חולקו פרסי האמי הטכניים

assafTV

New member
חולקו פרסי האמי הטכניים

אתמול חולקו פרסי האמי בקטגוריות הטכניות (נוסח העריכה הטובה ביותר בתכנית תעודה מולטי-קאמרה) וכן בקטגוריות משניות כגון שחקנים אורחים וכן קטגוריות התעודה השונות. בין הזוכים נמצאים המערכון Dick in a Box, סדרת הריאלטי "שחקנית סוג ד'" של קאתי גריפין, הופעות האורח של ג'ון גודמן ב"סטודיו 60" ואיליין סטרץ' ב"רוק 30" וכן ספייק לי שקטף את פרס הבמאי על סדרת התעודה "כשהסכרים נפרצו". סדרה כמו "דקסטר" שזכתה להתעלמות מאנשי האמי עם מועמדויות זניחות יכולה להתנחם בשתי הזכיות שלה על עיצוב הפתיח שלה ועל עבודת העריכה.

gadgad0

New member
כמה "כל הכבוד" והסתייגות קטנה...

קודם ההסתייגות: איך, לכל הרוחות, גברה הופעת האורח של סטנלי טוצ'י ב"מונק" על אלו של איאן מק'אלן ב"ניצבים", של מרטין לנדאו ב"הפמליה" או אפילו של ג'ובני ריביסי ב"קוראים לי ארל"?! וכעת ל"כל הכבוד": על הפרס להופעת האורח של ג'ון גודמן ב"סטודיו 60", על הפרס להופעה של איליין סטריץ' ב"30 רוק", על הפרס להופעתה של לסלי קארון האגדית ב"חוק וסדר - יחידת קרבנות מיוחדים", על הפרס לדוקו "הרוחות של אבו גרייב" של HBO, על הפרס לקאסטינג של "אורות ליל שישי" לבימוי של ספייק לי את "כשהסכרים נפרצו" ובמיוחד על הפרס לפתיח של "דקסטר" - אחד המבריקים שנראו בשנים האחרונות ועל הפרס ל-Dick in a box של ג'סטין טימברלייק ב-SNL.

assafTV

New member
חברי האקדמיה מאד אוהבים את מונק

מק'אלן? הוא אומו! וזקן! איייייכס. מרטין לנדאו? לא שמעו על השחקן הצעיר הזה. ג'ובני ריביסי, נו הוא סיינטולוג. היהודים הזקנים לא יתנו לכופר הזה לזכות במשהו.

gadgad0

New member
ייתכן שהם קיבלו את הרושם שהוא מחובר למאפיה

טייפקאסטינג לפעמים עוזר...

gadgad0

New member
ובעניין פרס האמי של לסלי קארון,

בת 76 הבחורה. שיחקה לראשונה בקלאסיקה הקולנועית "אמריקני בפריס" (1951) לצד ג'ין קלי, הייתה מועמדת לראשונה לאוסקר לפני 53 שנה (על התפקיד הראשי במחזמר "לילי"). והיא הוכתרה בכמה משאלים בשנות החמישים והשישים כ"בעלת הרגליים היפות ביותר בקולנוע"...

gadgad0

New member
עונה חדשה לערוץ 8 של הוט (אחרי החגים)

יש שם כמה דברים מעניינים בהחלט.

