חולרות

חולרות ../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

תשמעו מה קרה לסבא שלי ביום חמישי אחה"צ. הוא הלך לשוק בראשון לקנות כמה דברים, וחיכה לאחר מכן לאוטובוס בתחנה ליד. פתאום עצר רכב לידו , וישבו בפנים 2 בחורים צעירים אחד נוהג והשני מאחורה , והנהג סימן לו לעלות. סבא שלי שלא רואה כ"כ טוב וגם לא שומע טוב, חשב שמדובר באחי בגלל שהרכב היה דומה, הוא הסתכל מבחוץ, והבחור שישב מאחור פתח את הדלת ומשך את סבא של פנימה. הם התחילו ליסוע , סבא שלי שלא כ"כ הבין מה קורה, וראה שהוא נוסע בכלל לצד השני מהבית שלו התחיל להבהל ולצעוק באוטו, עד שלבסוף הם הגיעו לאיזו סמטה באזור תעשיה והורידו אותו שם. סבא שלי חזר הביתה עייף ומבוהל, ואז שם לב כי גנבו לו את התעודת זהות שלו שהיה איתה כסף ושקים פתוחים . כפרה על הכסף ועל הכל ואני אומרת תודה לאלוהים ששמר עליו ושלא פגעו בו פיזית. סבתא שלי הלכה איתו למחרת למשטרה ושם אמרו כי בשבוע האחון היו כמה תלונות דומות על כיוס קשישים בצורה כזו, והם פועלים בעניין. חולרות!!!!

Guy Schlesnar

New member
מה שבאמת עצוב בכל המקרים האלה

זה שגם אם יתפסו אותם,אני מבטיח שהם לא יישבו יותר משנתיים. חרא של משפט בארץ. אנשים כאלה צריכים לקבל דין מוות.

../images/Emo12.gif

זה אני. לא ידעתי שזה סבא שלך. סתם אבל ראשון מלאה בחולרות. לפני שבוע נסעתי באוטובוס ועלתה איזה פרחה בשם יסמין, שסביר להניח שהרבה פה מכירים אותה. אני שמעתי רק סיפורים עליה ותיארתי לעצמי שהיא כולה עוד פרחה מתוך 700,000 שיש פה (7 מספר טיפולוגי) אבל לא תיארתי לעצמי שהיא עד כדי כך תופעת טבע. אין לי כוח לפרט עד כמה הנוסעים באוטובוס סבלו מנוכחותה. ועד כמה חזק היא צועקת כל משפט שהיא אומרת. ישב לידה שוטר ובמקום להעיר לה או אפילו להוריד אותה מהאוטובוס הוא חייך לעצמו עד כמה שהיא מפגרת :) אם זה אתה שוטר82 ! דע לך !

בשכונה שלי מצאו טיפול הולם לכאלו

הן יושבות מתחת לבניין בלילה וצעקות ~כי בנות שצועקות לא יודעות לדבר כי המוח שלהן לא מאפשר זאת~ אז זורקים עליהן מביניינים שונים כל מיני דברים, ביצים, תפוחי אדמה, מים, ויש מקרה אחד של פחית צבע. יש לנקוט אמצעים דרסטים

חןשסק

New member
גועל נפש!!! איך הם לא מתביישים?!

מזל שלא קרה לו כלום ושהוא בסדר. אני מקווה שהמשרטה תעשה איתם משהו, למרות שהסיכוי הסביר הוא שהם לא יקבלו עונש מספיק חמור.

איך הוא חזר הביתה?

אם הם היו מספיק בני-אדם בשביל לא לפגוע בו לא יכלו להחזיר אותו גם הביתה???

dilan angel

New member
זבבבבלללים../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif

כמה בני אדם יכולים להיות רעים
כמה

למעלה