עוד עוולה של קופות החולים-משרד
הבריאות,במקום שהגברת תשהה במקום החלמה המתאים למצבה היא נשלחה לבית אבות שאני בספק גדול באם היא קיבלה את הטיפול הראוי למצבה הרפואי,המצב הנ"ל הוא בעיה ארצית ואזרחים שזקוקים לשיקום לאחר אירוע מוחי,קטיעות,או כל מיני בעיות קוגנגטיביות נשלחים למקומות לא ראויים לשיקום והכל על בסיס תקציבי וחסכון על גב הנכה החדש ושיקומו נפגע ללא תקנה. בכל מקרה אני הייתי מציע לה לבקש סיעוד מהמל"ל בגלל מצבה הגופני הרעוע, לגבי קצבת ניידות היא ניתנת בדרך כלל לאנשים הסובלים מבעיות ברגליים וכמו שהבנתי הבעיה היא לא ברגליים,וכמו כן היא עברה את הגיל לצערי לקבל קצבת ניידות,במדינת ישראל צריך לתכנן את הפגיעה,רצוי שזה יהיה במסגרת הצבא או העבודה בגלל הזכויות וכמו כן להיות בגיל הנכון עד גיל הפרישה אחרת יותר טוב להחזיר את הציוד לריבונו של עולם,זה היה בהומור ציני על המצב המגוחך,לגבי המימון של הנסיעות עליה לדרוש זאת מהיחידה להמשך טיפול במסגרת הקופת חולים אליה היא שייכת,ולא עליה לבקש אישפוז בזמן הטיפולים באם הם תכופים, ולך כעובדת סוציאלית הייתי מציע ללמוד את הזכויות של הנכים,וזאת תוכלי לעשות באם תקראי עליהם אפילו בספרים המחולקים בסניפים.מנסיון אישי את קבלי סיפוק רב באם תוכלי לעזור לאנשים חסרי יכולת וחסרי הבנה וידיעה מינימלית על הזכויות המגיעות להם.בהצלחה.