חולצות

michaelblum

New member
חולצות

רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע איך ואיפה אפשר להשיג חולצות של הלהקה, דרך האינטרנט יש המון אתרים שמציאים חולצות שלהם, אני רק לא יודע איזה גם שולחים לארץ, ואם בארץ יש מקום שאפשר להשיג בו גם אשמח אם תכתבו.

michaelblum

New member
באיזו חנות?

(לא חייב שם של חנות, סוג של חנות) כדי שאני אדע באילו חנויות כדאי לחפש

lollapalooza

New member
שוב-

לחנות קוראים תומר, נמצאת בדיזינגוף סנטר. זו חנות של פוסטרים, חולצות וכל הטראש הזה.

הו

קניתי שם לפני שנים רבות חולצה של רד הוט ב100 ש"ח. זה הפך לפיג'מה שלי

Rock and MetaL

New member
כן...

גם אני קונה שם,קניתי שם 2 מהפוסטרים שלי(אחד מהם זה פוסטר שדיברו עליו הרבה בזמן האחרון בפורום)וחולצה עדיין לא קניתי....אתם יודעים אם יש שם גם דיסקים?

Rusty Cage

New member
נכון!!!המוכרת הגותית הכלבתא הזאת

גם כן... קראה לי ולחברות שלי שרמוטות!

frikin shin

New member
איפה זה תומר בכלל????

החנות פריקים שליד אודם??? ועללק מישהו שילם פה 100 שח לחולצה של רד הוט צ'ילי פפרס... תקנו חולצה חלקה שאתם רוצים לכו לחנות כלשהי שמדפיסה את התמונה שאתם רוצים וזהו... 100 ש"ח?! הגזמתם ... חוץ מזה, אני אישית לא הייתי קונה חולצה של הלהקה אבל איך שאתם רוצים

Rusty Cage

New member
כן, זאת החנות.

ותתפלא, יש אנשים שקונים חולצה של להקה ב100 שקל כי היא מקורית ואומרים שהיא באיכות טובה יותר. למרות שזה די בולשיט... החולצות בתומר סרוחות בטירוף

frikin shin

New member
*תתפלאי!!!

יופי שאני לא בפורום מלא זמן ואף אחד לא יודע שאני בת אפילו! ארג... טוב נו... אני גם לא מצפה שתדעו

frikin shin

New member
אממ... זה לא הכוונה בשם שלי האמת...

פריקין שוק... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Rusty Cage

New member
סליחה../images/Emo52.gif

זאת לא את זאת אני
כאילו, אני לא נמצאת בפורום הזה הרבה זמן...

kalista

New member
אני לא בטוחה

שזאת החנות שבה אני ראיתי את החולצה... אבל רציתי לקנות חולצה סתם כפיג'מה אבל שראיתי שהיא עולה 100 שקל?!!?! באמת איך אפשר לשלם על טי שירט פשוטה 100 שקל...חחחחחחחחחחחח

למעלה