C coco para siempre1 New member 18/10/04 #1 חולת בנחה כנסי רגע אני לא מבינה מה את רוצה אני לא יודעת מה זה לשרשר אני סה"כ קראתי על הפורום שלכם בפנאי פלוס ובאתי לשאול כמה שאלות אני רואה שאני מקבלת יחס מגעיל! זה ממש לא יפה.. רשום בעיתון שיש כאן ילדים נחמדים והכל וזה לא נראה ככה אני לא מבינה מה אתם רוצים
חולת בנחה כנסי רגע אני לא מבינה מה את רוצה אני לא יודעת מה זה לשרשר אני סה"כ קראתי על הפורום שלכם בפנאי פלוס ובאתי לשאול כמה שאלות אני רואה שאני מקבלת יחס מגעיל! זה ממש לא יפה.. רשום בעיתון שיש כאן ילדים נחמדים והכל וזה לא נראה ככה אני לא מבינה מה אתם רוצים
ג גלושש New member 18/10/04 #3 ../images/Emo94.gif ../images/Emo110.gif <כל הזכויות שמורות לפורום מיכאלה
1 12שירן המלאכית New member 18/10/04 #7 ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif
D DiNeS PoR aMoR New member 18/10/04 #8 ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif
Ƒ ƒaƒa on basic New member 18/10/04 #9 ../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif
ח חולת בנחה New member 18/10/04 #5 סליחה. פשוט אם תשימי לב פתח פה יותר מ10 הודעות חדשות. אני לא אומרת שאת אשמה, פשוט כבר התעצבנתי. מקווה שתאשרי בפורום זה לא היה בכוונה להעליב. פשוט יותק מ10 הודעות חדשות נפתחו פההה וזה משגגעע אז ממש סליחההה
סליחה. פשוט אם תשימי לב פתח פה יותר מ10 הודעות חדשות. אני לא אומרת שאת אשמה, פשוט כבר התעצבנתי. מקווה שתאשרי בפורום זה לא היה בכוונה להעליב. פשוט יותק מ10 הודעות חדשות נפתחו פההה וזה משגגעע אז ממש סליחההה