזול? ושאני אומר בזול אני מתכוון לא כמו אצל תומר בדיזינגוף ב-90 שקל.... עדיף באיזור ת"א רמת גן... תודה

אני מנחשת שיש הרבה חנויות

בת"א... שיש חולצות של להקות ב20+... חברה שלי קנתה חולצה של קורט קוביין ב25 איפשהו בת"א.

Superunknown1

New member
בשוק הכרמל ../images/Emo6.gif

גמאני קניתי אותה- וגם אחת של מרלין מנסון- שתיהן ב-50!

NeTa G4

New member
../images/Emo42.gifבבורגשטוב 30../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

יש שם חנות שקוראים לה בי-גוד (האירוניה האירוניה). be good בורגשטוב 30, אני חושבת שת"א או רמת גן

Superunknown1

New member
ת"א.

יש לי חולצה של סליפנוט משם
חולצה אחת ב-50, שניים ב-75.... [מי קונה חולצות במחירים של התומר? רק שוק!]

guy krul

New member
ילדי שוק!

יש חולצה של גרין דיי בפונגו זה ברחוב דיזנגוף אחרי הכיכר אני לא כל כך אוהב את החולצה שיש שם אז אני לא קונה אותה.. יש סוג אחד שחוזר על עצמו הרבה פעמים. 70 ש"ח חולצה. ויש בחנות עוד הרבה דברים נחמדים קניתי שם אתמול חולצה של פרל ג´אם ב20 ש"ח...

Superunknown1

New member
מה רע בשוק?

עשו לי ולחבר שלי מחיר- חמש חולצות במאה, אני לקחתי שתיים והוא שלוש. אין לי שעם שקל, סורי.

guy krul

New member
שומדבר לא רע

פשוט אין להם כזה מבחר ורוב החולצות לא באיכות משהו

אויש נו לא לכולם יש כסף

לקנות כל חולצה ב90 שקל.. יש מספיק מבחר.. ואפשר לחשוב מה זה כבר חולצה שצריך להיות איכות כלשהי

guy krul

New member
ילדי שוק!

יש חולצה של גרין דיי בפונגו זה ברחוב דיזנגוף אחרי הכיכר אני לא כל כך אוהב את החולצה שיש שם אז אני לא קונה אותה.. יש סוג אחד שחוזר על עצמו הרבה פעמים. 70 ש"ח חולצה. ויש בחנות עוד הרבה דברים נחמדים קניתי שם אתמול חולצה של פרל ג´אם ב20 ש"ח...

למעלה