חולצת NFL למכירה

Me2003

New member
חולצת NFL למכירה

שלום לכולם הביאו לי מחו"ל חולצת NFL, אך לצערי הרב מאודף היא אינה במידה מתאימה לי, אז אני נאלץ למכור אותה. החולצה היא חולצת רפליקה בצבע אדום של ה-49ERS עם המספר 5 (גארסיה) מתוצרת ריבוק, במידה XL של נוער. (במידות ישראליות זה יוצא בערך מידת מדיום). החולצה חדשה לגמרי, וכוללת את כל התאגים המקוריים, כולל מדבקת מקוריות עם הולוגרמה של ה-NFL (בדיוק כמו ששמים על תוכנות כדי למנוע זיוף) פרטים נוספים במסרים. ההודעה פורסמה בתיאום ובאישור מנהל הפורום.

שאלה לגבי מידות חו"ל

אהלן.. אני מתעניין לגבי הזמנת חולצת NFL וNBA.. מהאתרים הרישמיים בחו"ל.. היות ואין חנויות שאני מכיר בארץ שמוכרות ממש את החולצות הרישמיות. אם יש לכם מושג איפה בארץ אפשר להשיג רק תפרטו כתובת או טלפון. יש לי שאלה אם למישהו יש להציג את ההשוואה בין מידות של ארה"ב לשלנו. כמו כן.. מה המילה REPLICA אומרת ? למה למשל.. חולצה "אוטנטיק" באתר היא במחיר 220$.. וחולצה "רפליקה" מחירה "רק" 60$ בממוצע ?

H20Knick

New member
ההבדל

בין authentic ל replica זה ש- authentic עשוי מאיכות יותר גבוה, האותיות והמספר הם חלק מהחולצה, ולכן לעולם לא ירדו בכביסה או משהו כזה. וגם אפשר לכבס אותם. הם גם בידיוק המדים שלובשים השחקנים. replica למרות זאת עשוי מאיכות יותר נמוכה (אל תדאג ב60$ האלה אתה לא מקבל זבל, אבל פשוט לא את הבונבונירה שיש בauthentic). האותיות והשם מודבקים ולכן חייבים לחבס בניקוי יבש. ויש סיכוי די טוב שאותיות\השם יפלו לך אחרי כמה חודשים (אם אתה לובש אותה המון) והשחקנים המקצונים לא לובשים את הreplica במשחק. מקווה שעזרתי.

הרפליקה באיכות יותר גבוהה ממה

שציינת. יש לי אחת שכבר כובסה בכביסה רגילה הרבה פעמים. היא של ריבוק, ותאמין לי שב-60$ ריבוק לא ימכרו לך זבל.

H20Knick

New member
לא אמרתי שזה זבל

פשוט ציינתי שזה לא אותו איכות כמו authentic. אני מדבר מניסיון - יש לי חולצת NBA של replica ועוד חולצת NBA של authentic. ותשמע ההבדל די גדול. ותאמין לי אחרי שנה או שנתיים של כביסה, ירדו לך המספרים\אותיות.

RoyBehar

New member
את כל החולצות שלי אני מכבס רגיל

ולא קורה להן כלום, לרפליקות האמת שיש לי חולצה אחת, בת שבע שנים כבר שהשם מאחורה מתקלף וגם המספר קצת, אבל לא נורא (מתפורר כזה, לא מתקלף). יש חולצה אחת שקניתי דווקא בארץ, שהייתה ממש זבל וההדפס על אחד השרוולים נחמק לה בכביסה הראשונה (מילא אם זה היה בני השרוולים...) אבל ממש אין מה לדאוג בקנייה של רפליקה מארה"ב, האיכות מצויינת.

CKYEN1

New member
אם מדברים על חולצות

דוד שלי מפיניקס קנה לי ולאח שלי הקטן שתי חולצות של הויקיניג (לבר מצווה של אח שלי... בעצם שתי החולצות בשבילו) של קלפפר ומוס... תמונות בקרוב נ.ב הם ענקיות

gadotmi

New member
עלויות של החלוצות בפינקס?

אני בקרוב בקליפורניה. כמה לדעתך אני צריך לשים בצד בשביל חולצה שחורה של הריידרס לבן משפחה שלי (מה לעשות שהתוצאות של הקבוצה זה לא בדיוק מה שהייתי רוצה). שלא לדבר על חולצה באדום לבן שלי... שזה כלל קבוצה שאסור ללכת עם סמלים שלה השנה.....

CKYEN1

New member
בקשר לשאלה שלך

תשמע, דוד שלי הוא "משתלט" על חנויות שפשטו רגל וקונה את הסחורות שלהם והוא עשה מזה די כסף, ויש לו קשרים עם חנויות מכל הסוגים, וכפי הנראה הוא קנה את החולצות בפחות מכמה שהם עולות (אם נדבר לפי הפירמה והכל הייתי מעריך את זה 75$ פלוס)

H20Knick

New member
שאלה...

החולה של מוס למכירה? או סתם להשביץ? כי אם כן אז אני קונה...

ranatz

New member
החולצה של מוס תהיה בקרוב

פריט הסטורי. יש דיבור חזק על כך שהויקינגים הולכים לעשות עליו טרייד. אבל עדיין חולצה יפה ושחקן ענק, אם כי דפוק למדי בראש

למעלה