חול לחתולים

evike

Well-known member
מנהל
בזמנו שאלתי כאן על חול לחתולים שלא נדבק לכפות הרגליים של חתולים, הציעו לי חול סויה. עם החתולה הקודמת לא היתה בעיה. השתמשתי בפרקטיקט שהמליצו עליו בחנות, וגם ב EVER CLEAN שנחשב לטופ.
לאחר שמיה עזבה אותנו:cry:, המשכתי להשתמש בסוגי החול האלה, רק שמשום מה, החצץ נדבק לכפות הרגליים של נובי ומצאתי אותו על הריצפה, השטיחים, השולחנות ואפילו על המיטה שלנו. כאמור, הומלץ לי להשתמש בחול סויה, שבהתחלה הייתי מרוצה ממנו ובעיקר, הוא אכן לא נדבק לכפות הרגליים של נובי.
רק שלאחרונה, משהו השתנה בחול, והגושים שלו די מתפרקים כשאני מוציאה אותם מהארגז, וגם חלקו הופך לאבק, וגם ניטרול הריח נהיה די גרוע. כנ"ל, ואולי אף גרוע יותר, זה חול טופו.
אז התחלתי לחפש אלו סוגי חול קיימים. על ההבטחות באתרים אני לא הכי סומכת, על דעתכם כאן הרבה יותר.
מצאתי חול בנטונייט שני סוגים, חול מששבי עץ, חול משבבי נייר דחוס, חול מעורב מכמה חומרים, חול קריסטל (שמעתי שמכאיב לכפות הרגליים) נהייתי מבולבלת.
יש המלצות לחול שפשוט עושה את העבודה וגם לא נדבק לכפות הרגליים?
אשמח להמלצות ותובנות.
תודה וחג סוכות שקט ורגוע, ושהחטופים יחזרו הביתה.

דגלמנגל

Well-known member
בזמנו שאלתי כאן על חול לחתולים שלא נדבק לכפות הרגליים של חתולים, הציעו לי חול סויה. עם החתולה הקודמת לא היתה בעיה. השתמשתי בפרקטיקט שהמליצו עליו בחנות, וגם ב EVER CLEAN שנחשב לטופ.
לאחר שמיה עזבה אותנו:cry:, המשכתי להשתמש בסוגי החול האלה, רק שמשום מה, החצץ נדבק לכפות הרגליים של נובי ומצאתי אותו על הריצפה, השטיחים, השולחנות ואפילו על המיטה שלנו. כאמור, הומלץ לי להשתמש בחול סויה, שבהתחלה הייתי מרוצה ממנו ובעיקר, הוא אכן לא נדבק לכפות הרגליים של נובי.
רק שלאחרונה, משהו השתנה בחול, והגושים שלו די מתפרקים כשאני מוציאה אותם מהארגז, וגם חלקו הופך לאבק, וגם ניטרול הריח נהיה די גרוע. כנ"ל, ואולי אף גרוע יותר, זה חול טופו.
אז התחלתי לחפש אלו סוגי חול קיימים. על ההבטחות באתרים אני לא הכי סומכת, על דעתכם כאן הרבה יותר.
מצאתי חול בנטונייט שני סוגים, חול מששבי עץ, חול משבבי נייר דחוס, חול מעורב מכמה חומרים, חול קריסטל (שמעתי שמכאיב לכפות הרגליים) נהייתי מבולבלת.
אשמח להמלצות ותובנות.
אני תוהה...
האם עלה על דעתך, לספר קצרצר, את השערות שבין אצבעות החתולה...?

evike

Well-known member
מנהל
לא עלה בדעתי, וגם אילו כן, נובי לא תתן לגזור לה שערות. לא פעם אחת, בטח לא לעיתים קרובות, כי הרי פעם אחת זה כלום, וכשמתחילים השערות רק תגדלנה יותר.
בכל אופן תודה על הרעיון.

גורדיאן-II

Active member
אשמח להמלצות ותובנות.
אני ממליץ להמשיך ולנסות סוגי חול, ואם תמצאי משהו יעיל באמת אשמח אם תספרי לנו.
אני בכל אופן נוקט בפתרון משולב:
1. שטיח (רחב) מסביב לארגז החול.
2. מטאטא.
3. סבלנות.
עד עכשיו הפתרון הזה עזר לי כמו כוסות רוח למת, אבל אני מתמיד....

evike

Well-known member
מנהל
חזרתי לדווח.
החול שהתעניינתי עליו, בנטונייט, חסר כרגע בארץ, מכיוון שהוא תוצרת טורקיה. בחנות של רשת ZULU ברמת גן (מוכר מ ק ס י ם) כשהתעניינתי על חול בנטונייט, הציע לי חול חדש, בעקבות המלצה של לקוחה. זה חול אפונה של קט-איט, בריח וניל עדין. קניתי אותו, ואכן, בינתיים לאחר שימוש של כשבועיים, הוא מתגבש ממש טוב, ובינתתים אין בבית ריח. עשוי בגלילים צרים מאד ומעט ארוכים, גם לא מתפזר בבית.
קניתי אצלו גם שקית חול בנטונייט, לראות את ההבדל בינו לבין חול האפונה. אשתמש בו לאחר שתיגמר לי חבילה אחת. (האריזה מורכבת משתי חבילות).
ההבדל במחירים בין החנויות כפי שמופיע ברשת, גדולים. ראיתי בין 89 ש"ח (במחיר שאני קניתי) עד 139 ש"ח. גרידיות...
אז נכון לעכשיו, זה החול הכי טוב שהיה לי. רק שלא יתקלקל. (כמו חול סויה שבהתחלה הייתי מרוצה ממנו, פחות מחול האפונה)
העליתי סתם אתר שמצאתי, לא קניתי שם, בחנות שקניתי עדיין אין באתר את החול, אולי כי הוא חדש.
(כל הפרטים בקישור המצורף)

למעלה