חולקת אתכם תחילתו של יום קשה

צוצונת

New member
חולקת אתכם תחילתו של יום קשה../images/Emo7.gif

מאוד עבורי המהווה סיומה של תקופה ארוכה ומעניינת בחיי. "התפוטרתי" מעבודתי כמנהלת אדמיניסטרטיבית של מוסד גדול. סופים הם לעיתים גם התחלות, אני מקווה שהיום הזה יעבור לי יותר קל ממה שאני מרגישה כרגע. רציתי לשתף אתכן חברותי הוירטואליות והלא וירטואליות בציון הדרך הזה בחיי ואני מודה לשוש מדינה מנהלת הפורום המיוחד הזה שהוא גם בית וגם פינה חמה ושהיא גם חברתי המקסימה על העידוד והחיבוק והתמיכה.

ורד 34

New member
אני יודעת שאני לא מוכרת לפני הקלעים

אבל אני מאחלת לך בהצלחה בחייך החדשים והמעניינים יותר.

clcl

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif ב-../images/Emo82.gif החדש

בטוחה שיהיה בסדר במקום עבודתך החדש . . . לא רבים מצליחים למצוא מייד עבודה . . . ואת הצלחת! מחזיקה לך אצבעות . . . בטוחה שתסתגלי . . . סבלנות . . . סובלנות . . . להשתדל להמנע מהשוואות . . . לכל מקום יש את היחודיות שלו . . . ועם החן שאת תביאי למקום אין ספק שתשתלבי במהירות.

את יודעת אני מאמינה שכל אחד

יש דרך מסוימת שהוא צריך לעבור וכל דבר הוא קפיצת מדרגה לשלב טוב יותר. אני מקווה שבתחום הבאה שתגעי בו ואליו יהיה לך סיפוק ותמצאי בו עניין. ובכלל שיהיה לך טוב הכי שבעולם. ונעים מאד אגב. אני סיגל. או סיגי אורגינלי, אוריינטלי,דיגיטלי.

מירבלי

New member
מתוקה../images/Emo23.gifכל דלת שניסגרת ניפתחת

אחרת במקומה אל תדאגי
עוד תמצאי משהו טוב יותר
במיוחד עם הכישורים שלך מאחלת לך את כל הטוב שבעולם

../images/Emo25.gifמתוקה../images/Emo25.gifשלי../images/Emo23.gifאותך

ו
איתך. אבל כמו שאני מכירה אותך, את אשה מקסימה
, ואני מאמינה שתשתלבי במקום החדש כמו גדולה
, עם היידע, החן וה
שלך, גם החדשים ידעו לאהוב אותך כי את מתוקה כמו
. אוהבת אותך (ואת יודעת) שיהיה לך
במקום החדש ויאלה תרוקני את הראש מהצער כי סוף השבוע שלך יהיה עמוס בישולים ואפיה.

צוצונת יקירתי../images/Emo24.gif

איזה ברי מזל האנשים בעבודתך החדשה שאת הולכת לעבוד לצידם. אוצר הם קיבלו לידיים
. אני מאד מסכימה עם clcl שאת צריכה לראות את החיוב גם בזה שמצאת משהו אחר וזה מאד קשה בימינו- כך אומרים... סוף הוא התחלה חדשה. אפילו אני בחיי הקצרים כבר למדתי זאת על בשרי הרך ואוכל תמיד מקרב לבבות ולכן עוגה, פשוטה ככל שתהיה, מבטיחה התחלה טובה
. קומי עם חיוך, תתאפרי, תתלבשי- תראי להם איזו יפה את
כי את יפה גם מהחוץ
ותתחילי דרך חדשה מלאה הרפתקאות. אנחנו נהיה פה בשבילך עם כל החוויות- בתקווה לשמוע רק טוב
ב-

נירהמ1

New member
שושה - בהצלחה בדרכך החדשה!../images/Emo140.gif

אני בטוחה שעם הקסם האישי שלך את תצליחי בכל מקום אחר.

צוצונת

New member
../images/Emo23.gifתודה| חמודות שלי ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אוהבת אתכן ומחבקת את כולכן. בלי החברים הטובים זה היה עובר עוד יותר קשה. הכל נראה ורוד יותר אחרי העידוד והחיבוק של כל אחת מאתכן. מקווה שנתראה כולנו בקרוב מאוד.

נופר א

New member
../images/Emo24.gifשיהיה לך רק טוב../images/Emo140.gif

לפי מה שהספקתי להכיר אותך אז הצלחה מובטחת לך במקום החדש ונשאר לי רק לאחל לך שיהיה לך טוב ושתהיי מאושרת ובריאה מכל ה-

effyba

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifבטוחה שתצליחי בכל

מקום שתגיעי אליו....את מ..ש..ה..ו..

effyba

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifבטוחה שתצליחי בכל

מקום שתגיעי אליו....את מ..ש..ה..ו..

אילת39

New member
שושה המון ../images/Emo50.gif בדרכך החדשה

לא תמיד אנחנו מבינים מדוע קורים הדברים כשהם קורים...אך הם מתבהרים בעתיד- הוורוד יותר

צוצונת

New member
תודות על העידוד והחום

של חברות הפורום היום הכל נראה כבר לא כל כך נורא. קונה את הרעיון שלך אילת של עתיד וורוד יותר

למעלה