חום גבוה אצל תינוק בן 1.5

חום גבוה אצל תינוק בן 1.5

אני כ"כ מבולבלת משיטות הסבתא להורדת חום ורציתי לשאול חום גבוה, מפשיטים תינוק או מלבישים בשכבות כדי שיזיע? אמבטיה של 20 ד' פושרת, אני יודעת ומה לגבי גרביים טבולות בחומץ? לכמה זמן? אשמח לתשובות

צביה אמא של עומר

השיטה שאני מכירה היא לטבול את הקטן באמבטיה פושרת עם טיפה מלח למשך 20 דקות (את המלח יש להמיס במי האמבט לפני שמכניסים את הקטן לשם) זה יוריד לו את החום. **זהו טיפ מסבתא אבל שמעתי עליו גם מאח בבית חולים** בהצלחה.

p i c k l e

New member
אבל איך אפשר להכניס לו את הראש ל

20 דקות מתחת למים....הוא יחנק למוות, לא?

נועה בת

New member
../images/Emo95.gifחום אצל תינוק

אם החום גבוה- להפשיט לגמרי,רק חיתול,אני לא עשיתי אמבטיות לילדה,זה היה עינוי סיני בשבילה,אלא מטליות לחות על הגוף,כול פעם מרטיבה מטלית ולנגב את הגוף. ארטיק קרח תמיד מחזיקה במקרר , הם נהנים, הגוף מתקרר. (את טיפ הארטיק נתנו לי בבית חולים הרופאים והאחיות,הם עצמם השתמשו בשיטה) . משתדלת בלי תרופות, עוד תרופת סבתא ידועה היא לפרוס תפוחי אדמה ולהניח על הגוף,אבל שימי לב שזה לאאאאאא מיועד לילדים או תינוקות (העמין סופח אכשהו את הסידן מהעצם תוך כדי הורדת החום) מה שכן מאוד חשוב לא להוריד את החום ה"בום" , אלא בהדרגה,(מחשש פירכוסים למי שיש נטיה לזה) תרגישו טוב..

אמי היתה לוקחת מי קרח

מוסיפה להם מיץ ליצון ושמה רטיות על המצח ומחליפה מידי פעם. כמו כן היתה עוברת על הידיים ועל הגוף עם רטיות אלה.זה עזר מאד

smady a

New member
תינוק וחום צריך משנה זהירות.

חום אצל תינוק לא קיים ככה סתם. לעקוב אחרי החום וכמה חום יש? לגשת לרופא. אחרי איבחון ואחרי טיפול של אקמול להורדת החום. ועדיין החום לא ירד. אז הכי טוב להוריד בגדים לא להעמיס בבתי חולים ממש מפשיטים. לא לכסות כמה שזה לא נעים לנו בתור הורים. למלא אמבטיה במים פושרים לא קרים.אני לא בעד מלח. לשים את התינוק במים ועם כף היד או הספוג להרטיב אותו. לא ולא ולא חס ושלום לא להכניס את הראש. אפשר תמיד עם מגבונים כמו שכתבו,ומטלית לחה.

מישאלה 1

New member
חום אצל תינוקות

ראשית מברכת על הפורום המדהים מאוד מקווה שאוכל לתרום ובכן חום אצל תינוקות ומבוגרים כאחד למרוח את כל הגוף בערק זאת אומרת מהראש עד לכפות הרגלים להיזהר לבל יכנס לעיניים ולאברי מין להלביש לכסות ולמחרת כמו חדשים רפואה שלמה

חברים אם חום לא משחקים

בגיל קטן עדיף בדיקת רופא קודם, כי זה יכול להיות הכול , שניים אוזנים גרון , אבל גדול יותר מעל שנה תרופה הכי מועילה חומץ לימרוח על כול הגוף כמה פעמים לא לתקמצן, חזה רגלים ידיים גב ,

למעלה