חולצת רשת

חולצת רשת../images/Emo66.gif

היי לכולם! ראשית רציתי להגיד מזל טוב לאור על הפורום! יש לכם פה פורום פצצה! ומקווה להשתלב... בקיצור, השאלה שלי היא מה דעתכם על חולצות רשת? קיבלתי חולצת רשת שחורה (עד הטוסיק) לא ממש צמודה... רציתי לשאול גם מה לדעתכן/לדעתכם יפה לשים מתחתה? כי אי אפשר ללכת איתה רק עם חזייה... תגובות בבקשה...
תודה...

MitzPetelGirl

New member
בטח שאפשר...../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

עם חזיה שחורה, לא פתוחה יותר מדי זה יכול להראות ממש טוב...
גופיה צמודה, רצוי בטן, שחורה. בהצלחה

מאיה1983

New member
עכשיו זה נורא אופנתי...

אבל חבל לקנות יותר מידי כאלה כי אחרי זה נתקעים עם אופנה יותר מידי בארון וכשזה כבר אאוט...אז באסה... בכל זאת, סבבה שיש לך חולצה כזאת כי היא אופנתית. ואם יש לך מה להראות, אני אומרת: לכי בלי כלום מתחת! סתם.. או שתלבשי חזיה או שימי גופיה מתחת אפילו בצבע לבן או צבע אחר, יותר מיוחד...ואמממ
שוב אני מדברת יותר מידי על בגדים...

אור P

New member
תודה ../images/Emo24.gif ו...

קודם כל ברוכה הבאה... ובקשר לשאלה, חולצת רשת היא מאוד IN, תשימי מתחת חזיה שחורה או גופיה שחורה, עם מכנס צבאי זה יהיה פגז
אבל שהחולצת רשת תהיה די צמודה...

keren201

New member
הייי :)

וואי יש לי דעה שונה משלכם.... אני לא מבינה למה כולם מתלהבים מזה??? היא מזה לא יפה החולצת רשת הזאת... אבל כל עוד היא מוצאת חן בעינכם, אז תהנו ממנה :) חחח....אני לא יכולה לענות לך על השאלה שלך:)

אה....

חולצת רשת לדעתי זה נחמד... כאילו זה יפה והכל.. אבל אני שונאת את אלה שחורשים עליה! כאילו, קנו מאה כאלה והולכים כל יום עם רשת בצבע אחר..
אבל זה אחלה בעיקרון..
את יכולה ללכת למסיבה רק עם חזייה מתחת. ואם לא, אז עם גופייה. אם הרשת שחורה הגופייה יכולה ליהיות בכל צבע!!!

spur girl

New member
../images/Emo15.gif"סמאשינג../images/Emo88.gif!!!

אים יש לך חולצת רשת נדבקת בחיידק ואל תדאגי הוא לא מזיק (גם לי יש חולצת רשת,כמעט לכולם יש כאלה) אני מאוד אהבתי את האופנה החדשה של חולצות הרשת הם נראות מהמם במיוחד עים מכנס צבא או המכנסיים האלה שישי להם גומי למטה או חציות צבא.בקיצר תלבשי ותהני ממנה כול עוד את יכולה!!!!!!!!!!!!!! i love you all!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה על העזרה אבל...

הבעיה היא שהחולצה לא צמודה! זה בעיה... אבל חפיף... נארגן כבר משהו... תודה לכל המגיבים!

Nשמה

New member
יש לי פתרון לבעייתך

זה יכול להיראות דיי מאגניב או שלא... אמרת שהחולצה קצת ארוכה, אז את יכולה לגזור אותה קצת... שתהיה חולצת בטן אבל לא יותר מדיי. תקחי שרוך שחור ארוך או שרוך בצבע של החולצה (אפשר גם סרט עבה) תלבשי גופיה ציבעונית מתחת, ותלבשי את החולצת רשת ואז תקחי את השרוך ותכרכי אותו סביב לגוף בצורה לא סימטרית ותכווצי את החולצה כדיי שזה יהיה לא סימטרי וחופשי כזה. זה יכול להיראות ממש טוב אם תעשי את זה כמו שצריך... מקווה שאהבת את ההצעה שלי...

Styleיסטית

New member
"," זהו סימן שימושי בימינו,

תבהי בתוכניתו הנוסטלגית של אבשלום קור, למרות שהיא OUTית. בימינו להיות עילג זה כלל לא INי.

סמוראית

New member
כמה זמן לא הייתי בפורום!

קשרי אותה מאחורה (כדי שתהיה צמודה ולא ארוכה מידי) ושימי גופיה שחורה מתחת או סטרפלס... זה נחמד ומתאים להכל...

רשת הדבר הכי יפה עכשיו!

לשים מתחתה..... אם היא ארוכה עד הטוסיק אז חצאית וחולצת בטן (ממש בטן) בצבע אדום או כל צבע יפה שיש לך

למעלה