יש למישהו רעיון לציור שיופיעו על חולצת המסע? אני צריך לעשות ציור ומשפט, חשבתי אולי על "לראות כדי לא לשכוח". רעיונות (לציור ו/או למשפט) יתקבלו בברכה, תודה רבה, אור.
הבת שלי נוסעת לפולין בעוד כשבועיים. מאחר והיא במגמת אומנות בבית סיפרה,נבחר הציור שלה לסמל שיתנוסס על החולצה. הסמל הוא מגן דוד אשר צד אחד שלו הוא גדר תיל וצד שני שלו שזור בפרחים - רעיון מהמם , כדאי לנסות.
* פסי רכבת שמובילים אל נר זכרון (או פסי רכבת שמורכבים מנרות זכרון) * חשבתי גם לצייר 6 יהודים בזמן השואה, עם תלבושת הפסים והטלאי הצהוב ומולם 6 ילדים בגילנו, כלומר ילדים שנוסעים למשלחת. מעין מפגש כזה.
זה היה עץ שעל הגזע שלו מלופף גדר תיל והענפים שלו יוצרים בצורה מגניבה ביותר מגן דוד ויש כמה ענפים שמושכים למעלה כדי להראות תקווה. אם אני אצליח, אני אסרוק את זה ואעלה לפה
היה סמל מגן דוד מתיל..ובמרכז היה כתוב ישראל (באנגלית..) אבל מאווד אהבתי את הרעיון של החצי פרחים חצי תיל... אמממ המשפט הזה נכון מאוד...המשפט שלי שליווה אותי כול מסע זה "אני כאן כדי להמשיך את זה הלאה" כי עוד מעט ולא יידעו מזה שואה..וצריך שכול ילד ידע מזה שואה...ומה קרה לנו... אבל המשפט שאמרת הוא גם מתאים...
אממ לדעתי הציור הכי מתאים לחולצת מסע, זה ציור פשוט ומובן שרואים בבירור את הסמלים של היהודים, למשל את הדגל והמגן דוד ושיהיה ברור לא רק ליהודים ולמי שלמד על השואה אלא גם לגויים בפולין, מי שלובש את החולצה צריך להתגאות בשל היותו יהודי במיוחד שהוא נמצא בפולין... חוץ מזה אין לי הצעות מקוריות, אני הכי לא מקורית בדברים האלה.... אה ובקשר למשפט מאוד יפה וגם התיאורים של הציורים פשוט מדהימים.... מקווה שעזרתי ושלא עשיתי בלגן...
אנחנו בעיקרון הלכנו על הכי סימלי שאפשר סתכל בתמונות בפורום העלתי את זה פעם. המשפט שלנו היה "המסע שלא נשכח" התמונה היית מגן דוד עם חלקים חסרים כלומר העין השלימה אותם יצא מהמם... מסע מוצלח