בריאן וסטואי בטקס האמי

הדמויות מ"איש משפחה" יכניסו קצת פלפל בטקס היבש בהנחייתו של ryan seekass החציל... CAST OF "FAMILY GUY" TO PERFORM A FREAKIN' SWEET TRIBUTE ON "THE 59th PRIMETIME EMMY AWARDS" LIVE SUNDAY, SEPTEMBER 16, ON FOX FAMILY GUY'S Stewie Griffin and Brian Griffin will honor the year in television the only way they know how their way with an original performance at the 59TH PRIMETIME EMMY AWARDS airing live from the Shrine Auditorium in Los Angeles Sunday, Sept. 16 (8:00-11:00 PM ET live/PT tape-delayed) on FOX. The broadcast will be hosted by AMERICAN IDOL's Ryan Seacrest. Stewie and Brian will hit the stage in all their two-dimensional glory and pay tribute to the year in television with a song and dance number unlike any other. "One of the treats about doing the 59th PRIMETIME EMMY AWARDS on FOX is the opportunity to recognize the network's contribution to animation. We're excited about a very unique performance by the cast of FAMILY GUY, who will magically appear on the Emmy stage in their own original musical tribute to the year in television," said Ken Ehrlich, executive producer of this year's telecast. Stewie Griffin himself is thrilled to be part of the ceremony. "I'm going to get me a nice big whiff of some Ryan Seacrest," he said. Produced by AEG Ehrlich Ventures LLC, the 59TH PRIMETIME EMMY AWARDS on FOX will originate from the historic Shrine Auditorium in Los Angeles.

gadgad0

New member
והשאלה הכי גדולה: יהיה Dick in a box בטקס?

נדמה לי שהשאלה שהכי מטרידה את האחראים על הפקת הטקס ברשת פוקס היא האם לתת לטימברלייק ואנדי סמברג לבצע את השיר זוכה האמי בטקס. טימברלייק הודיע כבר שהוא לא מתכונן לבצע גירסה מצונזרת שלו - או הגירסה המלאה או כלום. אנדי סמברג (שקיבל את הפיסלון על השיר גם בשמו של טימברלייק) אמר שאנשי ההפקה של הטקס טרם פנו אליהם. העם במתח.

נראה שאותך זה מטריד יותר

כל השבוע אתה מדבר על הקטע הזה יא חובב בולבולים שכמוך... גיורא לא פינק אותך מספיק עם "טרילוגיית הזין"? אז לא תראה את השלונג של ג'יי-טי..ביג דיל.

gadgad0

New member
מטרידה אותך העובדה שזה מטריד אותי...

העניין פה הוא לא הבולבול, אלא במה שמסביבו. הקטע הזה כל-כך מבריק, עד שבא לך לדפוק על המצח ולהגיד לעצמך: איך לא חשבו על זה קודם?! לקחו פזמון אוהבים סטנדרטי לולנטיינ'ס דיי ועשו לו טוויסט פשוט, אבל גאוני, דחפו אותו למיינסטרים האמריקאי עם הקונצנזוס המזמר טימברלייק, ועכשיו אלו שממונים על טקס האמי מחזיקים את הראש ומתחבטים בשאלה אם מותר לשיר בפריים-טיים שיר על הזין של מישהו. בטקס האוסקר התקשו לעכל את המילה "סרסור" בפריים טיים (השיר שזכה "קשה להיות סרסור"), איך יבלעו הצופים זין שלם שטימברלייק יביא להם בפריים טיים?

נכון,מטריד אותי שזה מטריד אותך../images/Emo201.gif

אם גם אתה תעבור לצד השני מי יבקש ממני תמונות חושפניות של סלב'ז..?

gadgad0

New member
תן לי עוד עונה של טורצ'ווד ואני עובר לצד השני

- רק בשביל ג'ון בארומן, הלא הוא קפטן ג'ק הארקנס. אגב, הייתה באמצע שנות התשעים מין סבוניה מחורבנת שהפיק דארן סטאר בשם "סנטרל פארק ווסט". לפני שנה בערך ראיתי חצי פרק מהסדרה ההיא, ששם שיחק ג'ון בארומן את אחת הדמויות הראשיות. לא להאמין כמה הבחור שחקן גרוע (לא שעכשיו הוא יכול לעשות את שייקספיר), אבל הלוק מפצה באיזה אופן על חוסר הכשרון...

הבנתי אותך,כל פעם שאתה רואה טורצ'ווד

הטורצ' במכנסיים נדלק והופך לווד. עכשיו הכל ברור. אם כבר,אני חושב שקפטן ג'ק המקורי שבארומן הדביק לו בוסה רטובה בפרק ההוא ה"גיי פרנדלי" שלחצת עלי לצפות בו, הג'ק המקורי יותר חתיך.

למעלה